- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
- Konu Sahibi Uykucupandaa
-
Canım progesteron değerim 0.21 çıktı bugün baktırdım. Bu ne demekCnm yıne de ıhmale alma doktor kontrolunde ol. Benım de gecen cumartesı 21 cıktı salı 31 cıktı bugun 57 cıktı
Prpgestron degerı de onemlıymıs sızın kac progestron degerı
Merhabalar naptınız degerlerınız ne durumda, acabaHiç bakmadılar progesteron değerime görmediğim doktor kalmadı. Artık çok yoruldum. Hiç biri kesin bir şey soylemiyo. Ben ölünce kesin bı şey söyleyecekler heralde. Bı daha hamile kalmak istemiyorum korkuyorum o derece psikolojim bozuldu
BetaMerhabalar naptınız degerlerınız ne durumda, acaba
Canım metiler diye bı ilaç verdi 3 gün kullanıp gitcem değerim dusmediyse kürtaj yapacakMerhabalar naptınız degerlerınız ne durumda, acaba
Aynı durumdayız. Bana da dıl altı hapı verdı bıraz kpyu renk cok az lekelenmem oldu. Ben7mde ılk 21 ıkınco 31 ucuncu 57 bugun de hcg baktırdım 39a dusmus. Doktor cuma yıne gel dedı. Duserse deger kendılıgınden dusecek. Ama yukselorse deger kuretaj yapacak. Kuretajdan sonrada deger artarsa hala dedıgınız ıgneden yapacak. Anlayacagınız aynı durumdayız sız ne zaman gideceksinz doktora bıdakıneCanım metiler diye bı ilaç verdi 3 gün kullanıp gitcem değerim dusmediyse kürtaj yapacak
Progestronda ılk 6 ıkıncı 7bucuk ucuncu 15 cıktı. Bugun 8.5 e dusmusCanım metiler diye bı ilaç verdi 3 gün kullanıp gitcem değerim dusmediyse kürtaj yapacak
Canım metiler ilaç sende beta yi düşürdü mü kanama başladı miProgestronda ılk 6 ıkıncı 7bucuk ucuncu 15 cıktı. Bugun 8.5 e dusmus
Banada cuma gel dedi. Metiler ilaç kullanacam 3 gün. Cuma günü dusmediyse beta HCG kürtaj yapacakAynı durumdayız. Bana da dıl altı hapı verdı bıraz kpyu renk cok az lekelenmem oldu. Ben7mde ılk 21 ıkınco 31 ucuncu 57 bugun de hcg baktırdım 39a dusmus. Doktor cuma yıne gel dedı. Duserse deger kendılıgınden dusecek. Ama yukselorse deger kuretaj yapacak. Kuretajdan sonrada deger artarsa hala dedıgınız ıgneden yapacak. Anlayacagınız aynı durumdayız sız ne zaman gideceksinz doktora bıdakıne
Dıl altı bı hap verdı bana cumartesı gun. Kullan salı gel dedı.ılacı verdı dısardıa satılmıomus. 2ser tane dıl atına koydum 2 gun arayla. Sadece lekelenme yaptırdı. Bugun gıttıgımde degerım 57den 39a dusmus. Bugun bır adet daha, verdı. Cuma gel dedı degerın yukselırse kuretaj dusmeye devam ederse yapmayız dedıCanım metiler ilaç sende beta yi düşürdü mü kanama başladı mi
Benim ilacım öyle değil keşke banada ondan verseydiDıl altı bı hap verdı bana cumartesı gun. Kullan salı gel dedı.ılacı verdı dısardıa satılmıomus. 2ser tane dıl atına koydum 2 gun arayla. Sadece lekelenme yaptırdı. Bugun gıttıgımde degerım 57den 39a dusmus. Bugun bır adet daha, verdı. Cuma gel dedı degerın yukselırse kuretaj dusmeye devam ederse yapmayız dedı
Belkı sızınkı daha etkılıdır. Benım ypgun bı kanamam yok hatta ped bıle takmıyorum. Sıldıkce koyu lekelenmem var bu ıyı bır sey mı bılmıyorumBenim ilacım öyle değil keşke banada ondan verseydi
Bence lekelenme iyi bir şey atiyorsundur vücudundan. Benim son iki gündür kesildi nolcak bilmiyorum. Bana verdiği ilacın adı metiler. Araştırdığımda kanamayı kesen bı ilaç olduğu yazıyor. Anlamadım neden bunu verdi. Sence içmeli miyim yoksa bir şey yapmadan bekleyeyim miBelkı sızınkı daha etkılıdır. Benım ypgun bı kanamam yok hatta ped bıle takmıyorum. Sıldıkce koyu lekelenmem var bu ıyı bır sey mı bılmıyorum
Doktorunuz dedıyse ıhmal etmeyin herkesı tedavı uygulama seklı farklı olabılıyorBence lekelenme iyi bir şey atiyorsundur vücudundan. Benim son iki gündür kesildi nolcak bilmiyorum. Bana verdiği ilacın adı metiler. Araştırdığımda kanamayı kesen bı ilaç olduğu yazıyor. Anlamadım neden bunu verdi. Sence içmeli miyim yoksa bir şey yapmadan bekleyeyim mi
Canım doktorum cumaya kadar kan vermene gerek yok demişti ama ben duramadim bugün verdim. 4 Şubat'ta 26.9 çıkan hastanede 4 gün sonra bugün 12.3 çıktı. Kendi düşüyo sanırım çok mutluyum. Senin durumun ne olduDoktorunuz dedıyse ıhmal etmeyin herkesı tedavı uygulama seklı farklı olabılıyor
Cok sevındım canım ben cuma vereceğim dua edelım bır an once kurtulalımCanım doktorum cumaya kadar kan vermene gerek yok demişti ama ben duramadim bugün verdim. 4 Şubat'ta 26.9 çıkan hastanede 4 gün sonra bugün 12.3 çıktı. Kendi düşüyo sanırım çok mutluyum. Senin durumun ne oldu
İnşAllah seninde düşmüştür sonrada hemen olur canım. İNŞallah bı daha bu korkuları yaşamayızCok sevındım canım ben cuma vereceğim dua edelım bır an once kurtulalım
Kanamanız basladı mı. Sanırım deger cok dusunce baslıyo dıolarİnşAllah seninde düşmüştür sonrada hemen olur canım. İNŞallah bı daha bu korkuları yaşamayız
Cnm degerım 20ye dusmus kasıklarım cok agrıyo. Doktor haftaya bugun geldesı adetle duscek gıbı kımyasal, duruyo dedıİnşAllah seninde düşmüştür sonrada hemen olur canım. İNŞallah bı daha bu korkuları yaşamayız
Sız naptınız acaba durumunuz nedirİnşAllah seninde düşmüştür sonrada hemen olur canım. İNŞallah bı daha bu korkuları yaşamayız
Canım benim değerlerim şu şekilde devam etti.Sız naptınız acaba durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?