Kimyasal gebelik sonrasında hamile kalanlar belirtiler aynı mıydı?

Busebusra06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
556
917
53
29
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim soru kimyasal gebelik yaşayanların sonraki tutan gebeligindekii belirtiler kimyasal gebelikteki ile aynı mıydı farklı mıydı geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden merak ediyorum çalışmalara devam ediyoruz çünkü birde adetime 9 gün kala katı bİr akıntı yaşadım sebebi sizce nedir teşekkürler simdiden

Canim ben kimyasal gebelik yasadim ve hicbir belirtim olmadi. Cunku o gebelik bile değil kese bile olusmuyor sadece kan degerlerin çıkıyor.
2ay sonra tekrar hamile kaldim cok uyku yaptı ki uyku ile aram yoktur benim sabahlari 12 1 den once kalkamadım zor kazidim kendimi yataktan ve cok halsizdim.

Yaaa bende belirti oldu biliyor musun gögüslerim çok ağrıdı dokunmadım bile birde Bayaa akıntı oldu nefes darlığı yaşadım hatta bu yüzden sırf test yaptım belirti olunca var diye sevindim 12 idi sonra düştü

Benim olmadi canım hiçbir şeyim o yüzden hamile kalinca bile anlamadim kan testi yapıp hamile olduğumu öğrenene kadar.
Insallah hayırlı haber alirsin.
Zaten her hamilelik farklıdır diğerini düşünüp strese girme sakın

Sağol canım İnşaAllah en yakın zamanda hayırlısı ile hamile kalırım teşekkür ederim şimdiden bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Canım bende aynı durumdayım son durumun ne acaba?

Rabbimin izniyle bebeğini alırsın inşallah kucagına peki kimyasal gebeliğinle saglıklı gebeliğin belirtileri aynımıydı canım ya
Aynıydı canım sadece kimyasal da inanılmaz çekilmez bacak ağrısı vardı ama bunda dayanılmaz değildi sızı şeklinde yaşadım

Aynıydı canım sadece kimyasal da inanılmaz çekilmez bacak ağrısı vardı ama bunda dayanılmaz değildi sızı şeklinde yaşadım
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra başladı simdiki gebeliğinde belirtiler ve nelerdi benim yumurtlamadan sonra 2. Gün akşamı cok adet sancım oldu dedim eyvah hasta olucam daha 12 gün vardı ogun adete simdide akıntım var bazen beyaz bazen şeffaf bazen sarımsı
Yumurtlama günümde de akıntı oldu onu anlamıstım zaten sende nasıldı belirtiler kaçıncı gün başladı

Kusura bakma nolur ama sen beni iyi anlarsın
Biliyorum sende ben gibi merak içindeymissin mesajlarına bakmıştım biraz ama bir türlü belirtilerini bi araya toplayıp bişey anlayamamıştım

Yumurtlama olarak bilmiyorum ben iki kere yumurtladım çünkü ama adete 10 gün kala başladı gögüs ağrım, Mİğde bulanması yaşadım iki üç kere,
baş dönmesi kasık ağrısı

Yumurtlama olarak bilmiyorum ben iki kere yumurtladım çünkü ama adete 10 gün kala başladı gögüs ağrım, Mİğde bulanması yaşadım iki üç kere,
baş dönmesi kasık ağrısı
Teşekkür ederim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah yavrunu

Hadi İnşaAllah yaa
Canım merhaba nasıl gidiyor hamilelik rabbim sağlık versin ikinize de inşallah
Benim beyaz kremsi akıntım var bata son 6 gün
Hafif bel ağrısı
Kasıkta batma bu sabah sağ kasıkta cok fazla hissettim
Ve sürekli çok hafif bacagıma vuran adet sancısı var sızı seklinde
Afedersin bu arada akıntım krem gibi ve kokusuz sence??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…