- 24 Kasım 2017
- 68
- 68
- 88
- 34
Hamıle olabılırsın canım bende bugun adet gunumdu yaptım nehatıf halada cope atmadım tekrar baktım yok bısey ama kımyasal gebelıkte ıkıncı cızgıyı gecte olsa gormustum aynı testten 3 defa yapmıstım hatta olmasa cıkmazdı ıkıncı cızgı dıye dusunuyorumCanım benim de bugün adet günümdü olmadım ve test yaptım negatifti ve 1 saatten fazla oldu bakim dedim ikinci çizgi görünüyor off bilemedim önemsiyim mi yoksa geçersiz mi acaba
Ay canım bilemedim şimdi nerde okuduysam 15 dk geçtimi dikkate almayın diyoHamıle olabılırsın canım bende bugun adet gunumdu yaptım nehatıf halada cope atmadım tekrar baktım yok bısey ama kımyasal gebelıkte ıkıncı cızgıyı gecte olsa gormustum aynı testten 3 defa yapmıstım hatta olmasa cıkmazdı ıkıncı cızgı dıye dusunuyorum
Hııı bayada belırgın cıkmıs canım umıtlendirmek ıstemem ama olabılır sen yarın yenıden yap bakalım ınsallah :)Ay canım bilemedim şimdi nerde okuduysam 15 dk geçtimi dikkate almayın diyo
Bakar mısım canım teste
Ay canım bu 1 saat sonra çıktıysa ben başka test yapmak istemiyorum nedense deli etti beniHııı bayada belırgın cıkmıs canım umıtlendirmek ıstemem ama olabılır sen yarın yenıden yap bakalım ınsallah :)
Ben bekleyemeZdım paZartesıyı heralde 15 lıraya daha ıyılerı var erken gebelık testı dıye canım o daha garantı ondan al ben ondan almıstım emın olmak ıcın :)Ay canım bu 1 saat sonra çıktıysa ben başka test yapmak istemiyorum nedense deli etti beni
Pazartesiyi beklicem emin değilim çünkü hemen çıkmadı ya bir de :)
Senin adet geçmişmiydi canımBuda benım bugun yaptıgım sanahtan yapmıstım bısey cıkmadı canım
Ya hiç sorma canım 20 tllik erkn gebelik testi aldım adetime 2 gün kala oda negatif çıktı sonradan ona da baktım çok ama çok az bir iz vardı önemzemedimBen bekleyemeZdım paZartesıyı heralde 15 lıraya daha ıyılerı var erken gebelık testı dıye canım o daha garantı ondan al ben ondan almıstım emın olmak ıcın :)
Benım bugun adet gınumdu ama hıc karnım falan agrımadı aksam 5 e kadar hafıf bi leke oldu yerlesmedır dıye dusundum test aldım bısey yok sonra daha ılerkı saatlerde kanama bıraz cogaldı adet oldum yanıSenin adet geçmişmiydi canım
Az bı ız bıle olsa poZıtıf sayılıyor canım onda da cıktıysa hamılesın hayırlı olsun :))Ya hiç sorma canım 20 tllik erkn gebelik testi aldım adetime 2 gün kala oda negatif çıktı sonradan ona da baktım çok ama çok az bir iz vardı önemzemedim
Allah hepimizin kucağını melekelerimizle doldursun canım inşallah üzülme nasip değilmiş şuan demekki.Benım bugun adet gınumdu ama hıc karnım falan agrımadı aksam 5 e kadar hafıf bi leke oldu yerlesmedır dıye dusundum test aldım bısey yok sonra daha ılerkı saatlerde kanama bıraz cogaldı adet oldum yanı
Inşallah canım kan testi yapmadan inanmicam galiba sende çok yardımcı oldun ya canım çok sağol :)Az bı ız bıle olsa poZıtıf sayılıyor canım onda da cıktıysa hamılesın hayırlı olsun :))
Canım ben radyolıjı teknısyenıyım tomografı mr cekıyorum keısnlıkle tomografı etkılemıs olabılır zaten dusmeseydı bıle allah korusun radyasyon etkısı ıle herhangı bi anamolisi olabılırdı dırek kromozomları etkılıyor zaten kımyasal gebelık yumurtanın veya spermın kalıtesı dusukse oluyormus buyuk ıhtımal radyasyon bu kalıteyı etkılıyor bende kımyasal yasadıgım ay hamıle olabılecegımı tahmın etmedım hep rontgende korumasız calıstım doktora sordum kendını bununla suclama her kadın kımyasal gebelık yasar dedı hayırlısı ınsallah tekrar olur hepımızın kımyasaldan sonrakı ıkıncı ayım ama olmadıAllah hepimizin kucağını melekelerimizle doldursun canım inşallah üzülme nasip değilmiş şuan demekki.
