- 18 Ekim 2018
- 556
- 917
- 53
- 29
- Konu Sahibi Busebusra06
-
Akıntı bende başlarda olmadı hatta kuruydum dedim ki Kesin adet olcam ama çoğu insanda oluyormuş olabilir Belirtilerin var gibi diyorum ya kimyasal dan sonra hamile kalman an meselesi tabi Allahın izniyle bende napıyım iyiyim iştahsız yorgun yaşıyorumCanım merhaba nasıl gidiyor hamilelik rabbim sağlık versin ikinize de inşallah
Benim beyaz kremsi akıntım var bata son 6 gün
Hafif bel ağrısı
Kasıkta batma bu sabah sağ kasıkta cok fazla hissettim
Ve sürekli çok hafif bacagıma vuran adet sancısı var sızı seklinde
Afedersin bu arada akıntım krem gibi ve kokusuz sence??
Merhaba. Yorumunuzu gördüm. Kasıkta seğirme bende de oldu. Tam bacak karın arası çizgi kasıkta pıt pıt bişey kımışdar gibi atma oldu. Gün içinde birkaç kez tekrsrlamıştı. Ertesi günlerde olmadı. Artık ağrı var. Karnımın sağ tarafında, sağ kasık ağırlıklı. Bel ağrım var ki dolaşamıyorım bazen. Dün hep beraber sinema film izlerken yine mide bulantısı hissettim çıkarmamak için zor tuttum. Sancılar ve ağrı halsizlik geçmiyor. Bunlar gebelik olabilir mi, ha bir de bazenleri göğüslerimde içeriden ağrılar oluyor6 nisan bat bugünle 8 gün var canım
Aarada kasıgımda batma seyirme gibi bişeyler oluyo beyaz akıntım var bakalım hayırlısı
Canım olabilir belki bilemem ki bende bilmiyorum işteMerhaba. Yorumunuzu gördüm. Kasıkta seğirme bende de oldu. Tam bacak karın arası çizgi kasıkta pıt pıt bişey kımışdar gibi atma oldu. Gün içinde birkaç kez tekrsrlamıştı. Ertesi günlerde olmadı. Artık ağrı var. Karnımın sağ tarafında, sağ kasık ağırlıklı. Bel ağrım var ki dolaşamıyorım bazen. Dün hep beraber sinema film izlerken yine mide bulantısı hissettim çıkarmamak için zor tuttum. Sancılar ve ağrı halsizlik geçmiyor. Bunlar gebelik olabilir mi, ha bir de bazenleri göğüslerimde içeriden ağrılar oluyor
İnşallah canım hayırlısı ile olsun inşallahCanım olabilir belki bilemem ki bende bilmiyorum işteayın 6 sı bat benim inşallah vardır ikimizdede
Bişey sorcam sna canımAkıntı bende başlarda olmadı hatta kuruydum dedim ki Kesin adet olcam ama çoğu insanda oluyormuş olabilir Belirtilerin var gibi diyorum ya kimyasal dan sonra hamile kalman an meselesi tabi Allahın izniyle bende napıyım iyiyim iştahsız yorgun yaşıyorum
Evet hamilelikte bile devamlı her gün yaşamıyorsun belirtileri onlara takılma kuzumBişey sorcam sna canım
Belirtin sürekli olupda bir ara kesilip devam ettimi sonra
Canım kasıgımın sagında bişey var sürekli orayı hissediyorumEvet hamilelikte bile devamlı her gün yaşamıyorsun belirtileri onlara takılma kuzum
Bilmiyorum ama bence sabret bu seferde hamile oldugum halde erken diye çıkmazsa çok üzülürsün ben 3 gün kala yaptım silik çıktı ama herkeste bir değil gününde yap benceCanım kasıgımın sagında bişey var sürekli orayı hissediyorum
Dün 2. Yaşında kardeşim var onu aldım kucagıma oramda bi çekilme oldu cok canım yandı ve orda batmalar hissediyorum hala 5 gün var bata erken gebelik testi yapsam? Cıkarmı?
Yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün
CanımBilmiyorum ama bence sabret bu seferde hamile oldugum halde erken diye çıkmazsa çok üzülürsün ben 3 gün kala yaptım silik çıktı ama herkeste bir değil gününde yap bence
Canım ışıkta net cıkmamıs aslında böyle
Buda bu sabahki bata 4 gün kala yaptıgım testim canımBilmiyorum ama bence sabret bu seferde hamile oldugum halde erken diye çıkmazsa çok üzülürsün ben 3 gün kala yaptım silik çıktı ama herkeste bir değil gününde yap bence
Ayyy hamişsin sen dayanamadın demi :)) 2 gün sonra dahada koyu olması lazım aynı marka ile bak kafan karışmasın hadi hayırlı olsun canım daim olsunCanım ışıkta net cıkmamıs aslında böyleEki Görüntüle 2253166
Tesekkur ederimmmAyyy hamişsin sen dayanamadın demi :)) 2 gün sonra dahada koyu olması lazım aynı marka ile bak kafan karışmasın hadi hayırlı olsun canım daim olsun
Canım buda bu sabahki testimAyyy hamişsin sen dayanamadın demi :)) 2 gün sonra dahada koyu olması lazım aynı marka ile bak kafan karışmasın hadi hayırlı olsun canım daim olsun
Ben ne dedim sana Allahın izniyle hamile kalman an meselesi dedim demi hamilesin kuzum evet kimyasal da hep aynı hiç koyulaşmadı bendede hatta gittikçe çıkmaz olmuştu sonrası malum hadi hayırlı olsun folik asit almaya başlaCanım buda bu sabahki testim
Sanırım oldu bu iş
Gecen ay kimyasalda bu kadar koyulasmamıstı hemen
Tamam canım allah razı olsun iyiki varsınBen ne dedim sana Allahın izniyle hamile kalman an meselesi dedim demi hamilesin kuzum evet kimyasal da hep aynı hiç koyulaşmadı bendede hatta gittikçe çıkmaz olmuştu sonrası malum hadi hayırlı olsun folik asit almaya başla
Ne demek Allah sendende razı olsun kuzummTamam canım allah razı olsun iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?