• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayanlar yardım

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
33
adetime bir gün kala ve adet günü test yaptım hep çok silik çıktı ikinci çizgi hiç böyle olduğunu görmedim şimdiye kadar adeti iki gün geçe acile gittim grip için gebelik şüphesi var deyince test de istedi doktor ve bthcg 8 çıktı en son ilişki günüm 10 gün önceydi kimyasal diyorum büyük ihtimalle hala adet olmadım sizce umut nedir hiç umudum yok :(

Birdaha kan ver bence belki gec dollenmedir katlaniyosa var demektir degerin kac oldugu degil katlanmasi onemli olan

Verdigin kanin uzerinden 2 gun gexti ise hemen ayni yerde tekrar test yaptir bence rabbimden umut kesilmez

Rabbim hayirliysa sana kavustursun insallah canim cani gonulden dua ettim senin icin evlat hasreti cok zor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hayirli sonuclarini bekliyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin :dua:

Ayyy cok sevindim insallah canim beni haberdar et
Ne kadar zormuş beklemek ya diken üstündeyim
37 oldu yeni canim senin varmi kac yildir deniyosun
bnm bir buçuk yıl oldu ama ömrümden ömür gidiyor negatife o kadar alıştım ki şimdi bu değeri bile hamilelikten saymıyorum ne kadar zor sıkıntılı bir şeymiş eskiden direk hamilesin diyorlarmış şimdi bir sürü şartı şurtu var değer ikiye katlanacak kese görünecek kalp atışı dinlenecek ki oyle evet hamilesin desinler

Hangi hastaneye gidiyosun
Yok ben Ankara’da değilm Rabbim biranönce hayırlısıyla kucağını doldursun çok zor bir bçk yılda nasıl yıprandım Allah yardımcın olsun 9 yılda sen nasıl yormuşsundur kafanı senin ikizlerin olacak hissediyorum :)

Yok ben Ankara’da değilm Rabbim biranönce hayırlısıyla kucağını doldursun çok zor bir bçk yılda nasıl yıprandım Allah yardımcın olsun 9 yılda sen nasıl yormuşsundur kafanı senin ikizlerin olacak hissediyorum :)
Agzindan bal damlliyo canim benim ama tek donmus embiriyo tiransefim olacak rabbim saglikla hayirlisini nasip etsin cumlemize insallah

Back