- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.264
- 198
- Konu Sahibi Uykucupandaa
Insallah yükselmez, düşük de olsa yukseliyorsa dış gebelik şüphesi mevcut oluyor. Mutlaka beta hcg takibine devam etSence benimki dış gebelik olabilir mi tekrar yükselir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah yükselmez, düşük de olsa yukseliyorsa dış gebelik şüphesi mevcut oluyor. Mutlaka beta hcg takibine devam etSence benimki dış gebelik olabilir mi tekrar yükselir mi
Cok zor bı durum. Suan benım de bu durumda ılk 21 cıktı 2 gun sonra yanı dun 31 cıktı. Doktor takıbe aldı. Cumartesı yıne kan vereceğim. Cok yıpratıcı bı zaman. Zaman gecmek bılmıyorInsallah yükselmez, düşük de olsa yukseliyorsa dış gebelik şüphesi mevcut oluyor. Mutlaka beta hcg takibine devam et
Aynılarını ben de hissettim zamanında. Yükselsin diye beklerken iğne sonrası düşsün diye dua ettim. Sebebi bilinmiyor, olabiliyor dış gebelik ne yazık ki. Üzülüyoruz evet ama önce anne önce bizim.sagligimiz önemli. Önce sen iyi ol sen sağlıklı ol, gebelik inşallah yine olurCok zor bı durum. Suan benım de bu durumda ılk 21 cıktı 2 gun sonra yanı dun 31 cıktı. Doktor takıbe aldı. Cumartesı yıne kan vereceğim. Cok yıpratıcı bı zaman. Zaman gecmek bılmıyor
Hamıle kalmak ıcın beta yukselsın dıye dua ederken sımdı beta dussun dıye dua ediyoruz. Hıc aklıma gelmezdı bunu dusunecegım. Insan yasamadan bilemiyor
Canım haber et durumunu inşaallah ya sağlıklıdır yada kimyasal olurCok zor bı durum. Suan benım de bu durumda ılk 21 cıktı 2 gun sonra yanı dun 31 cıktı. Doktor takıbe aldı. Cumartesı yıne kan vereceğim. Cok yıpratıcı bı zaman. Zaman gecmek bılmıyor
Hamıle kalmak ıcın beta yukselsın dıye dua ederken sımdı beta dussun dıye dua ediyoruz. Hıc aklıma gelmezdı bunu dusunecegım. Insan yasamadan bilemiyor
Merhaba durumunuz nedir gelısme var mıAdetim bir hafta gecikti sonra kanamam başladı. 2 gün sürdü bende şüphelenip idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan verdim beta HCG 33.5 çıktı. 2 gün sonra tekrarlayacagiz. Doktor vajinal ultrason yaptı kimyasal büyük ihtimal dedi. dış gebelik olsa anlar miydi ? Dış gebelik ve kimyasal gebeligin farkı nedir nasıl anlarım ne yapmam gerekir ?
33.5 tan 35.4 e yükseldi. Sonra 22.1 e düştü. 26 saat sonra yine 22.1 çıktı. Umarım kimyasaldır değerim tekrar yukselmezMerhaba durumunuz nedir gelısme var mı
Insallah yukselmez ıcınızı ferah tutun. Valla bende stresten bunaldım yarun gıtcem doktora. Ne zamana kadar boyle olacakmıs doktorunuz bı bılgı verdı mı yabı dıs gebelıkse nezaman bellı oluyor kı33.5 tan 35.4 e yükseldi. Sonra 22.1 e düştü. 26 saat sonra yine 22.1 çıktı. Umarım kimyasaldır değerim tekrar yukselmez
Dış gebelikse 1500 değerde anca belli olurmuş. O zaman tüpte oluşan kese gorunebilirmis. Sabretmek ferah kalmak çok zor seni anlıyorum ama bak ben bı haftadır takıyorum görmediğim doktor kalmadı hepsi bekleyecek diyo yapacak bir şey yok insAllah hakkında hayırlısı olsunInsallah yukselmez ıcınızı ferah tutun. Valla bende stresten bunaldım yarun gıtcem doktora. Ne zamana kadar boyle olacakmıs doktorunuz bı bılgı verdı mı yabı dıs gebelıkse nezaman bellı oluyor kı
1500degere yukselmezse boyle aylarca beklıcez mı.Dış gebelikse 1500 değerde anca belli olurmuş. O zaman tüpte oluşan kese gorunebilirmis. Sabretmek ferah kalmak çok zor seni anlıyorum ama bak ben bı haftadır takıyorum görmediğim doktor kalmadı hepsi bekleyecek diyo yapacak bir şey yok insAllah hakkında hayırlısı olsun
İşte bende ona çok şaşırmıştım. Yani tupumuz patlayabilir değer yükseldikçe Allah korusun. Hemen bir şey yapmıyorlar belki kese rahimde görünür diye. Bilmiyorum ama çok zor durumlar psikolojim alt üst oldu1500degere yukselmezse boyle aylarca beklıcez mı.
