• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ve dış gebelik farkı ?

Artık sıkıntınız kalmamıstır
Bu arada adet tarzı kanama oldu mu. Parcalı kanama
Yok canım olmadı benimki kimyasal değilmiş sanırım doktorum öyle söyledi düşük yapmışsin dedi. korunmana gerek yok dedi ama kafama bişey takildi. çok akıntım olmaya başladığı için fitil verdi. Fitil kullanırken cinsel ilişki doğru olur mu ?

Senin değerin kaça düşmüş bı daha yaptırdın mi test kanaman bitti mi
Canım gunaydın kan verdım sabah 1.26 ya dusnus doktora ogleden sonra gıtcem bakalım ne dıcek
Gecen cuma benım 21e dusmustu ya cumartesı gunu kanamam basladı. Pazae gunu kanamam fena oldu hep parca parca geldı. Adet gıbı de devam ettı hala adetın son gunlerı gıbı kananam var
. Bakalım doktor ne dıcek. Sanırım adetle bırseyler dustu benımde

Canım gunaydın kan verdım sabah 1.26 ya dusnus doktora ogleden sonra gıtcem bakalım ne dıcek
Gecen cuma benım 21e dusmustu ya cumartesı gunu kanamam basladı. Pazae gunu kanamam fena oldu hep parca parca geldı. Adet gıbı de devam ettı hala adetın son gunlerı gıbı kananam var
Şükür canım sende atlattın. İnsAllah bundan sonra sağlıklı hamileliklerimiz olur.

Mrb arkadaşlar yazılarınızı okudum benimde hcg değerlerim 14 şubat 40.32 16 şubat 40.39 17 şubat 42 kimyasal olabilir mi yada dış gebelik

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm ilişkiden 2 ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
Mümkün değil. 2 ay sonra eğer hamile olsaydın kesin koyu iki çizgi çıkardı. Ama için rahat etmiyorsa bı tane daha yap yada kan ver. Adet olmadin mi iki ay boyunca

Doktora gttım cnm düşmüş dedı. Bıdakı ay gıdecem hormonlarıma bakacak. Cok sukur. Senın de sonlandı dımı
Sonlandı ama idrar yolu enfeksiyonu oluştu çok ağrım var idrar yaparken. Tama yapamıyorum antibiyotik verdi doktorum. Bide antibiyotik mantari tetiklemesin diye fitil vermişti. Umarım iyi gelir. Dün gece yatmadan monurol içtim çok ağrım oldu. İdrar kesen patlayacak gibi

Canım noldu son durumun doktor korunmani önerdi mi neden oluyomus bu hangi testleri yaptırmak lazım

Dış gebelikte beta hcg baya artıyor. Değeriniz fazla artmazsa kimyasaldır. Kimyasal gebelik çok farklı bir şey tutunamayan bozuk olanları vücut dışarı atıyor belkide bazı zamanlar adetimiz geciktiğinde bile kimyasal geçirmiş olabiliyormuşuz
Selam benım betam 31 80 255 olarak arttı sonra 80 ne düştü, doktor kimyasal gebelık dedi.. Kendi kendine düşer dedi ama düşmedi kanama falan olmadı, ne yapmam lazım, kanama ne zaman olur

Selam benım betam 31 80 255 olarak arttı sonra 80 ne düştü, doktor kimyasal gebelık dedi.. Kendi kendine düşer dedi ama düşmedi kanama falan olmadı, ne yapmam lazım, kanama ne zaman olur
Çok geçmiş olsun 💐 bilemiyorum ki doktorunuza danışın içinize sinmiyorsa birde başka doktora gidebilirsiniz

Back
X