• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası

nazenin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
14
3
1
27
Kızlar geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi ise çok korkuyorum aynısı bir daha olur mu diye. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalanlar var mı sağlıklı bir şekilde. Bir gebenin günlüğünden takviye aldım bugün geldi onları kullanıp yeniden başlayacağım. Ama süreç beni biraz korkutuyor

Ben de yaşadım ocakta kendimi çok kötü hissettim ama ara vermedim denemek istedim 1 ay olmadı umarım bu ay olur ovulasyon dönemimi takip etmeye çalışıyorum umarım Rabbim isteyen herkese verir eskisi gibi çok üzülmüyorum zamanı değilmiş demek gerekiyor bazen

Ben de yaşadım ocakta kendimi çok kötü hissettim ama ara vermedim denemek istedim 1 ay olmadı umarım bu ay olur ovulasyon dönemimi takip etmeye çalışıyorum umarım Rabbim isteyen herkese verir eskisi gibi çok üzülmüyorum zamanı değilmiş demek gerekiyor bazen

Ben henüz hala çok üzülüyorum elimde değil inşallah tez vakitte bizlerde bu mutluluğu yaşarız

Ben henüz hala çok üzülüyorum elimde değil inşallah tez vakitte bizlerde bu mutluluğu yaşarız
Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum sürekli uygulmaya bakmak bile bir üzüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız yapabiliyorsanız günaşıro ilişkiye girin illa denk gelir

Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum sürekli uygulmaya bakmak bile bir üzüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız yapabiliyorsanız günaşıro ilişkiye girin illa denk gelir
Hatta ilk 2 hafta giden çocuğuma ihanet gibi geldi yeni çocuk yapmaya çalışmak ama zamanla her acı gibi hafifliyor

Pcos hastasıyım bu benim için birşeyleri biraz daha zorlaştırıyor 🥹

Back