• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası

gozdekvrk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
77
8
1
Merhaba arkadaşlar 28 mayıs da kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik geçirdikten sonra ne zaman birliktelik yaşadınız
Kanama bitince mi beta değeriniz sıfırlandıktan sonra mı
Bu durumu yaşayan var mı ??

Merhaba arkadaşlar 28 mayıs da kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik geçirdikten sonra ne zaman birliktelik yaşadınız
Aynı durumu bende ocak ayında yaşadım henüz yeniden hamile kalamadım malesef. Ancak böyle birsey yaşamak dogurganliginda olduğunu gösterirmis.Umarım tez zamanda hamilelik haberlerimiz almak nasip olur çok geçmiş olsun

İnş
Aynı durumu bende ocak ayında yaşadım henüz yeniden hamile kalamadım malesef. Ancak böyle birsey yaşamak dogurganliginda olduğunu gösterirmis.Umarım tez zamanda hamilelik haberlerimiz almak nasip olur çok geçmiş olsun
İnşallah sizde 💗

Merhaba bende 22 Nisanda kimyasal gebelik geçirdim. Eğer siz korunmak istemiyorsanız beta değeriniz sıfırlandıktan sonra birliktelik yaşamanız daha mantıklı olur. Sıfırlanması önemli demişti bana doktorum.

Kanama bittikten sonra devam etmiştim ben yani ilişki yaşamakta bir sorun olmuyor sadece doktorunuz önerdiyse veya hemen bebek düşünmüyorsanız korunmak gerekiyor, çok geçmiş olsun dilerim bşrdaha yaşamazsınız🤲

Merhaba bende 22 Nisanda kimyasal gebelik geçirdim. Eğer siz korunmak istemiyorsanız beta değeriniz sıfırlandıktan sonra birliktelik yaşamanız daha mantıklı olur. Sıfırlanması önemli demişti bana doktorum.
Beta hcg değeri ve cinsel ilişkinin bir bağlantısı yok ki 🙄 kanaması bittikten ve tabii kendini hazır hissettikten sonra istediği zaman ilişki yaşanabilir. Benim beta 1 ay sonra sıfırlanmıştı bazılarının daha uzun veya kısa sürüyor. Kanda var olan bir değerle cinselliğin bir ilişkisi yok

Kanama bittikten sonra devam etmiştim ben yani ilişki yaşamakta bir sorun olmuyor sadece doktorunuz önerdiyse veya hemen bebek düşünmüyorsanız korunmak gerekiyor, çok geçmiş olsun dilerim bşrdaha yaşamazsınız🤲
çocuk düşünüyoruz beta sıfırlandıktan sonra mı birlikte olunmalı mı ki

Beta hcg değeri ve cinsel ilişkinin bir bağlantısı yok ki 🙄 kanaması bittikten ve tabii kendini hazır hissettikten sonra istediği zaman ilişki yaşanabilir. Benim beta 1 ay sonra sıfırlanmıştı bazılarının daha uzun veya kısa sürüyor. Kanda var olan bir değerle cinselliğin bir ilişkisi yok
Evet cinsellikle alakası yok haklısınız onun için demedim bebek düşünüyorsa betanın önce sıfırlanması önemliymiş. Ben o şekilde biliyorum yanlış olabilir 🙂

çocuk düşünüyoruz beta sıfırlandıktan sonra mı birlikte olunmalı mı ki
Beta değeriyle ilişkinin bir bağlantısı yok canım sadece kanama devam ederken olmuyor. Ben aynen devam ettim ve hemen de hamile kaldım. Benim gibi yapan çok kişi de var

Çocuk yapmak için betanın sıfırlwnmadı gerekiyor mu

Evet cinsellikle alakası yok haklısınız onun için demedim bebek düşünüyorsa betanın önce sıfırlanması önemliymiş. Ben o şekilde biliyorum yanlış olabilir 🙂
Anladım sizi şimdi, zaten rahim hazır olmadan bebek olmuyor o yüzden akışına bırakmak gerekiyor. Ama tabii doktor önerisi önemli kimisine korunma veriliyor kimisine verilmiyor.

