Aynen uzakmışız :)oo bn diğr yakadayım gaziosmanpaşa:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen uzakmışız :)oo bn diğr yakadayım gaziosmanpaşa:)
Sen bana yakinsin canim ben alibeykoydeyim :)oo bn diğr yakadayım gaziosmanpaşa:)
aaa cok yaşınmışız yaaa :) ne güzelSen bana yakinsin canim ben alibeykoydeyim :)
sizin noldu bebiş işleri varmı gelişme :)Sen bana yakinsin canim ben alibeykoydeyim :)
Yok canım hala tık yok bu ay hiç test ovu takibi vs yapmadım kafama da takmadm ama bugün malesef adetim basladı. HSG için randevu alıp bu ay onu cektirmem lazım. Tahlillerinde bi skntı yok demişti dr en son bi tek hsg kalmıs onu cektir demişti. Adetim bitince hsg yaptırcam artık son çare :/sizin noldu bebiş işleri varmı gelişme :)
Ayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :)Ben hamileyim kızlar bende ilk kimyasal geçirmiştim kesinlikle olmaz diye düşünmeyin herkesin kimyasaldan hemen sonra olmuş ama benim.sekiz ay sonra oldu
Bencede yaptır benim kanamam geldi adet sandim.durunxa test yaptim.aninda cıktı doktora gittim hcg 270.98 cıktı yani rabbim umudunu kastıgim anda verdi ve inanamadım yaptır rahatla :)Ayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm :)
Tek yaptırmadıgım şey hsg kaldı. Onu da yaptırıp kafamı rahatlatmak istiyorum cnm
Sonrası ya nasip artık
Herkes zaten umudu kestiği anda oluyor diyor. Ben o umudu bir türlü kesemiyorum :/ Hep bi umut bu ay hiç düşünmedim takip de etmedim ama aklımın da bi köşesinde mutlaka oluyor sadece üzerine düşmedim.Bencede yaptır benim kanamam geldi adet sandim.durunxa test yaptim.aninda cıktı doktora gittim hcg 270.98 cıktı yani rabbim umudunu kastıgim anda verdi ve inanamadım yaptır rahatla :)
Valla ben bide çok ağır şeyler taşıdım dusun bak. Kuzucugum pespembe kan geldi pecete baya baya ıslandı sonra iki saat boyunca geldi gelmedi geldi gelmedi kahvemsi geldi sonea damla şeklinde ilk gelen çoktu kan 25 i saat 6 da başladı bugün beşe kadar geldi bak şuan akıntı gibi çok nadir kahvenin en açık rengi geliyor kahveden sonra pembe bile oldu geldi yani bi pecete dolmadı ama hiç bo zaman bide geldikce attim ben peceteyi ama adet durmadan gelir bu öyle olmuyor seninki şuan nasılHerkes zaten umudu kestiği anda oluyor diyor. Ben o umudu bir türlü kesemiyorum :/ Hep bi umut bu ay hiç düşünmedim takip de etmedim ama aklımın da bi köşesinde mutlaka oluyor sadece üzerine düşmedim.
Adet zamanı yaklaştığında istediğin kadar düşnmüyorum de yine de düşünüyo insan işte :/
Dün akşam kahverengi leke geldi hemen umutlandım acaba yerleşme mi diye. Yumurtlama takip etmedim ama tahminime göre adetime en az 1 hafta vardı erken oldum sanırım adet. Bugün kırmızıya döndü cünkü normal adet gibi
Sen adet oldum sandım demişsin nasıl oldu senin?
