Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende altı ay korundum sonra başladık ilk ayda kimyasal geçirdim 20.kusurdu değerim herşey iyi dedi ama.yedi aydır hala olmadi:)

sizin noldu bebiş işleri varmı gelişme :)
Yok canım hala tık yok bu ay hiç test ovu takibi vs yapmadım kafama da takmadm ama bugün malesef adetim basladı. HSG için randevu alıp bu ay onu cektirmem lazım. Tahlillerinde bi skntı yok demişti dr en son bi tek hsg kalmıs onu cektir demişti. Adetim bitince hsg yaptırcam artık son çare :/

Ben hamileyim kızlar bende ilk kimyasal geçirmiştim kesinlikle olmaz diye düşünmeyin herkesin kimyasaldan hemen sonra olmuş ama benim.sekiz ay sonra oldu

Ben hamileyim kızlar bende ilk kimyasal geçirmiştim kesinlikle olmaz diye düşünmeyin herkesin kimyasaldan hemen sonra olmuş ama benim.sekiz ay sonra oldu
Ayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :)
Tek yaptırmadıgım şey hsg kaldı. Onu da yaptırıp kafamı rahatlatmak istiyorum cnm

Sonrası ya nasip artık

Kızlar meraba ben bu ayın başında aşılama ile kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtalarım gelişmiyor o yüzden tedavi görüyorum. Adet olur olmaz tekrar tedavi tekrar aşılama oldum. Bugun 9. Gün aşılamanın, bakalım ne olacak acaba hamile kalabilecek miyim :110::anneadayı:

Bende kimyasal gebelik gecireli 4 ay oldu hemen kalanlar ne sansli ya bi sıkıntida görünmüyo cok sükür.ama ne zaman olcak beklemedeyiz

Ayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :)
Tek yaptırmadıgım şey hsg kaldı. Onu da yaptırıp kafamı rahatlatmak istiyorum cnm

Sonrası ya nasip artık
Bencede yaptır benim kanamam geldi adet sandim.durunxa test yaptim.aninda cıktı doktora gittim hcg 270.98 cıktı yani rabbim umudunu kastıgim anda verdi ve inanamadım yaptır rahatla :)

Bencede yaptır benim kanamam geldi adet sandim.durunxa test yaptim.aninda cıktı doktora gittim hcg 270.98 cıktı yani rabbim umudunu kastıgim anda verdi ve inanamadım yaptır rahatla :)
Herkes zaten umudu kestiği anda oluyor diyor. Ben o umudu bir türlü kesemiyorum :/ Hep bi umut bu ay hiç düşünmedim takip de etmedim ama aklımın da bi köşesinde mutlaka oluyor sadece üzerine düşmedim.
Adet zamanı yaklaştığında istediğin kadar düşnmüyorum de yine de düşünüyo insan işte :/

Dün akşam kahverengi leke geldi hemen umutlandım acaba yerleşme mi diye. Yumurtlama takip etmedim ama tahminime göre adetime en az 1 hafta vardı erken oldum sanırım adet. Bugün kırmızıya döndü cünkü normal adet gibi :(

Sen adet oldum sandım demişsin nasıl oldu senin?

Herkes zaten umudu kestiği anda oluyor diyor. Ben o umudu bir türlü kesemiyorum :/ Hep bi umut bu ay hiç düşünmedim takip de etmedim ama aklımın da bi köşesinde mutlaka oluyor sadece üzerine düşmedim.
Adet zamanı yaklaştığında istediğin kadar düşnmüyorum de yine de düşünüyo insan işte :/

Dün akşam kahverengi leke geldi hemen umutlandım acaba yerleşme mi diye. Yumurtlama takip etmedim ama tahminime göre adetime en az 1 hafta vardı erken oldum sanırım adet. Bugün kırmızıya döndü cünkü normal adet gibi :KK43:

Sen adet oldum sandım demişsin nasıl oldu senin?
Valla ben bide çok ağır şeyler taşıdım dusun bak. Kuzucugum pespembe kan geldi pecete baya baya ıslandı sonra iki saat boyunca geldi gelmedi geldi gelmedi kahvemsi geldi sonea damla şeklinde ilk gelen çoktu kan 25 i saat 6 da başladı bugün beşe kadar geldi bak şuan akıntı gibi çok nadir kahvenin en açık rengi geliyor kahveden sonra pembe bile oldu geldi yani bi pecete dolmadı ama hiç bo zaman bide geldikce attim ben peceteyi ama adet durmadan gelir bu öyle olmuyor seninki şuan nasıl

