Sizin regl gecikti mi kac gun sonra adet oldunuzMerhaba 2 Nisan da beta HCG 5.6 çıktı. 3 Nisan'da kaset testte pozitif çıktı. 5 Nisan'da bugün yani tekrar kan verdim beta HCG 5.0 çıktı. Doktor dış gebelik yok kimyasal gebelik olmuş dedi. Sizler neler yaşadınız bu dönemde ben regli oldum direk umudumu kestim ama sonraki aylarda hemen gebe kalan var mı aranızda.
Benim reglim gecikmedi reglime 6 gün kala kahverengi bı akıntı başladı belli belirsiz regl olcam sandım ama 3 gün sürdü hiç ihtimal vermedim ama gidip kan verdim 5.6 çıktı. Ertesi gün akşam da regli oldum. Yani reglim tam gününde oldu aslında.Sizin regl gecikti mi kac gun sonra adet oldunuz
Ben de 3 günlük bir adet gecikmesi olmuştu değerim 218 di gebeligimi öğrendim ..aradan 6 gün geçti yoğun bir kanama başladı acile gittim beta 15 lere düşmüştü direk kimyasal düşük dediler..6 ay sonra kaldım gebe tekrarMerhaba 2 Nisan da beta HCG 5.6 çıktı. 3 Nisan'da kaset testte pozitif çıktı. 5 Nisan'da bugün yani tekrar kan verdim beta HCG 5.0 çıktı. Doktor dış gebelik yok kimyasal gebelik olmuş dedi. Sizler neler yaşadınız bu dönemde ben regli oldum direk umudumu kestim ama sonraki aylarda hemen gebe kalan var mı aranızda.
Geçmiş olsun gerçekten eskiler nasıl çatır çatır doğuruyormus şaşırmamak elde değil. Biz 3 senedir deniyoruz ikimizde de bir şey yok.. hayırlısı. İkinci gebeliginizde bir sıkıntı olmadı değil mi?Ben de 3 günlük bir adet gecikmesi olmuştu değerim 218 di gebeligimi öğrendim ..aradan 6 gün geçti yoğun bir kanama başladı acile gittim beta 15 lere düşmüştü direk kimyasal düşük dediler..6 ay sonra kaldım gebe tekrar
Canım bende son iki yıldır bütün gebelik komplikasyonlarıni geçirdim ..dış gebelik ..kimyasal ..kimyasalda sonraki üçüncü gebeliğim bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 25 gün oluyor..10 yaşında bir kızım var ikinciyi istiyoruz..bende inanın yeni yeni öğrendim yok kimyasal gebelik yok dış gebelik..10 yıl önceki hamileliğimde hiç böyle şeyleri duymamıştım..şimdilerde sağlıklı bisekilde hamile kalmak neden bu kadar zor bende anlamıyorum..doktora soruyosun sorun yok..yediğimiz içtiğimiz seylerde katkı maddelerimi var onlar mı etkiliyor yani şaştım kaldım bendeGeçmiş olsun gerçekten eskiler nasıl çatır çatır doğuruyormus şaşırmamak elde değil. Biz 3 senedir deniyoruz ikimizde de bir şey yok.. hayırlısı. İkinci gebeliginizde bir sıkıntı olmadı değil mi?
Hormonsuz birşey bulmak imkansız öbür boyu salatada yesen yine de gdo var. Bizde de sorun yok 3 senedir bizimde olmadı ilk defa bu ay böyle oldu. Çok geçmiş olsun senin için çok zor geçmiş 2 sene. İnşallah en kısa zamanda olur.Canım bende son iki yıldır bütün gebelik komplikasyonlarıni geçirdim ..dış gebelik ..kimyasal ..kimyasalda sonraki üçüncü gebeliğim bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 25 gün oluyor..10 yaşında bir kızım var ikinciyi istiyoruz..bende inanın yeni yeni öğrendim yok kimyasal gebelik yok dış gebelik..10 yıl önceki hamileliğimde hiç böyle şeyleri duymamıştım..şimdilerde sağlıklı bisekilde hamile kalmak neden bu kadar zor bende anlamıyorum..doktora soruyosun sorun yok..yediğimiz içtiğimiz seylerde katkı maddelerimi var onlar mı etkiliyor yani şaştım kaldım bende
İnşaallah bakalım cnm rabbim isteyen herkese versinHormonsuz birşey bulmak imkansız öbür boyu salatada yesen yine de gdo var. Bizde de sorun yok 3 senedir bizimde olmadı ilk defa bu ay böyle oldu. Çok geçmiş olsun senin için çok zor geçmiş 2 sene. İnşallah en kısa zamanda olur.
