Kımyasal gebelık suphesı var mı?

Gold rose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
86
54
3
34
Arkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum

Arkadaşınız da masallah olasılık mı söylüyor temenni de mi bulunuyor anlayamadım. Stresinizi de biliyorsa bu kadar olumsuz konuşmasının sizi nasıl etkileyeceğini düşünebilmeliydi. İçinizi ferah tutun, umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeğinize.

Arkadaşınızın söylediklerini bir kenara bırakın en önemlisi kandaki artış değeriniz gününüze göre gayette güzel bu aşamada senin stresten uzak moralli olman yapabileceğin tek şey inşallah pazartesi günü değerinle birlikte sevincinde ikiye katlanır

Verdıgınız bılgıler için çok teşekkür ederim her olumlu mesaj yuregıme su serpiyor Öylece uzanıyorum esım basımda bekliyor aman ha kıpırdama düşer tutunamaz diyor , sızce erken dönemde bır etkisi var mı, öylece yatmanın

Tecrübeli olan üyeler konunuzu görünce daha güzel bilgiler verirler size. Burda öğrendiğim kadarıyla bebek sahibi olmak için 4 ay kısa bir bekleme süresi, bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Ağrınız, kanamanız yoksa günlük hayatınızı kısıtlamayın. Tabiki ağır işlerden kaçının. Kıpırdadığınızda düşecek olsa gerçekten yapılacak bir şey yok, engel olamayacağınız bir duruma bu kadar üzülmenin faydası olmaz, rahat olun.

Haklısınız , sadece öyle bır hale geldım kı tüm algılarım kapalı , kendıme dıyorum kı farzet bugun test yapmadın bılmıyorsun şakın ol , ama ne mümkün ... önerılerıniz ıcın teşekkürler 🙏😊

Kardeşim size birkaç tavsiyede bulunayım.
Doktorumun dediklerini diyeceğim.

İlk olarak asla ve asla en kötü ihtimali düşünme.

Benim adet günümde beta 176 idi.
Ve ogün hafif bir kahverengi lekelenmem oldu. Korktum hemen acile gittim.
Progestan hapı verdi.
Sabahında kendi doktoruma gittim Benimki riskli gebelik oldugu için ilk adet geçikmesinde gitmem gerekti.
Doktorum herşeyin normal odugunu söyledi.
ve keseyi görmek için 7 gün sonraya gün verdi.
şükür 7 gün sonra kesemizi gördük.
Doktorum psikolok gibidir.
Asla kendini yorma stres yapma. Herşey güzel okucak diye düşün dedi.
Ve sakın sürekli hcg filan baktırma stresini artırmaktan başka birşey yapmazsın.
üstelik 1 damlacık kanda milyonlarca hücre bulunur .
Bu hücreler asla yenilenmez. O sebeple keseyi görmek yeterli dedi.

Şükür adet günümden 8 gün sonra leseyi gördük.

Şimdi inşaAllah yeniden gün verdi kalbini duymak için gidecegim.

Sizin içinde eger adet gününüzde lahverengi yahut kırmızımsı lekelenmeler olursa hemen eczaneden progestan alıp sabah ve akşam yutun.
Düşügü engelliyor Allahın izniyle.

7 gün sonrada doktora gidip saglıkla keseyi görebilirsiniz.
Acele etmenize gerek yok zira zaten hiç birşey yapmadan gün verip gönderiyorlar.
Çok erken dönemdesiniz henüz.
Allaha emanet olun kardeşim.
Hayırlarla evlatlarımızı kucagımıza Almayı nasip etsin Rabbim.
Bolca dua edin
Ve meryem süresini okuyun yahut dinleyin.

Birde hamilelik sürecinizde o arkadaşınızdan uzak durun 😊😊😀😂

Allah razı olsun güzel tavsıyelerıniz için elımden gelenı yapacağım , umarım sızınkı gıbı ben de keseyı gorebılırim. Rabbım bebıslerımızi kucağımıza almayı Nasıp etsın ınsallah 🤲🤲

Arkadaşınıza sinir olduğumu söylemeden geçemeyeceğim en başta. :KK12:

Gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah, Rabbim sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin.
Kalbinizi gönlünüzü ferah tut iyi düşünün iyi olsun inşallah hamileliğiniz boyunca inşallah.

Değeriniz gayet güzel inşallah sağlıkla artar 9ay sonun da sağlıkla kavuşmak nasip olur.