Bende kimyasal gebelik geçirdim mesela hatta o zaman gebeliğimi öğrenmeden önce ilaçlı tomografiye girdim ve 2 hafta sonra hamileydim 3 haftalıktı sonra kanamam oldu kimyasal gebelikti ve ben bilmiyorım acaba o tomografi mi etkiledi gebeliğmi hangi doktora sorsam cevap yok doğru düzgün bu da hep aklımda.
Senin kimyasal gebeliğinden sonra adet düzenin de bir oynama oldu mu canım
Ne demek canım yardımcı oldyysam ne mutlu :) kımyasaldan sonra kanamam hangı gun basladıysa adet gunumu o gun sayarak dıger adet tarıhımı ayarladım canım ona gore ayarlayınca oynama olmadıInşallah canım kan testi yapmadan inanmicam galiba sende çok yardımcı oldun ya canım çok sağol :)
Bende öyle düşünüyorum canım zaten ben tomografiye girme sebebimi bile bilmiyorum aniden başlayan baş ağrısı mide bulantısı halsizlik afedersin kusma oldu ve acile gittik doktor kan testi yaptı sonra tomografiye koydu o zaman hamilelik çıkmadı ama herks bana sen hamilelik belirtisi yaşamıssın dedi ama nasip değilmiş ne olsuysa fazla düşünmekte istemiyorum.Canım ben radyolıjı teknısyenıyım tomografı mr cekıyorum keısnlıkle tomografı etkılemıs olabılır zaten dusmeseydı bıle allah korusun radyasyon etkısı ıle herhangı bi anamolisi olabılırdı dırek kromozomları etkılıyor zaten kımyasal gebelık yumurtanın veya spermın kalıtesı dusukse oluyormus buyuk ıhtımal radyasyon bu kalıteyı etkılıyor bende kımyasal yasadıgım ay hamıle olabılecegımı tahmın etmedım hep rontgende korumasız calıstım doktora sordum kendını bununla suclama her kadın kımyasal gebelık yasar dedı hayırlısı ınsallah tekrar olur hepımızın kımyasaldan sonrakı ıkıncı ayım ama olmadı
Bende merak ettim acaba bir geçikme oluyor mu diye çünkü ben daha kimysalın üstüne adet olmadım daBende öyle düşünüyorum canım zaten ben tomografiye girme sebebimi bile bilmiyorum aniden başlayan baş ağrısı mide bulantısı halsizlik afedersin kusma oldu ve acile gittik doktor kan testi yaptı sonra tomografiye koydu o zaman hamilelik çıkmadı ama herks bana sen hamilelik belirtisi yaşamıssın dedi ama nasip değilmiş ne olsuysa fazla düşünmekte istemiyorum.
Evet canım demekkı senın o belıtrıler hamılelıktenmıs hayırlısı tabı saglıklı olsun. Gecıkme olmadı canım dedıgım gibi kımyasalın kanaması hangı gun basladıysa adetımın bırıncı gununu o gun olarak saydım sende oyle yatıysan ona ragmen gecıktıyse ınsallah hamılesındırBende merak ettim acaba bir geçikme oluyor mu diye çünkü ben daha kimysalın üstüne adet olmadım da
Aynen canım bende kanamamın başladığı gün hesaplama yaptım oda 17 şubattı adet tarihim bakalım 18e girdik daha bişey yok.Evet canım demekkı senın o belıtrıler hamılelıktenmıs hayırlısı tabı saglıklı olsun. Gecıkme olmadı canım dedıgım gibi kımyasalın kanaması hangı gun basladıysa adetımın bırıncı gununu o gun olarak saydım sende oyle yatıysan ona ragmen gecıktıyse ınsallah hamılesındır
Aminnnnn canım inşallahh :)Aynen canım bende kanamamın başladığı gün hesaplama yaptım oda 17 şubattı adet tarihim bakalım 18e girdik daha bişey yok.
Herşey ve herkes için hayırlı olsun Rabbim seni beni ve burda olan olmayan isteyen herkese annelik nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?