• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yaşayan varmı

Tubii5

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
164
39
13
28
Kızlar merhaba, bu ayın birinde beta t Testi yaptırdım ve 42 çıktı istediğimiz için mutluluk göz yaslariyla hastaneden çıktık dün tekrar kontrol için beta verdim ve 24 e düşmüş dünya başıma yıkıldı doktor gebeliğin sonlanmış dedi adetinle birlikte düşük yaparsın dedi. Benim merak ettiğim bu durumu yaşayan varmı sonrasında ne zaman hamile kaldınız ?

8 ay sonra kaldım herkesin bünyesi farkli hemen de kalabilirsin .Sadece kimyasaldan sonra adet düzeni alt ust olabiliyor

Bende yaşadım canım. Benimde degerim ilk 120 cikmisti ..2 gun sonra 157 oldu..2 gun daha sonra 75 e dustu ve 1 haftada tamamen sifirlandi adet oldum 10gun sürdü adetim. . Tam 1 yıl sonra da tüp bebekle hamile kaldim..

Çok zor bişey kimyasal gebelik seni çok iyi anlıyorum tam işte oldu hamileyim detip sevindikten 2 gün son hayal kırıklığı yasaamk insanı moralman cokertiyo.Sürekli ağlıyordum o dönem gecenin bi yarısı uyanıp yatagimda ağladığım zamanlar oluyordu.Ama zaman herşeyin ilacı ve Allah büyük hangi Dr a gittiysem kimyasal yaşadıysan hamile kalırsın demişlerdi ve çok şükür.. Siz de kalırsınız üzülmeyin hiç.. T Tubii5

Back