Evet canım kanla bakıyolar 3 haftada çıkıyo sonuçlar tıbbi genetik bakıyoYok bakılmadı. Yada bakıldı ama bana bisi denmedi nasıl bakıyorlar kanda filan mi doktora.sorayim ins kanama.ile atarim düşük ilacı yüzünden içimde birikti gelir inş da operasyona gerek kalmaz bu arada teşekkür ederim sağolun
Gittiğimde sorucam teşekkür ederim.peki.sizin nasıl cıktı sonuclar ve nasıl.gidiuor şuan ki asamaEvet canım kanla bakıyolar 3 haftada çıkıyo sonuçlar tıbbi genetik bakıyo
Benim bi çok sonucum heterozigot çıktı. Homozigot olunca kan pıhtılaşması var deniyomuş ama heterozigotta meyil var demekmiş. Çok etkiliceğini sanmıyorum ama coraspin başlayalım dedi. Coraspin başladık şuan beklemedeyim bakalımGittiğimde sorucam teşekkür ederim.peki.sizin nasıl cıktı sonuclar ve nasıl.gidiuor şuan ki asama
Ya bisi sorcam hcg düşünce direk mi basladi kanamaniz ya da progestan kullandınız mı doktorum bana progestani keselim haftaya gel dua edelim kanama ile atarsin yoksa operasyon dedi benimde 270 DEN 65 e düştü değerim . Sizin adınıza cook sevindim rabbim kucaginiza sağlıklı almayı nasip etsin soğan kuru dediginniz şey soğanın suyunumu kaynatıyoruzBen ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım, kan değerim ilk 500dü ve 200lere düştü, sonraki ay hemen istedim bende ama çok fazla ilişki oldu ve ben enfeksiyon kaptım çok fena ve doktora gittim ilaç verdi ama kullanmadım soğan kürü içtim 6 gün boyunca gebelik olabilir diye belki içmemiştim ilaç ama o ay adet oldum ve soğan kürünü de bırakmıştım ve mart ayında hamile kaldım hiç fazla kafama takmadan oldu bu sefer çok şükür şuan herşey yolunda ben biraz soğan kürününde faydası olduğunu düşünüyorum bu arada. Rabbim inşallah burda isteyen herkese nasip eder çünkü bende kimyasaldan sonra ki ay gebe kalamayınca umutsuzluğa kapıldım ama bi zamanı vakti varmış demkki :) konuyu görünce yazmak istedim. Herşey gönlünüzce olsun.
Allahım yardımcınız olsun inşallah yaBenim bi çok sonucum heterozigot çıktı. Homozigot olunca kan pıhtılaşması var deniyomuş ama heterozigotta meyil var demekmiş. Çok etkiliceğini sanmıyorum ama coraspin başlayalım dedi. Coraspin başladık şuan beklemedeyim bakalım
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım :)Ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım, kan değerim ilk 500dü ve 200lere düştü, sonraki ay hemen istedim bende ama çok fazla ilişki oldu ve ben enfeksiyon kaptım çok fena ve doktora gittim ilaç verdi ama kullanmadım soğan kürü içtim 6 gün boyunca gebelik olabilir diye belki içmemiştim ilaç ama o ay adet oldum ve soğan kürünü de bırakmıştım ve mart ayında hamile kaldım hiç fazla kafama takmadan oldu bu sefer çok şükür şuan herşey yolunda ben biraz soğan kürününde faydası olduğunu düşünüyorum bu arada. Rabbim inşallah burda isteyen herkese nasip eder çünkü bende kimyasaldan sonra ki ay gebe kalamayınca umutsuzluğa kapıldım ama bi zamanı vakti varmış demkki :) konuyu görünce yazmak istedim. Herşey gönlünüzce olsun.
Kanamam başladı ve sonra doktora gittim kan değerim düşmüştü evet yani kan değeri düşünce başlıyo kanama.Ya bisi sorcam hcg düşünce direk mi basladi kanamaniz ya da progestan kullandınız mı doktorum bana progestani keselim haftaya gel dua edelim kanama ile atarsin yoksa operasyon dedi benimde 270 DEN 65 e düştü değerim . Sizin adınıza cook sevindim rabbim kucaginiza sağlıklı almayı nasip etsin soğan kuru dediginniz şey soğanın suyunumu kaynatıyoruz
Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin dua etmekten vazgeçme Rabbim izniyle olucak :)Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım :)
Evet kimyasaldan sonraki ay ben de çok umutluydum ama çok kafama takmıştım o ay sanki tek şansımmış gibi.
Kimyasalın üstüne 2.adetim bu. Bu ay takmadım ama ilişki de çok sık olmadı ramazan girdi malum ramazandan önce 2 günde bir ilişki vardı ama ramazanın ilk haftası malesef çok ilişki olmadı muhtemelen o hafta da yumurtladm.
Şimdi hsg çektiricem bakalım o da cıksın aradan da kafam rahatlasın.
Çok teşekkür ederim cevabın için :)
Benim lekelenmem var sökmedi kanKanamam başladı ve sonra doktora gittim kan değerim düşmüştü evet yani kan değeri düşünce başlıyo kanama.
Amin Allah razı olsun.
Evet soğan suyunu kaynatip hergün sabah akşam 1 bardak içiyordum
Kan değerin düşüşünce tam açılır kanamanBenim lekelenmem var sökmedi kan
InşallahyaKan değerin düşüşünce tam açılır kanaman
Kanama tamamen kesildi lekelenme de kalmadi gogsum taş gibi çok aciyorInşallahya
Kan değerlerin kaçtı senin?Kanama tamamen kesildi lekelenme de kalmadi gogsum taş gibi çok aciyor
Bhcg mi 270.98 di bi hafta sonra 65 di yani geçtiğimiz çarşambaKan değerlerin kaçtı senin?
Bi doktora git bence neden kanaman açılmadı diyeBhcg mi 270.98 di bi hafta sonra 65 di yani geçtiğimiz çarşamba
Doktorum perşembe günü gel dedi zaten o zamana kadar kanama gelirse korkma pihtili ağrılı uzun sürer filan dedi gelmezse operasyon dedi perşembeyi bekliyorum o yuzden yaBi doktora git bence neden kanaman açılmadı diye
Korkma canım perşembeye çok var daha belki o zamana kadar başlar kanaman Rabbim yardımcın olsunDoktorum perşembe günü gel dedi zaten o zamana kadar kanama gelirse korkma pihtili ağrılı uzun sürer filan dedi gelmezse operasyon dedi perşembeyi bekliyorum o yuzden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?