• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Hanımlar kimyasal gebelik yaşadım değerim cuma günü 0 lanmamıştı pazartesi tekrar doktora gidicem kanamam bitti ara ara batıyor ama öyle bir kanamam yok. 2 gündür idrar sonuna doğru ve bittiğinde kasıklarımda ağrı oluyor sonra kalkınca geçiyor enfeksiyon mu oldu yoksa bu yaşadığım kimyasal gebelikten mi ?

Canim bende kimyasal gebelik gecirdim yakin zamanda aynisi bendede oluyordu idrara otururken falan oluyordu ama bir sonraki ay gebe kaldim suan yok elhamdulillah

Canim bende kimyasal gebelik gecirdim yakin zamanda aynisi bendede oluyordu idrara otururken falan oluyordu ama bir sonraki ay gebe kaldim suan yok elhamdulillah
Ay evet öyle oluyorum işte canım bide kanamam bittikten temizlendim ilişkiye girerken eşim duvar hissi var dedi 2 kez öyle oldu hatta 2nci kez devam ettiremedi korktu bir şey mi var diye

Ay evet öyle oluyorum işte canım bide kanamam bittikten temizlendim ilişkiye girerken eşim duvar hissi var dedi 2 kez öyle oldu hatta 2nci kez devam ettiremedi korktu bir şey mi var diye
Bunu bende esime soylemistim ama bence onun gebelikle falan alakasi yok yeni temizlendiysen olabilir bu ay duzenli iliski yasarsan sansin daha yuksek canim bende oyle oldu hatta cohu kiside hayirli haberler bekliyorum inseALLAH

Bunu bende esime soylemistim ama bence onun gebelikle falan alakasi yok yeni temizlendiysen olabilir bu ay duzenli iliski yasarsan sansin daha yuksek canim bende oyle oldu hatta cohu kiside hayirli haberler bekliyorum inseALLAH
kızlar merhaba benim 16.günüm değerim 9,31 kimyasal gebelikmi

Back