Merhaba kızlar
İlk adet tarihinden bugüne 34 gün geçti
Dün test yaptım koyu kırmızıyken bugünkü test silik pembe çıktı testler farklı markalara ait
Planlı olmayan bir gebelik benim için
Kimyasal gebelikte testin ardından ne kadar sürede adet gördünüz ?
Her iki yumurtalıklarımda geçen hafta müthiş sancı varken bu hafta gayet normalim
Meme hassasiyetim vardı şuan oda yok
Rabbim isteyene gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah
ben kimyasal yaşadım ne yazıkkı.adetimin 5.gecikmesinde kan ve idrar tahlili pozitif.5 gün boyunca da kahveregni akıntım geldi.bugunde adet oldum.tam 10 gün gecikmeyle.yani.benımkı o şekildeo ldu ama sizinki nasıl olur bilemem.inşallah kimyasala dönmez.
Hamileysenizde pandemi devam ediyor olacak sıksık kontrole gideceksiniz kan testi verip netleştirin en azından. Kendi kendinize teşhis koymak pek mantıklı değil en azından anlattığınız gibi olduğunu sanmıyorum adet olmamışsınız çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba kızlar
İlk adet tarihinden bugüne 34 gün geçti
Dün test yaptım koyu kırmızıyken bugünkü test silik pembe çıktı testler farklı markalara ait
Planlı olmayan bir gebelik benim için
Kimyasal gebelikte testin ardından ne kadar sürede adet gördünüz ?
Her iki yumurtalıklarımda geçen hafta müthiş sancı varken bu hafta gayet normalim
Meme hassasiyetim vardı şuan oda yok
Rabbim isteyene gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah
Beta hcg sifirlanmadan adet olmazsin degerler sifira düstügünde adet olursun. Beta hcg ne baktir o sekilde hesaplayabilirsin adet olacagin günü ama kimyasal olup olmadigini ögrenmek icin kandan baktir. Her test farkli sonucta.