Merhaba hanımlar. Bugün çok önemli ve bana umut veren bir bilgi öğrendim sizinle paylaşmak istedim. Sağlıklı olup ta tekrarlayan kimyasal gebelik geçiren kadınların işine yarıyabilir (sebepsiz düşükler). Bugün yurtdışında uzun zamandır görüşmediğim bir tanıdık ile görüştüm ve durumumu anlattım (tekrarlayan kimyasal gebelik) onun da 3 sene önce başına geldiğini söyledi. Yaptığı testlerde bir sıkıntı çıkmamış fakat Almanyada bir eczacı ona kan pıhtılaşma testi yapmasına ısrarla önermiş daha önce test yaptığını söyleyince eczacı ona demiş ki beta hcg nin yükselmesi ile olan kan pıhtılaşma sorunu sadece hamileyken positif çıkarmış. Düşük yaptıktan sonra yine negatif olurmuş. 3. gebeliğinde tam umudunu kesmişken doktora gitmeden kan sulandırıcıya başlamış ve gebeliği devam etmiş. Adeti geciktikten bir hafta sonra doktora gitmiş ve gebeliği sağlıklı ilerlediğini öğrenmiş. Doktor gereken testleri yaptıktan sonra gebeliğin 8. Ayına kadar kan sulandırıcı vermiş ve şimdi çok sağlıklı bir çocuğu var. Bu çok basit bir bilgi olsa da bunu bilmek bana umut oldu açıkçası belki de işinize yarar diye buraya bırakıyorum. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz
(Özet bazı durumlarda kan pıhtılaşma testi sadece gebeyken positif çıkarmış düşük yaptıktan sonra yine negatif olurmuş o yüzden sebepsiz düşük yapan kadınlar hamileyken kan pıhtılaşma testi yapmaları gerekiyor.)
(Özet bazı durumlarda kan pıhtılaşma testi sadece gebeyken positif çıkarmış düşük yaptıktan sonra yine negatif olurmuş o yüzden sebepsiz düşük yapan kadınlar hamileyken kan pıhtılaşma testi yapmaları gerekiyor.)