KİMYASAL GEBELİK SONRASI

kadersizben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
239
33
26
Merhaba kızlar ..geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bat 21 kasımdı gelen giden yok..Test yapmaya korkuyorum 10 kasım yumurtlamaydı eğer ki yumurtlamaya göre hesaplancaksa 24 ünde olmam gerekiyordu en geç … Kimyasal sonrası adet gecikmesi yaşayan oldu mu yumurtlama gününü bildiği halde??

Merhaba subat ayinda kimyasal gebelik yasadim ilaclari kesince o ay adetimi oldum bir sonraki ay iki gun gecikti sonra geldi normal duzenine yani olabiliyor. Bir yandan da hemen akabindeki ay hamile kalmaya da engel degil, gecikme normal yani.

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tam günümde adet oldum gecikme olmadı

Yaa kimyasal geldi aklıma umarım yerleşme kanamasıdır . İlk denemeniz mi kimyasal olmuştu?
Yok geçen ay kimyasal oldu adet gecikmemden 14 gün sonra kanamam başladı beta sıfırlandı kanama bitince daha adet olmadım bu ay işte evet 4 aylık deneme sonucumda ilk gebeliğim kimyasal oldu

Yok geçen ay kimyasal oldu adet gecikmemden 14 gün sonra kanamam başladı beta sıfırlandı kanama bitince daha adet olmadım bu ay işte evet 4 aylık deneme sonucumda ilk gebeliğim kimyasal oldu
Biz 2 senedir korunuyoruz ilk denememiz kimyasal oldu bu ay hiç olmadı direkt regl oldum insan stres oluyor bence sen test yap bence pozitif çıkacak

Biz 2 senedir korunuyoruz ilk denememiz kimyasal oldu bu ay hiç olmadı direkt regl oldum insan stres oluyor bence sen test yap bence pozitif çıkacak
Canım ne güzel bak 2 yıldır korunup sonrasında gebe kalamayan çookk ilk denemedende pozitifi almışsın yakın zamanda bebiş gelecek sana hissediyorum yapacağım yarın test yapacağım gelmezse aşırı akıntım var gelen giden yok

Bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım 24 ünde kanamam bitti betam sıfırlandı aralık ayında hala regl olamadım reglm düzenlidir hiç şaşmadı şimdiye kadar bu ay regl olmadım sizce ne yapmalıyım normal mi yaşadığım durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…