• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik ve dış gebelik farkı ?

Hiç bakmadılar progesteron değerime görmediğim doktor kalmadı. Artık çok yoruldum. Hiç biri kesin bir şey soylemiyo. Ben ölünce kesin bı şey söyleyecekler heralde. Bı daha hamile kalmak istemiyorum korkuyorum o derece psikolojim bozuldu
Merhabalar naptınız degerlerınız ne durumda, acaba

Merhabalar naptınız degerlerınız ne durumda, acaba
Beta
33.5
35.4
22.1
29.9
çıktı iki gün ararla en son iki gün sonra 29.0 çıktı. Progesteron değerinde 0.21 çıkmış. bilmiyorum nolcak. Doktorum parça kaldıysa düşmesi için kanama başlasın diye bı ilaç vercek o işe yaramazsa kürtaj yapacak. Kürtajda işe yaramazsa dış gebelikten şüphelenerek ve bı iğne varmış kemoterapi ignesiymis. Dış gebeligi onunla bitirmeye caliscak. Şimdi sonuçlarını göstermek için gitcem. Ayaklarım gitmiyo çok korkuyorum kürtaj şart diyecek diye. Kürtajdan aklım çıkıyo. Hamileler düşmesin diye ugrasir düşer. Biz düşsün diye uğraşıyoruz düşmüyo. Neyse bu da sınavdır gecer. Senin durumun ne oldu canım. Aynı rotada ilerliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun insAllah psikolojik ve fiziksel olarak çok acı çekmeden biter bu süreç 😞 sen ne yaptın beta verdin mi

Son düzenleme:
Canım metiler diye bı ilaç verdi 3 gün kullanıp gitcem değerim dusmediyse kürtaj yapacak 😞
Aynı durumdayız. Bana da dıl altı hapı verdı bıraz kpyu renk cok az lekelenmem oldu. Ben7mde ılk 21 ıkınco 31 ucuncu 57 bugun de hcg baktırdım 39a dusmus. Doktor cuma yıne gel dedı. Duserse deger kendılıgınden dusecek. Ama yukselorse deger kuretaj yapacak. Kuretajdan sonrada deger artarsa hala dedıgınız ıgneden yapacak. Anlayacagınız aynı durumdayız sız ne zaman gideceksinz doktora bıdakıne

Aynı durumdayız. Bana da dıl altı hapı verdı bıraz kpyu renk cok az lekelenmem oldu. Ben7mde ılk 21 ıkınco 31 ucuncu 57 bugun de hcg baktırdım 39a dusmus. Doktor cuma yıne gel dedı. Duserse deger kendılıgınden dusecek. Ama yukselorse deger kuretaj yapacak. Kuretajdan sonrada deger artarsa hala dedıgınız ıgneden yapacak. Anlayacagınız aynı durumdayız sız ne zaman gideceksinz doktora bıdakıne
Banada cuma gel dedi. Metiler ilaç kullanacam 3 gün. Cuma günü dusmediyse beta HCG kürtaj yapacak 😞 çok korkuyorum kafayı yicem

Canım metiler ilaç sende beta yi düşürdü mü kanama başladı mi
Dıl altı bı hap verdı bana cumartesı gun. Kullan salı gel dedı.ılacı verdı dısardıa satılmıomus. 2ser tane dıl atına koydum 2 gun arayla. Sadece lekelenme yaptırdı. Bugun gıttıgımde degerım 57den 39a dusmus. Bugun bır adet daha, verdı. Cuma gel dedı degerın yukselırse kuretaj dusmeye devam ederse yapmayız dedı

Dıl altı bı hap verdı bana cumartesı gun. Kullan salı gel dedı.ılacı verdı dısardıa satılmıomus. 2ser tane dıl atına koydum 2 gun arayla. Sadece lekelenme yaptırdı. Bugun gıttıgımde degerım 57den 39a dusmus. Bugun bır adet daha, verdı. Cuma gel dedı degerın yukselırse kuretaj dusmeye devam ederse yapmayız dedı
Benim ilacım öyle değil keşke banada ondan verseydi

Belkı sızınkı daha etkılıdır. Benım ypgun bı kanamam yok hatta ped bıle takmıyorum. Sıldıkce koyu lekelenmem var bu ıyı bır sey mı bılmıyorum
Bence lekelenme iyi bir şey atiyorsundur vücudundan. Benim son iki gündür kesildi nolcak bilmiyorum. Bana verdiği ilacın adı metiler. Araştırdığımda kanamayı kesen bı ilaç olduğu yazıyor. Anlamadım neden bunu verdi. Sence içmeli miyim yoksa bir şey yapmadan bekleyeyim mi

Bence lekelenme iyi bir şey atiyorsundur vücudundan. Benim son iki gündür kesildi nolcak bilmiyorum. Bana verdiği ilacın adı metiler. Araştırdığımda kanamayı kesen bı ilaç olduğu yazıyor. Anlamadım neden bunu verdi. Sence içmeli miyim yoksa bir şey yapmadan bekleyeyim mi
Doktorunuz dedıyse ıhmal etmeyin herkesı tedavı uygulama seklı farklı olabılıyor

Doktorunuz dedıyse ıhmal etmeyin herkesı tedavı uygulama seklı farklı olabılıyor
Canım doktorum cumaya kadar kan vermene gerek yok demişti ama ben duramadim bugün verdim. 4 Şubat'ta 26.9 çıkan hastanede 4 gün sonra bugün 12.3 çıktı. Kendi düşüyo sanırım çok mutluyum. Senin durumun ne oldu

Canım doktorum cumaya kadar kan vermene gerek yok demişti ama ben duramadim bugün verdim. 4 Şubat'ta 26.9 çıkan hastanede 4 gün sonra bugün 12.3 çıktı. Kendi düşüyo sanırım çok mutluyum. Senin durumun ne oldu
Cok sevındım canım ben cuma vereceğim dua edelım bır an once kurtulalım

Sız naptınız acaba durumunuz nedir
Canım benim değerlerim şu şekilde devam etti.
33.5
35.4
22.1
29.9
29.0
12.7
3.4
2.0
İki gün arayla bu şekilde. İnsAllah tekrar yükselmez. En son dün kan verdim. Bı haftadır leke vs. Bitti. Ben kanama beklemiyorum çünkü zaten kanamamdan iki gün sonra beta vermiştim. İlk defa. Ama nolur bilmiyorum belki tekrar adet olurum. Umarım tekrar yükselmez. Hala sağ tarafim batıyo. Doktora söyledim psikolojik olabilir dedi. Belkide öyledir ben çok takintiliyim.

Back
X