• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ve dış gebelik farkı ?

Ben asprın kullanıyordum kan pıhtılasması varsa, dıye. Cunku 3ayy once karnımda 9haftalık bebegımon kalbı durmustı kan pıhtılasmasından suphelendıler
Anladım tedaviden kastım tüp bebek ilaçları tarzı ilaçlardı bnce adetiniZle düşer aspirin standart hni bişey zaten kafanıza takmayın Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah

Evet kimyasalda az yükselip adetle bitiyor. Dış gebelik geçirmedim ama çok yakınım geçirdiği için onun rahim dışından kürtajla almışlardı herkesin tedavisi farklı oluyordur tabii ameliyat ya da ilaçla düşenide duymuştum çünkü
Bana doktor kürtaj yapmaya gerek yok çünkü rahim içinde birşey yok rahim içinde birşey olsaydı gerek olurdu dedi sadece içerden parça aldılar çok zor bir süreç gerçekten😪

Anladım tedaviden kastım tüp bebek ilaçları tarzı ilaçlardı bnce adetiniZle düşer aspirin standart hni bişey zaten kafanıza takmayın Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah
Yok kullanmadım. Aspırın kullanıyordum kan pıhtılasması ıhtımalıne karsı. Col tesekkur edıyorum guzel dıleklerınız ıcın. Cok sagolun

Kimyasal gebelikte kanamayla değer düşüyor ama dış gebelikte kanama olsada değer düşmüyor içini ferah tut inşallah düzelir çok geçmiş olsun
Benim kanamam 25 ocakta oldu iki gün yoğun hala lekeli geliyor şu an devam ediyor. Şüphelendim 29 ocakta beta verdim 33.5 çıktı. 31 Ocakta. 35 çıktı bı gün sonra yani 1 Şubat'ta 29 çıktı. Sizce kimyasal mi dış gebelik mi ? Sağ tarafimda batma tarzı ağrı var 2 gündür. Düşüşe gecmis mi tekrar yükselebilir mi çok korkuyorum dış gebelikten inşallah kimyasaldır

Dususe gecmıs sızın. Kendılıgınden duser gıbı bence. Dıs gebelık genelde 1500e kadar cıkarmıs tabı netten ögrendıgım bılgıler
Sağ tarafimda batma var ani ama keskin. Ara ara oluyo. Dış gebeliktete tek taraflı ağrı oluyomus dış gebelik olabilir mi ? Of ya kafayı yiyecem artık çok korkuyorum tüpün alınır diye

Sağ tarafimda batma var ani ama keskin. Ara ara oluyo. Dış gebeliktete tek taraflı ağrı oluyomus dış gebelik olabilir mi ? Of ya kafayı yiyecem artık çok korkuyorum tüpün alınır diye
Uzmeyın kendınızı. Zamann her seyı ılacı. Hayırlısıyla kımyasaldır. Yıne hcg yaptırdınız mı

Doktorlar emin olamıyor dış gebelik mi kimyasal mi diye. Beta değerim şu an 22.1 e düşmüş ama hala emin olamıyor iki gün sonra yine ver dedi
Ben de geçirdim dış gebelik. Gün aşırı kan değeri x2 artması gerekiyor dedi doktorum, x2 artmadı, toplamda 4 kez kan verdim. Sonrasında doktora gittim, kesenin bu haftada görünmesi gerekli dedi rahimde yoktu. Sonra metotreksat ignenyapildi ve beta hcg düştü. Kaçıncı haftadasiniz

Ben de geçirdim dış gebelik. Gün aşırı kan değeri x2 artması gerekiyor dedi doktorum, x2 artmadı, toplamda 4 kez kan verdim. Sonrasında doktora gittim, kesenin bu haftada görünmesi gerekli dedi rahimde yoktu. Sonra metotreksat ignenyapildi ve beta hcg düştü. Kaçıncı haftadasiniz
Sence benimki dış gebelik olabilir mi tekrar yükselir mi

Back