KİMYASAL GEBELİK TANISI KONMASI İÇİN KAN TESTİ ŞART MI?

mavikelebek92

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
285
182
303
Merhaba hanımlar,

Kimyasal gebelikle alakalı binlerce başlık açılmıştır, konumu açmadan önce forumu taradım ama durumumla alakalı bir konuya denk gelemedim.

1,5 yıldır bebek istiyoruz. Adet bitiminden sonra 21. gün testleri, reglin 3 .günü testleri yapıldı ve alttan muayene oldum herhangi bir problem yok. Eşimde de problem yok. Düzenli regl oluyorum.

6 ay önce reglim 10 gün gecikti. 10. günü test yaptım dolu dolu çift çizgi gördüm. Kasıklarda ağrı vardı başka gebelik belirtim yoktu. Cuma günüydü, pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan testi veririm diye düşünürken kanamam oldu. Önce kahverengi lekelenme oldu sonra adet kanamam gerçekleşti, ara ara pıhtı geldi ve 9 gün sürdü. Normalde regl 6 gün sürer.

Olaydan 1 ay sonra ovulasyon takibi için gittiğim doktora bu durumu anlattığımda kan testine gittin mi diye sordu, gidemeden kanamam olduğunu söyledim. Kan testi olmadan kimyasal gebelik kabul edilmiyor mu ? Yaşadığım şey normalin dışında bir şey. Bunu şundan dolayı soruyorum, umut ediyorum hiç olmazsa tüpler açık döllenme olabiliyor hamile kalabiliyorum diye... Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin...

Etrafta sorabileceğim biri de yok. İnternetten yazan her şeyi okudum birebir aynısını yaşadım yaşadığım süreç kimyasal gebelik değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…