Bazen diyorum test yapmasaydim farketmiyecektim belkide. Adetim sökülmesi uzun sürdü diyecektim. Böyle olduğu aylar oluyordu. Öyle sanardim. Keşke test yapmasaydım diyorum. Bundan sonra Allah nasip ederse gebe kalırsam en az 10 gün gecikmeden test yapmiycam. Bu beta takibi çok stresli1500degere yukselmezse boyle aylarca beklıcez mı.
Merhaba degerım 57 cıktı doktor dıs gebelıkten suphelendı. Salı gunu tekrar deger vercem duruma gore ıslem yapacakmısBazen diyorum test yapmasaydim farketmiyecektim belkide. Adetim sökülmesi uzun sürdü diyecektim. Böyle olduğu aylar oluyordu. Öyle sanardim. Keşke test yapmasaydım diyorum. Bundan sonra Allah nasip ederse gebe kalırsam en az 10 gün gecikmeden test yapmiycam. Bu beta takibi çok stresli
Canım lekelenme veya kanaman oldu mu bu süreçteMerhaba degerım 57 cıktı doktor dıs gebelıkten suphelendı. Salı gunu tekrar deger vercem duruma gore ıslem yapacakmıs
Olmadı kanama olsub dıye dıl altı hapı verdı doktorum. Eger kanaman olmazsa degerın artmaya devam ederse kazıma ıslemı yapabılırız dedı. Hapı ıctım kanama beklıyorum. Kanama olursa degerınde dusme olabılır dedıCanım lekelenme veya kanaman oldu mu bu süreçte
Benim çok az az geliyo. Normalde adetim çok fazla gelir. Umarım düşüyordurOlmadı kanama olsub dıye dıl altı hapı verdı doktorum. Eger kanaman olmazsa degerın artmaya devam ederse kazıma ıslemı yapabılırız dedı. Hapı ıctım kanama beklıyorum. Kanama olursa degerınde dusme olabılır dedı
Valla korkuyorum artık salı gunu degerım yukselmesın ıstıyorumBenim çok az az geliyo. Normalde adetim çok fazla gelir. Umarım düşüyordur
Benimde yükselmiş 29 a. Büyük ihtimal dış gebelik değilmiş. Benim 25-26 ocakta yoğun kanamam olmuştu. O zaman 5 haftalık bebeğini dusurmusum. Değerler o yüzden böyle düzensizmis. Kimyasal gebelikte değilmiş yani. Bu doktor böyle dedi. Ben adetim 7 gün gecikti test yapmamıştım hiç bi belirtim yok yine olmamıştır diye. Doktor Sen 24 ocakta test yapsaydın beta 3000 perde çıkardı dediValla korkuyorum artık salı gunu degerım yukselmesın ıstıyorum
Benimde yükselmiş 29 a. Büyük ihtimal dış gebelik değilmiş. Benim 25-26 ocakta yoğun kanamam olmuştu. O zaman 5 haftalık bebeğini dusurmusum. Değerler o yüzden böyle düzensizmis. Kimyasal gebelikte değilmiş yani. Bu doktor böyle dedi. Ben adetim 7 gün gecikti test yapmamıştım hiç bi belirtim yok yine olmamıştır diye. Doktor Sen 24 ocakta test yapsaydın beta 3000 perde çıkardı dedi
Valla korkuyorum artık salı gunu degerım yukselmesın ıstıyorum
Tek korkum rahmimde parça kalmış olması. Umarım kürtaja gerek kalmadan biterValla korkuyorum artık salı gunu degerım yukselmesın ıstıyorum
Cnm yıne de ıhmale alma doktor kontrolunde ol. Benım de gecen cumartesı 21 cıktı salı 31 cıktı bugun 57 cıktıBenimde yükselmiş 29 a. Büyük ihtimal dış gebelik değilmiş. Benim 25-26 ocakta yoğun kanamam olmuştu. O zaman 5 haftalık bebeğini dusurmusum. Değerler o yüzden böyle düzensizmis. Kimyasal gebelikte değilmiş yani. Bu doktor böyle dedi. Ben adetim 7 gün gecikti test yapmamıştım hiç bi belirtim yok yine olmamıştır diye. Doktor Sen 24 ocakta test yapsaydın beta 3000 perde çıkardı dedi
Hiç bakmadılar progesteron değerime görmediğim doktor kalmadı. Artık çok yoruldum. Hiç biri kesin bir şey soylemiyo. Ben ölünce kesin bı şey söyleyecekler heralde. Bı daha hamile kalmak istemiyorum korkuyorum o derece psikolojim bozulduCnm yıne de ıhmale alma doktor kontrolunde ol. Benım de gecen cumartesı 21 cıktı salı 31 cıktı bugun 57 cıktı
Prpgestron degerı de onemlıymıs sızın kac progestron degerı