- 18 Ekim 2018
- 556
- 917
- 53
- 29
- Konu Sahibi Busebusra06
-
Yaaa bende belirti oldu biliyor musun gögüslerim çok ağrıdı dokunmadım bile birde Bayaa akıntı oldu nefes darlığı yaşadım hatta bu yüzden sırf test yaptım belirti olunca var diye sevindim 12 idi sonra düştüCanim ben kimyasal gebelik yasadim ve hicbir belirtim olmadi. Cunku o gebelik bile değil kese bile olusmuyor sadece kan degerlerin çıkıyor.
2ay sonra tekrar hamile kaldim cok uyku yaptı ki uyku ile aram yoktur benim sabahlari 12 1 den once kalkamadım zor kazidim kendimi yataktan ve cok halsizdim.
Sağol canım İnşaAllah en yakın zamanda hayırlısı ile hamile kalırım teşekkür ederim şimdiden bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsinBenim olmadi canım hiçbir şeyim o yüzden hamile kalinca bile anlamadim kan testi yapıp hamile olduğumu öğrenene kadar.
Insallah hayırlı haber alirsin.
Zaten her hamilelik farklıdır diğerini düşünüp strese girme sakın
Canım bende aynı durumdayım son durumun ne acaba?Yaaa bende belirti oldu biliyor musun gögüslerim çok ağrıdı dokunmadım bile birde Bayaa akıntı oldu nefes darlığı yaşadım hatta bu yüzden sırf test yaptım belirti olunca var diye sevindim 12 idi sonra düştü
Canım Elhamdülillah hamileyim 8 haftalık inşallah sanada nasip olsun dua ederim sende dua et bana :)Canım bende aynı durumdayım son durumun ne acaba?
Rabbimin izniyle bebeğini alırsın inşallah kucagınaCanım Elhamdülillah hamileyim 8 haftalık inşallah sanada nasip olsun dua ederim sende dua et bana :)
Aynıydı canım sadece kimyasal da inanılmaz çekilmez bacak ağrısı vardı ama bunda dayanılmaz değildi sızı şeklinde yaşadımRabbimin izniyle bebeğini alırsın inşallah kucagınapeki kimyasal gebeliğinle saglıklı gebeliğin belirtileri aynımıydı canım ya
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra başladı simdiki gebeliğinde belirtiler ve nelerdi benim yumurtlamadan sonra 2. Gün akşamı cok adet sancım oldu dedim eyvah hasta olucam daha 12 gün vardı ogun adete simdide akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf bazen sarımsıAynıydı canım sadece kimyasal da inanılmaz çekilmez bacak ağrısı vardı ama bunda dayanılmaz değildi sızı şeklinde yaşadım
Yumurtlama olarak bilmiyorum ben iki kere yumurtladım çünkü ama adete 10 gün kala başladı gögüs ağrım, Mİğde bulanması yaşadım iki üç kere,Peki yumurtlamadan kaç gün sonra başladı simdiki gebeliğinde belirtiler ve nelerdi benim yumurtlamadan sonra 2. Gün akşamı cok adet sancım oldu dedim eyvah hasta olucam daha 12 gün vardı ogun adete simdide akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf bazen sarımsı
Yumurtlama günümde de akıntı oldu onu anlamıstım zaten sende nasıldı belirtiler kaçıncı gün başladı
Teşekkür ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah yavrunuYumurtlama olarak bilmiyorum ben iki kere yumurtladım çünkü ama adete 10 gün kala başladı gögüs ağrım, Mİğde bulanması yaşadım iki üç kere,
baş dönmesi kasık ağrısı
Rica ederim Amin inşallah hazırlıklı ol hamile olman Allahın izniyle çok yakın bu arada soğan kürü iç tavsiye ederim sorucağın olursa beklerim :)Teşekkür ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah yavrunu
Biliyomusun sen 2. Kişisin bu hafta burda içime doğuyor hamile kalıcaksın diyenRica ederim Amin inşallah hazırlıklı ol hamile olman Allahın izniyle çok yakın bu arada soğan kürü iç tavsiye ederim sorucağın olursa beklerim :)
Ne kadar süre kaldı haber ver merK ettim :)Biliyomusun sen 2. Kişisin bu hafta burda içime doğuyor hamile kalıcaksın diyen
6 nisan bat bugünle 8 gün var canımNe kadar süre kaldı haber ver merK ettim :)
Hadi İnşaAllah yaa6 nisan bat bugünle 8 gün var canım
Aarada kasıgımda batma seyirme gibi bişeyler oluyo beyaz akıntım var bakalım hayırlısı
Canım merhaba nasıl gidiyor hamilelik rabbim sağlık versin ikinize de inşallahHadi İnşaAllah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?