Çocuk yapmak için betanın sıfırlwnmadı gerekiyor mu
Size net bir şey diyemem bana doktor sıfırlanması önemli demişti. Bence zaten doktora görünün muayene olun parça felan kalmış mı diye.
Ben düşük kanamam bitmeden gitmiştim muayene etti gayet güzel temizlenmiş rahim ama betanın sıfırlanması önemli takip et demişti.
Sizde görünün doktor net cevabı verir zaten

Bana yardım eder misiniz başıma tuaf birşey geldi. Daha önce başınıza geldimi acaba. Mayıs 9 doktora gittim beta 85 çıktı hamile olduğumu öğrendim ayın 15 başka bir hastanede tahlil yaptırdım busefer 789 cikti. Ama kese gorunmuyordu. 25 Mayıs'ta kanamam oldu ve biraz ağrım olunca doktora gttik ultrasonda baktığında kese göremiyorum bebek yok kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin dedi ve kan aldılar sonucun 450 çıktı kimyasal gecelik olmuş dedi haftaya tekrar kan testi yaptır düşmesi gerekiyor dedi bnde dün kan testi yaptırdım 577 çıktı bn anliyamadim düşmesi gerek beta neden yükselir bı bilginiz warmi acaba? Doktoruma sonucu yolladım 4 haftalık hamilesin dedi ama bnm hala az az kanamam oluyor nasıl hamile olabilirim. Böyle bir mucize olabilirmi ?

Bana yardım eder misiniz başıma tuaf birşey geldi. Daha önce başınıza geldimi acaba. Mayıs 9 doktora gittim beta 85 çıktı hamile olduğumu öğrendim ayın 15 başka bir hastanede tahlil yaptırdım busefer 789 cikti. Ama kese gorunmuyordu. 25 Mayıs'ta kanamam oldu ve biraz ağrım olunca doktora gttik ultrasonda baktığında kese göremiyorum bebek yok kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin dedi ve kan aldılar sonucun 450 çıktı kimyasal gecelik olmuş dedi haftaya tekrar kan testi yaptır düşmesi gerekiyor dedi bnde dün kan testi yaptırdım 577 çıktı bn anliyamadim düşmesi gerek beta neden yükselir bı bilginiz warmi acaba? Doktoruma sonucu yolladım 4 haftalık hamilesin dedi ama bnm hala az az kanamam oluyor nasıl hamile olabilirim. Böyle bir mucize olabilirmi ?
Merhaba aynı hastanede mi betanıza baktırıyorsunuz
Çünkü her hastanenin kiti farklı
Aynı durumu bende 3 gün önce yaşadık en son betam 736 ikrn aşırı ağrım kramplarım bel ağrım ve bulantım ve kahverengi lekelenme vardı
Aynı gün içersinde betama baktırdım 736 ikrn 3 saat sonra 528 bu değer farklı hastane de çıktı
Sabah her zaman kan verdiğim hastane de kan vermiştim 600lerde çıktı zaten hastaneye gittiğim de kese görünmesi kanamam çok olmuştu
Hastaneden hastaneye çok fark ediyor

Farklı doktora görünmeni tavsiye ediyorum kese 1000 ve 1500 gözükür vajinal ultrason da görmesi lazım sizdeki değerle görmediyse kimyasal gebeliktir bende de aynısı oldu şuan ki değeriniz nedir

merhabalar,öncelikle geçmiş olsun.sanırım aynı günlerde kimyasal gebelik geçirmişiz.doktorum bana korunmayın sakın düşükten sonra hamile kalma ihtimaliniz var demişti.benim kanamam dün bitti,şimdi kan verdim değer sıfırlanmış mı diye.pazartesi günü 48 lere düşmüştü.sıfırlandıysa ve kanama yoksa en önemlisi kendinizi hazır hissediyorsanız istediğiniz zaman ilişkiye başlayabilirsiniz.Kürtaj olsak bile korunmayın dedi.iğne ile sonlandırılırsa 6 ay korunma zorunluluğu varmış.umarım en kısa sürede hamile kalırız.bu benim 2 kimyasalım,15 ay sonra hamile kalabilmiştim.

Merhaba aynı hastanede mi betanıza baktırıyorsunuz
Çünkü her hastanenin kiti farklı
Aynı durumu bende 3 gün önce yaşadık en son betam 736 ikrn aşırı ağrım kramplarım bel ağrım ve bulantım ve kahverengi lekelenme vardı
Aynı gün içersinde betama baktırdım 736 ikrn 3 saat sonra 528 bu değer farklı hastane de çıktı
Sabah her zaman kan verdiğim hastane de kan vermiştim 600lerde çıktı zaten hastaneye gittiğim de kese görünmesi kanamam çok olmuştu
Hastaneden hastaneye çok fark ediyor
Hep farklı hastanede yaptırdım testleri. Sizin kanamanizda Wardi sanırım bnm gbi pki hamilelik dewam ediyormu sizin

Back
X