İnşallah olur... Bende artık üstüne düşmicem kismette varsa oluyor zaten. Senin günün geçmiş baya HCG kaç çıkmıştı.Merhaba ..11 Şubat'ta adet olmam gerekiyorken 24 Şubat'ta kanamayla gittiğimde kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim ben de..Mart ayında korunmadim ama özel bir çaba da harcamadim bu ay deniyoruz İnşAllah sağlıklı bir şekilde olur bu sefer..
canım kürtaj vs bisey yaptı mı doktor ne vermişti sana ?Ben bir kaç gün sonra gitmiştim 51 di sonra kanama olana kadar gitmedim o gün 25 e düşmüştü , kanamanin altıncı günü de 2 ye düşmüştü ..Olayın ne olduğunu anlamamistim başka doktora gittim ben de.Kimyasal i düşük bile kabul etmiyoruz , sen bunun için mi üzülüyorsun dedi gittiğim doktor ..Biraz içim rahatladi tabi
Yok hayır hiç bir şeye gerek görmedi benim çok sancım vardı ağrı kesici kullan dedi sadececanım kürtaj vs bisey yaptı mı doktor ne vermişti sana ?
ilac iğne vs
Ben de 3 günlük bir adet gecikmesi olmuştu değerim 218 di gebeligimi öğrendim ..aradan 6 gün geçti yoğun bir kanama başladı acile gittim beta 15 lere düşmüştü direk kimyasal düşük dediler..6 ay sonra kaldım gebe tekrar
Evet öyle tabi ama insan umutlanınca üzülüyor napalım yani bu doktorlar da halden anlamayıp öyle diyorlar.Ben bir kaç gün sonra gitmiştim 51 di sonra kanama olana kadar gitmedim o gün 25 e düşmüştü , kanamanin altıncı günü de 2 ye düşmüştü ..Olayın ne olduğunu anlamamistim başka doktora gittim ben de.Kimyasal i düşük bile kabul etmiyoruz , sen bunun için mi üzülüyorsun dedi gittiğim doktor ..Biraz içim rahatladi tabi
demekki parça falan kalmamış sende ondan gerek görmemiş sükürler olsun.Yok hayır hiç bir şeye gerek görmedi benim çok sancım vardı ağrı kesici kullan dedi sadece
İnşallah olur... Bende artık üstüne düşmicem kismette varsa oluyor zaten. Senin günün geçmiş baya HCG kaç çıkmıştı.
gerçekten öyle ya insan napacagını sasırıyor.Canım bende son iki yıldır bütün gebelik komplikasyonlarıni geçirdim ..dış gebelik ..kimyasal ..kimyasalda sonraki üçüncü gebeliğim bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 25 gün oluyor..10 yaşında bir kızım var ikinciyi istiyoruz..bende inanın yeni yeni öğrendim yok kimyasal gebelik yok dış gebelik..10 yıl önceki hamileliğimde hiç böyle şeyleri duymamıştım..şimdilerde sağlıklı bisekilde hamile kalmak neden bu kadar zor bende anlamıyorum..doktora soruyosun sorun yok..yediğimiz içtiğimiz seylerde katkı maddelerimi var onlar mı etkiliyor yani şaştım kaldım bende
HCG değerim düşmüştü o gün ne ultrason ile ne de alttan bakmadı doktor çok ilgisizdi açıkçası ..Kanamanın altıncı günü başka bir hastaneye gittim vajinal muayene yapıldı ultrason ile bir sıkıntı görünmüyor dedi doktor ..O gün de 2 ye düşmüştü zaten değerimdemekki parça falan kalmamış sende ondan gerek görmemiş sükürler olsun.
alttan muayene ediyor tabi demii
Merhaba aynısı bende de var canım. Beta 5.94 çıktı kasette negatif ckti. İki gün sonra tekrar kan testi yapılcak. Umudu kesmemek lazım. Benmde muhtemelen kimyasaldieMerhaba 2 Nisan da beta HCG 5.6 çıktı. 3 Nisan'da kaset testte pozitif çıktı. 5 Nisan'da bugün yani tekrar kan verdim beta HCG 5.0 çıktı. Doktor dış gebelik yok kimyasal gebelik olmuş dedi. Sizler neler yaşadınız bu dönemde ben regli oldum direk umudumu kestim ama sonraki aylarda hemen gebe kalan var mı aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?