Valla dün aksamdan sabaha kadar pedde sadece damla şeklinde vardı ama bugun pedi doldurmasa da yine de var yani. benim ki adet yaa anormal bişi gibi durmuyo seninki yerleşme kanaması falan sanırım. ben de öle sandım dün aksam ama değilmiş işte malesef :/Valla ben bide çok ağır şeyler taşıdım dusun bak. Kuzucugum pespembe kan geldi pecete baya baya ıslandı sonra iki saat boyunca geldi gelmedi geldi gelmedi kahvemsi geldi sonea damla şeklinde ilk gelen çoktu kan 25 i saat 6 da başladı bugün beşe kadar geldi bak şuan akıntı gibi çok nadir kahvenin en açık rengi geliyor kahveden sonra pembe bile oldu geldi yani bi pecete dolmadı ama hiç bo zaman bide geldikce attim ben peceteyi ama adet durmadan gelir bu öyle olmuyor seninki şuan nasıl
Rengi nasıl peki bide evde test yapmismiydin . Amin teşekkür ederim benim sekizinci ayda oldu hemen olcak diye bisi yok yani takma kafana rahat ol bence olur stres yapmazsan kesin hemen olur ben bu sefer yumurtlama tarihine bile bakmadim akışına bıraktım gerçekten düzenli ilişki dedikleri doğruValla dün aksamdan sabaha kadar pedde sadece damla şeklinde vardı ama bugun pedi doldurmasa da yine de var yani. benim ki adet yaa anormal bişi gibi durmuyo seninki yerleşme kanaması falan sanırım. ben de öle sandım dün aksam ama değilmiş işte malesef :/
Keşke senin dediğin gibi olsa :)
Allah saglıkla kucagına almak nasip etsn cnm darısı bize inşallah :)
Bi de ben cüz okuyordum tam meryem.surssinin orda kalmışım onu okudum bide okumuş oldum.yani sizde okuyun bisi kaybetmezsiniz :)))Rengi nasıl peki bide evde test yapmismiydin . Amin teşekkür ederim benim sekizinci ayda oldu hemen olcak diye bisi yok yani takma kafana rahat ol bence olur stres yapmazsan kesin hemen olur ben bu sefer yumurtlama tarihine bile bakmadim akışına bıraktım gerçekten düzenli ilişki dedikleri doğru
Canim.dun aksam kahverengiydi kopkoyu hemde ilk peceteye sildigimde.oleydi sora.pecete.koydm damla damlaydi sora ped koydm yatarken sabah kadar.yine damla seklnde gelmisti ve k.rengiydi sahurda baktm kirmizimsi gibi olmustu ise.geldigimde de pede gelmeye basladi hala bi pedi.doldurmadm dun aksam koymustm..pede bakarsan.k.rengi ama sildigimde.kirmizi da gelio artik o yuzden adet oldm yani malesef. Kimyasaldan sora dengem.sasti zaten 30 gunde adet olan ben 37 gune cikti gecen ay. Duzenim sasti :/Rengi nasıl peki bide evde test yapmismiydin . Amin teşekkür ederim benim sekizinci ayda oldu hemen olcak diye bisi yok yani takma kafana rahat ol bence olur stres yapmazsan kesin hemen olur ben bu sefer yumurtlama tarihine bile bakmadim akışına bıraktım gerçekten düzenli ilişki dedikleri doğru
Ben arapca bilmiorm ama adetim bitince turkcesini okurun tani ne kaybedicdm aksine kazanirim :)Bi de ben cüz okuyordum tam meryem.surssinin orda kalmışım onu okudum bide okumuş oldum.yani sizde okuyun bisi kaybetmezsiniz :)))
Benim kimyasal dan sonra bi kere üç gün gecikti tek o normalde düzenli mi adetinizCanim.dun aksam kahverengiydi kopkoyu hemde ilk peceteye sildigimde.oleydi sora.pecete.koydm damla damlaydi sora ped koydm yatarken sabah kadar.yine damla seklnde gelmisti ve k.rengiydi sahurda baktm kirmizimsi gibi olmustu ise.geldigimde de pede gelmeye basladi hala bi pedi.doldurmadm dun aksam koymustm..pede bakarsan.k.rengi ama sildigimde.kirmizi da gelio artik o yuzden adet oldm yani malesef. Kimyasaldan sora dengem.sasti zaten 30 gunde adet olan ben 37 gune cikti gecen ay. Duzenim sasti :/
Tüm isteyen herkes için ben okucam kanamam.dursunda isim.neydi sizin kendiniz okursanız daha faydalı ama.bende okuyayım hamile duası kabul olur derler tabi bende yarın doktor kötü haber vermezse muayenem varBen arapca bilmiorm ama adetim bitince turkcesini okurun tani ne kaybedicdm aksine kazanirim :)