Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kasım ayında kimsayasal gebelik yaşadım korummayı bıraktığımız ilk aydan hamile kalmıştım ama nasip olmadı .Doktorlar bunu düşükten pek saymıyolar aslında.Bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardan dolayı vucudun gebeliğe başlamadan bunu anlaması ve sonlandırması demişti doktorum.kendini hazır hissetiğinde bir adetin geçtikten sonra adet günün belli olması açısından daha sonra gebe kalabilirsin dedi .Bende 1 ay korundum ve aralık ayı sonundan beri 2 aydır bekliyoruz bakalım Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olucak inşallah sağlıkla olsunda.
Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
kızlar aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmı ? kimyasal gebelikten ne kadar sonra hamıle kaldınız.bilgi verirsenız sevınırım.canlarım benımmmm Şeniz
kızlar hiç üzülmeyin bende kimyasal gebelik yaşadım ekim ayında hemde sizin gibi korunmayı bıraktığım ilk ay ama çok sorunluydu dış gebelik dediler ameliyat dediler çok üzüldüm çok ağladım ama geçti çok şükür aralık ayında tekrar hamile kaldım 9 haftalık hamileyim kimyasal gebeliğe kayıp olarak bakmamak lazım bunu insan geç kabulleniyo ama öle kendinizi üzmeyin umarım en yakın zamanda bebiş haberlerinizi alırız yerimseniben
DuyguMutlucum,
Senle aynı kadere paylaşıyoruz canım. Ben de Kasım ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ve aralıktan beri deniyorum. Allah'm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz inşallah :teselli:
öznur cum tebrık ederım cnm. inşallah bızde senın gıbı kısa zamanda hamış kalırız. arkadasım pekı ısı takıbı vs. yapmısmıydın. yoksa oluruna mı bırakmıstın
Canim Hayir Ben 3,5 Yillik Evliyim Ilk Sekiz Ay Korundum Yasmin Dogum Kontrol Ilaciyla Biraktim Ve Kasil Ayinda Ancak Hamile Kalabildiim Oda Kimyasal Gebelikti Zaten .yani Hemen Kalamadim Ama Kizlar Bildigim Bir şey Varki Ben Bu Konuda Cok Dusundum Cok Okudum Ve Gerçekten Vakti Zamani Var Bir De Insanin Yapisiyla Alakali Bişey Bu Benim Cevremde Ki Tanidiklar Vardi Ayni Donemde Evlenip Ilaca Başladimk Ve Ben Onlardan önce Biraktim Ve Benim Hala Yok Onlarin Cocuklari Kocaman Oldu.sanirim Ilacin Etkileri Kişiden Kişiye Değişiyo.bakalim Bende Ilk Bu Ay Denemelere Başladim Pek Umutlu Degilim 10 Gunum Var Daha Adete Zaten Adet Olursam Tedaviye Başliycaz.
He Bide Ben Bebekleri Cocuklari Cok Severim Yani Boy Boy Olsunlar Ilgileniyim Ama Işte Olmadimi Olmuyoo
tamamen artık olmayacak dediğim hiç ilgilenmediğim zamanda oldu kafaya takınca olmuyor psikoloji çok önemli takmamak gerekiyor ama insanın elinde değil biliyorum cnm hiç moralinizi bozmayın benim drum demişti kimyasal gebelik olduğuna göre ikinizde sağlıklısınız en kısa zamanda tekrar gebelik olur olaya böle bakmaya çalışın yerimseniben bide kandan tamamen temizlenmesi gerekiyor hcg hormonunun tekrar kalabilmek için bunun kontrollerini yaptırıyormusun canım