Kimyasal gebelik ve adet gorme

Selmaaoztc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
2
0
1
29
Arkadaslar oncelikle Selamun aleykum ben yeni katildim araniza bu ay bebegimi kaybettim kimyasal bi gebelik oldugunu ogrendim.Benim gibi bi durumu yasayan arkadaslar varsa onlara bi kac sorum olcak yardimci olursaniz sewinirim.Bu ay adetime bi kac gun varken suphlndgm icin kan testi yaptrdm ve hamile oldugumu ogrendim doktorum tekrar test istedi iki gun sonra degerimin dustugunu ogrendim ve doktorum dusuk yaptigimi soyledi korkulacak bisey olmadigini adetle birlikte dusecegini soyledi adet tarihim geldi ama adetim olmadi normalde diger ayin 25nde adet gormm gerekiyordu ama adetim olmadi bu ayin 4nde karnim anormal bi sekilde agridi ve tuvalete girince leke geldigini gordum bi kac damla biseydi karnim agrimaya devam etti ama leke baska gelmedi.Sabah uyandim tuvalete girdim ve benden parca gelmis adette gelen parcadan degildi yalniz etti bildiginiz.yine leke gelmedi bnden ertesi gun bi kac damla daha ve bi parca daha uc gun bi kac damla damla leke geldi bnden su an kesildi aklima takilan su oldu arkdaslar doktorum bana leke gelirse gel falan demedi adet olursun dedi ama benim adetim 5 gun cok yogun olur bu ay bole olmadi 1 orkidi tam doldurmicak sekildeydi gelen lekenin hepsi.Biz yine bebek istiyoruz hemen olsun die Ama ben adet mi oldum yoksa dusukten dolayi mi geldi bu leke onu bilmiyorum bu ay tekrar adet olurmuyum onu sormak istedim size bnden gelen leke adet lekesimiydi basina bole bise gelen varmi yardimci olurmusunuz bana.Kafam cok karisik benim.

Lekede olabilir veya vucut degişiklik göstermişte olabilir.

Soğan kürü yapın derim.

Panik yapma lütfen kimyasal gebelik bir kaç gün adet gecikmesinden sonra bebeğin rahme hiç tutunamadan düşmesiyle oluyor yani ben 2 defa yaşadım bunu aslında boşuna demiyorlar adet 1 hafta gecikmeden test yapmayın diye.. bhcg çok yükselmediği içinde kendi kendine temizleniyor rahim aslında bunlar düşükten bile sayılmıyor ben kimyasaldan sonraki ay hamile kaldım

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

2 ölçüm arasında kaç gün geçtiği çok önemli.
15,9 dan kaç gün sonra 63,8 çıktı?

o zaman normal. 15 iki gün sonra 30 iki gün sonra 60 lı bir değer çıkması.
Fakat kanama olması dolayısıyla kimyasal gebelik gibi görünüyor bir özellikle "normal adet kanaması" gibi yazmışsınız bu şüpheyi arttırıyor. Lekelenme falan olabilen şeylermiş ama kanama normal karşılanmıyor.
Hayırlısı olsun inş. Ne zaman gideceksiniz doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…