- 24 Ekim 2024
- 239
- 33
- 26
-
- Konu Sahibi kadersizben
Hamile kaldınız mıMerhaba subat ayinda kimyasal gebelik yasadim ilaclari kesince o ay adetimi oldum bir sonraki ay iki gun gecikti sonra geldi normal duzenine yani olabiliyor. Bir yandan da hemen akabindeki ay hamile kalmaya da engel degil, gecikme normal yani.
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tam günümde adet oldum gecikme olmadıMerhaba kızlar ..geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bat 21 kasımdı gelen giden yok..Test yapmaya korkuyorum 10 kasım yumurtlamaydı eğer ki yumurtlamaya göre hesaplancaksa 24 ünde olmam gerekiyordu en geç … Kimyasal sonrası adet gecikmesi yaşayan oldu mu yumurtlama gününü bildiği halde??
Geçen ay adet gecikmenizin kaçını gününde kanama başladı peki?Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tam günümde adet oldum gecikme olmadı
5. Gecikmeden sonra başlamıştıGeçen ay adet gecikmenizin kaçını gününde kanama başladı peki?
Benim gecikmemin 13-14.gününde kanamam başladı..Şu an test yapmaya korkuyorum ya5. Gecikmeden sonra başlamıştı
Oldu evetKorunmasız ilişkiniz oldu mu?
Bir test yapın o zaman başka türlü anlayamazsınızOldu evet
Yapacağım tam 7-8 gün geçsin normal regl üzerinden öyle yapacağım doktorum erken test yapma dediBir test yapın o zaman başka türlü anlayamazsınız
Yaa kimyasal geldi aklıma umarım yerleşme kanamasıdır . İlk denemeniz mi kimyasal olmuştu?Benim gecikmemin 13-14.gününde kanamam başladı..Şu an test yapmaya korkuyorum ya
Yok geçen ay kimyasal oldu adet gecikmemden 14 gün sonra kanamam başladı beta sıfırlandı kanama bitince daha adet olmadım bu ay işte evet 4 aylık deneme sonucumda ilk gebeliğim kimyasal olduYaa kimyasal geldi aklıma umarım yerleşme kanamasıdır . İlk denemeniz mi kimyasal olmuştu?
Biz 2 senedir korunuyoruz ilk denememiz kimyasal oldu bu ay hiç olmadı direkt regl oldum insan stres oluyorYok geçen ay kimyasal oldu adet gecikmemden 14 gün sonra kanamam başladı beta sıfırlandı kanama bitince daha adet olmadım bu ay işte evet 4 aylık deneme sonucumda ilk gebeliğim kimyasal oldu
Canım ne güzel bak 2 yıldır korunup sonrasında gebe kalamayan çookk ilk denemedende pozitifi almışsın yakın zamanda bebiş gelecek sana hissediyorumBiz 2 senedir korunuyoruz ilk denememiz kimyasal oldu bu ay hiç olmadı direkt regl oldum insan stres oluyorbence sen test yap bence pozitif çıkacak
Noldu merak ettim yaptın mı test?Canım ne güzel bak 2 yıldır korunup sonrasında gebe kalamayan çookk ilk denemedende pozitifi almışsın yakın zamanda bebiş gelecek sana hissediyorumyapacağım yarın test yapacağım gelmezse aşırı akıntım var gelen giden yok
Evet hamileyimNoldu merak ettim yaptın mı test?
Ay çok sevindim hemen peşine olmuş ne güzelEvet hamileyim
İnşallah darısı size olsun bugün kalp atışınıda duydum çok şükür rabbimeAy çok sevindim hemen peşine olmuş ne güzeldarısı bana allahımm