Kimyasal gebelik ve kurtaj yasayanlar

Aksihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
46
7
1
Hanimlar ben marta ayinda kimyasal gebelik gecirdim ondan sonraki ay hamile kaldim 6 haftaya yakinken kalp atisi durdugu icin dusuk yaptirilip kurtaj oldum ondan sonra bir adet gecirdim bu ikinci adetim ama bu da kimyasal gebelik boyle bi durum yasayan var mi daha sonra normal bi sekilde hamile kalabildiniz mi

Geçmiş olsun. Benzer durum olani çok okudum buralarda. Daha beter hikayeler de okudum mutlu sona ulaşan çok var. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizn. Doktora gittiniz mi bilmiyorum ama iyi bir universite hastanesine gidin imkaniniz varsa. Detayli bakiyorlar orda. Pihtilasmadan tutun da bir cok nedeni olabilir.

Daha onceki kurtajda ben arastirilsin istedim o zaman kimyasal gebelik gecirdigimi bilmiyordum dr bir daha dusuk olursa arastirma yapiliyo dedi simdi bu ikinci kimyasalim oldugu icin korktum acikcasi saglik ocaginda troid ve sekere baktiricam temiz cikarsa dr gidip kan pihtilasmasi var mi ona bakilmasini isticem bakalim insallah temiz cikar

Çok geçmiş olsun canım. Ben de martta kimyasal gebelik geçirdim. Mayısta tekrar hamile kaldım. 17 gün önce de bebeğim 8 haftalıkken missed abortus teşhisiyle kürtaj oldum. Gerçekten çok zor bir süreç. Doktorum kimyasal gebeliği düşükten saymıyorum dedi. İlk gebeliklerde düşük olması normal bir durum. Altında bir sebep arama dedi. Ama benim içim içime sığmıyor. Şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Kimyasal gebelik icin onemli bsy degil her kadinin basina gelir diyolar ilk dusuk icinde normal karsilaniyo arastirilmasi icin illa ayni seyleri tekrar yasamamiz mi gerekiyo kutajdan sonra psikolojim anca duzeldi simdi ikinciye kimyasal yasayinca acaba bi sorun mu var diye dusunmekten alamiyorum kendimi cok zor bi durum rabbim yardimcimiz olsun hayırlısini versin

Benim 1 kimyasalda butun tektikler yapildi doktorunuza bagli

Amin canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Seninle gerçekten aynı duyguları paylaşıyorum. Kan pıhtılaşması testi için ufaktan araştırma yapmaya başladım. Ankarada bir laboratuvar 1.600 TL'ye dörtlü trombofili paneli testi yapıyor. Sen fiyat araştırması yaptın mı bu konuda?

Hayır henuz yapmadım ve bu konuda pek bilgim de yok ucretli oldugunu bile bilmiyodum devlette yapilmiyo mu

Bende 20-25 gün önce kürtaj oldum 11 haftalıkken ikizlerim karnımda öldü.
Kürtajım özelde yapıldı, bebeklerin patolojiye ve genetik teste gitmesini istedim.
biri haftası ile uyumlu idi fakat diğeri 1 hafta geriden geliyordu. küçük olan da kalp sorunu varmış ve plesantaya tam yapışamamış bulguları çıktı. önce o ölmüş, sonra 48 saat içinde de diğer büyük olanı zehirlemiş.. hiç farketmedim kontrole gittiğimde ikisininde kalbi durmuştu maalesef..

şimdi doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.. ekim-kasım gibi tekrar deneyebilirsiniz dedi.. bakalım nasip.

Çok çok geçmiş olsun. Allah seni korumuş. Sen de zehirlenebilirdin.

Çok çok geçmiş olsun. Allah seni korumuş. Sen de zehirlenebilirdin.
Evet canım ama 10 günden sonra zehirliyormuş anneyi.. ben Pazartesi kontrole gitmiştim hiçbirşey yoktu perşembe kasıklarım da yanma hissedince bi gideyim dedim .. 3-4 gün içinde oldu yanii

Evet canım ama 10 günden sonra zehirliyormuş anneyi.. ben Pazartesi kontrole gitmiştim hiçbirşey yoktu perşembe kasıklarım da yanma hissedince bi gideyim dedim .. 3-4 gün içinde oldu yanii
Hadi yaa. Allah sabır versin. Belki de yaşasalardı sağlıksız olacaklardı. Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Allah yardimciniz olsun zor bi durum gercekten rabbim derdimizin dermanini verir insallah en azindan hamile kalabiliyoruz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…