Valla ben bide çok ağır şeyler taşıdım dusun bak. Kuzucugum pespembe kan geldi pecete baya baya ıslandı sonra iki saat boyunca geldi gelmedi geldi gelmedi kahvemsi geldi sonea damla şeklinde ilk gelen çoktu kan 25 i saat 6 da başladı bugün beşe kadar geldi bak şuan akıntı gibi çok nadir kahvenin en açık rengi geliyor kahveden sonra pembe bile oldu geldi yani bi pecete dolmadı ama hiç bo zaman bide geldikce attim ben peceteyi ama adet durmadan gelir bu öyle olmuyor seninki şuan nasıl
Valla dün aksamdan sabaha kadar pedde sadece damla şeklinde vardı ama bugun pedi doldurmasa da yine de var yani. benim ki adet yaa anormal bişi gibi durmuyo seninki yerleşme kanaması falan sanırım. ben de öle sandım dün aksam ama değilmiş işte malesef :/

Keşke senin dediğin gibi olsa :)

Allah saglıkla kucagına almak nasip etsn cnm darısı bize inşallah :)

Valla dün aksamdan sabaha kadar pedde sadece damla şeklinde vardı ama bugun pedi doldurmasa da yine de var yani. benim ki adet yaa anormal bişi gibi durmuyo seninki yerleşme kanaması falan sanırım. ben de öle sandım dün aksam ama değilmiş işte malesef :/

Keşke senin dediğin gibi olsa :)

Allah saglıkla kucagına almak nasip etsn cnm darısı bize inşallah :)
Rengi nasıl peki bide evde test yapmismiydin . Amin teşekkür ederim benim sekizinci ayda oldu hemen olcak diye bisi yok yani takma kafana rahat ol bence olur stres yapmazsan kesin hemen olur ben bu sefer yumurtlama tarihine bile bakmadim akışına bıraktım gerçekten düzenli ilişki dedikleri doğru

Rengi nasıl peki bide evde test yapmismiydin . Amin teşekkür ederim benim sekizinci ayda oldu hemen olcak diye bisi yok yani takma kafana rahat ol bence olur stres yapmazsan kesin hemen olur ben bu sefer yumurtlama tarihine bile bakmadim akışına bıraktım gerçekten düzenli ilişki dedikleri doğru
Bi de ben cüz okuyordum tam meryem.surssinin orda kalmışım onu okudum bide okumuş oldum.yani sizde okuyun bisi kaybetmezsiniz :)))

Canim.dun aksam kahverengiydi kopkoyu hemde ilk peceteye sildigimde.oleydi sora.pecete.koydm damla damlaydi sora ped koydm yatarken sabah kadar.yine damla seklnde gelmisti ve k.rengiydi sahurda baktm kirmizimsi gibi olmustu ise.geldigimde de pede gelmeye basladi hala bi pedi.doldurmadm dun aksam koymustm..pede bakarsan.k.rengi ama sildigimde.kirmizi da gelio artik o yuzden adet oldm yani malesef. Kimyasaldan sora dengem.sasti zaten 30 gunde adet olan ben 37 gune cikti gecen ay. Duzenim sasti :/

Canim.dun aksam kahverengiydi kopkoyu hemde ilk peceteye sildigimde.oleydi sora.pecete.koydm damla damlaydi sora ped koydm yatarken sabah kadar.yine damla seklnde gelmisti ve k.rengiydi sahurda baktm kirmizimsi gibi olmustu ise.geldigimde de pede gelmeye basladi hala bi pedi.doldurmadm dun aksam koymustm..pede bakarsan.k.rengi ama sildigimde.kirmizi da gelio artik o yuzden adet oldm yani malesef. Kimyasaldan sora dengem.sasti zaten 30 gunde adet olan ben 37 gune cikti gecen ay. Duzenim sasti :/
Benim kimyasal dan sonra bi kere üç gün gecikti tek o normalde düzenli mi adetiniz

Ben arapca bilmiorm ama adetim bitince turkcesini okurun tani ne kaybedicdm aksine kazanirim :)
Tüm isteyen herkes için ben okucam kanamam.dursunda isim.neydi sizin kendiniz okursanız daha faydalı ama.bende okuyayım hamile duası kabul olur derler tabi bende yarın doktor kötü haber vermezse muayenem var

Back