Arkadaşlar merhaba , ben yenı üye oldum 4 aydır gebe kalmaya calısyordum ancak Allah nasıp etmemıstı, çok stres yaptıgım ıcın hatta hep kalamam Benim çocuğum olmayacak herhalde dıyordum kendı kendıme hatta ahtım vardı eger gebe kaldığımı öğrenırsem kadınlar kulübüne üye olacağım bende bu durumum stresle hamıle kalınırmı diye düşünenlere Umut olsun dıye , bugun adetıme 1 gün kala beta hcg degerım 201 çıktı çok mutluyum derken arkadaş adetının gecmesını bekle kımyasal olabılır yahut vücut onu yabancı cısım algılayıp dışarı atabılır dedı, degerım yeterınce yüksek bence ama , bu konuda bılgısı olan var mı?? Stres hıç bıtmeyecek galıba , korkuyorum
Dış gebelik, kimyasal gebelik ihtimalini kese görene kadar doktorlarda sürekli dile getiriyor ama arkadaşınız mübarek size destek olma yerine maşallaah kusura bakmayın ama felaket tellalı gibi olmuş. Benim değerim beklenen adet günümde 149 du önemli olan 48 saatte 2 ye katlaması. Sizin değeriniz gayet normal

Arkadaşlar bır sorum olacak ya , benım normalde adet tarıhım geçen aya göre 5-6 gün gecmıs durumda ben ovulasyon testı kullanıp yumurtlama Gününü yakalamıştım , ve bu ay çok geç yumurtadım Şimdı baz almam gereken son adet tarıhım ıse 5-6 gün gectı yok yumurtlama günü sonrası 14. Gün ıse , o gün bu Gün, sizce hangı günü dıkkate almalıyım

Bir de testı yarın yapmam gerek de bugun yapsam yanı 36. Saatte artış gorebılır mıyım acaba? Ya da yarin ızın alıp öyle gıdıp yaptırsam mı , özelde yaptırdım sımdı devlette farklı çıkar diye tekrar aynı yerde yaptırmak ıstiyorum

Bir de testı yarın yapmam gerek de bugun yapsam yanı 36. Saatte artış gorebılır mıyım acaba? Ya da yarin ızın alıp öyle gıdıp yaptırsam mı , özelde yaptırdım sımdı devlette farklı çıkar diye tekrar aynı yerde yaptırmak ıstiyorum
Yumurtlama gününden itibaren 14 gun sayacaksın canım. 14.gün adet günündür normalde.
Ozelde yaptırdığın test kaç çıktı peki ve ne zaman yaptirdin?

Yumurtlama gününden itibaren 14 gun sayacaksın canım. 14.gün adet günündür normalde.
Ozelde yaptırdığın test kaç çıktı peki ve ne zaman yaptirdin?
Dün yaptırdım 201 çıktı da kendımı tesellı edıyorm dıyorum ben ovulasyon kullanmasam adetım 5-6 gün gectı dıyecektım 🙈🙈🙈😂

Oncelikle hayırlı olsun. Arkadaşinizin bu yaklasimi hic iyi niyetle aoylenmis birsey gibi gelmedi bana. Insan once olumsuza mi odaklanir.
Malesef o risk var evet. Ama benim ilk gebeligimde artis iyiydi, kese de gozuktu sonra bebek olusmadi ve dusuk yaptim. Ama bu herkeste olacak diye birsey yok. Ona bakarsaniz kalp atisini duyarsiniz kalbi durabilir, down sendromlu ya da baska rahatsizlikla dogabilir, dogumda bir anomali olabilir. Olabilir de olabilir. Kisacasi bu 9 ayin inanin her donemi risk.

Siz bence kulaginizi tikayin ve önunuze bakin. Pazartesi guzel haberleri aliriz insallah.

Oncelikle hayırlı olsun. Arkadaşinizin bu yaklasimi hic iyi niyetle aoylenmis birsey gibi gelmedi bana. Insan once olumsuza mi odaklanir.
Malesef o risk var evet. Ama benim ilk gebeligimde artis iyiydi, kese de gozuktu sonra bebek olusmadi ve dusuk yaptim. Ama bu herkeste olacak diye birsey yok. Ona bakarsaniz kalp atisini duyarsiniz kalbi durabilir, down sendromlu ya da baska rahatsizlikla dogabilir, dogumda bir anomali olabilir. Olabilir de olabilir. Kisacasi bu 9 ayin inanin her donemi risk.

Siz bence kulaginizi tikayin ve önunuze bakin. Pazartesi guzel haberleri aliriz insallah.
Iyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsun 🤲🤲🤲

Iyı mı yaptım kötü mı yaptım bılmıyorum ama testı tekrarladım bugun yanı yaklaşık ılk testten 33 saat sonra ( degerım 200 den 336 ya yukselmıs ) kafam daha rahat Şimdı içim rahat ama belkı cahıl cesareti, Rabbim yardımcımız olsun 🤲🤲🤲
Bemce doktoru dinleyin ve bu kadar acele etmeyin. Stres yapmayın
Rahat olup akışına bırakın derim biraz
Daha cok erken dönemdesiniz, gunler gecmek bilmez boylw dusunurseniz. Kafanizi baska seylerle meşgul edin derim.

Beta hcg yı Ikıncı defa da gördüm ya hem de artmış olarak , artık daha ıyıyım ve daha sakınım , yazarak bana destek olan arkadaşlar teşekkür ederım, 🙏🙏🙏 kafamı dağıtmak ıcın elımden geleni yapacam

Adet gecikmesinden sonraki gün en az 75 olsun istenir. Senin 400 olacak. Gayet sağlıklı bir değer. Gözün aydın

Back
X