Evlenmeden once 28 gunde bir adet olurdum evlendim 30 gunde bir olmaya basladim ama duzenliydi sasmazdi. Kimyasaldan sonra gecen ay 37 bu ay da 34.gun adet.oldum malesef duzenim sasti isteBenim kimyasal dan sonra bi kere üç gün gecikti tek o normalde düzenli mi adetiniz
Ayy hadi insallah guzel haberlerle gelirsin yaaa :)Tüm isteyen herkes için ben okucam kanamam.dursunda isim.neydi sizin kendiniz okursanız daha faydalı ama.bende okuyayım hamile duası kabul olur derler tabi bende yarın doktor kötü haber vermezse muayenem var
Ne zamandır bebek düşünüyorsunuz bekarken düzenliyse evlilikte sasabiliyor bir-kac gün oynamalar normal de 37 gün normalmi bilemedim kimyasaldan sonra gebeliğe hazırlık için tedavi gordunuzmuEvlenmeden once 28 gunde bir adet olurdum evlendim 30 gunde bir olmaya basladim ama duzenliydi sasmazdi. Kimyasaldan sonra gecen ay 37 bu ay da 34.gun adet.oldum malesef duzenim sasti iste
Tamam notumu aldim en kısa zamanda okucam size meryem süresini inşallah sizde en yakın.zamanda hamile.kalirsinizAyy hadi insallah guzel haberlerle gelirsin yaaa :)
Ismim Nihan Allah razi olsun ben de gecen gun bebek isteyen ve bebek bekleyen tum arkadaslarima dua ettim Eyupsultan hz turbesinde. Sana da dua edicem Rabbim kabul etsin insallah...
Rabbim herkesin yüzünü guldursun bu mübarek ayda dualar kabul olsun inşallah :)Tamam notumu aldim en kısa zamanda okucam size meryem süresini inşallah sizde en yakın.zamanda hamile.kalirsiniz
7 aylik evliyim ben hic korunmadik. Yasim 33 o yuzden bi an.once saglikli hayirli bi evlat.sahibi olmak istiorum. Tedavi gormedim. Esim 2 kez test yaptirdi ikisi de gayet iyi bi.sorun yok. Benim de tum testlerim yapildi. Son olarak hsg kaldi gecen ay dr hsg yapalim tek yapilmayan o.kalmis dedi. Ben yaptirmadm bu ay da akisina birakmak.istedim. ovulasyon takibi testi vs hic bisi takip etmedm. Adet oldum. Bu hafta adetim bittiginde hsg de cektiricem bakalm onda da bi sknti yoksa ya nasip artik :/Ne zamandır bebek düşünüyorsunuz bekarken düzenliyse evlilikte sasabiliyor bir-kac gün oynamalar normal de 37 gün normalmi bilemedim kimyasaldan sonra gebeliğe hazırlık için tedavi gordunuzmu
Aminnn Allah razi olsun Rabbim senin de gonlune gore versin insallah saglikla kucagina al bebisini :)Tamam notumu aldim en kısa zamanda okucam size meryem süresini inşallah sizde en yakın.zamanda hamile.kalirsiniz
Bence çok erken gitmişsiniz bir yılı geçmemiş kaldiki geçse bile şans daha çok artıyormuş bende sekiz ay sonra hamile kaldım tabi doktorum birazdan muayene edecek bi sorun görmezse :) hala erken umut etmek yani benim için bile ama bence hiç sorun yoksa olur ben bu ay yumurtlama ya bile bakmadım herşeyin düzenlisi derler ya valla öyle üzülmeyin olur en yakın zaman da nihan hanım ben size çok dua edicem :)7 aylik evliyim ben hic korunmadik. Yasim 33 o yuzden bi an.once saglikli hayirli bi evlat.sahibi olmak istiorum. Tedavi gormedim. Esim 2 kez test yaptirdi ikisi de gayet iyi bi.sorun yok. Benim de tum testlerim yapildi. Son olarak hsg kaldi gecen ay dr hsg yapalim tek yapilmayan o.kalmis dedi. Ben yaptirmadm bu ay da akisina birakmak.istedim. ovulasyon takibi testi vs hic bisi takip etmedm. Adet oldum. Bu hafta adetim bittiginde hsg de cektiricem bakalm onda da bi sknti yoksa ya nasip artik :/
30 yaş üstünü zaten 1 yıl bekletmiyorlar. 6 aylık süre vermişti dr. 6 ay içinde normal yolla olmazsa gelin demişti. Ama o dönem bütün tahlillerimi de yapmışlardı. Bir sorun da göremeyince 6 ay kendi kendine gebe kalmanı beklicez sonrasında gelirsin demişti. Evet kimyasal da olsa gebe kaldım ama malesef olmadı bi daha. dediğim gibi yaşım 33 olduğuı için bi an önce olsun istiyorum. Rabbim verirse 2 cocugum olsun istiyorum 35 den sonra zaten zorlaşıyo riskler artıyo vs o yüzden ilkini ne kadar erken yaparsam o kadar iyi diye düşünüyorum.Bence çok erken gitmişsiniz bir yılı geçmemiş kaldiki geçse bile şans daha çok artıyormuş bende sekiz ay sonra hamile kaldım tabi doktorum birazdan muayene edecek bi sorun görmezse :) hala erken umut etmek yani benim için bile ama bence hiç sorun yoksa olur ben bu ay yumurtlama ya bile bakmadım herşeyin düzenlisi derler ya valla öyle üzülmeyin olur en yakın zaman da nihan hanım ben size çok dua edicem :)
Kimyasal gebelik yaşadığımda doktor üzülme doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz iyi bisi bu dedi . Muayene etti aşağıdan biraz bastirdi göremeyince ufacik bisi var surda dedi ama yine de net bisi söylemek için bhcg yaptırdı ve diğer gebelik testlerini de yaptırdı hcg bugün çıkacak da diğerleri ayın altısında çıkacakmış önemli olanda hcg inşallah artmıştır ya artmadıysa sıkıntı30 yaş üstünü zaten 1 yıl bekletmiyorlar. 6 aylık süre vermişti dr. 6 ay içinde normal yolla olmazsa gelin demişti. Ama o dönem bütün tahlillerimi de yapmışlardı. Bir sorun da göremeyince 6 ay kendi kendine gebe kalmanı beklicez sonrasında gelirsin demişti. Evet kimyasal da olsa gebe kaldım ama malesef olmadı bi daha. dediğim gibi yaşım 33 olduğuı için bi an önce olsun istiyorum. Rabbim verirse 2 cocugum olsun istiyorum 35 den sonra zaten zorlaşıyo riskler artıyo vs o yüzden ilkini ne kadar erken yaparsam o kadar iyi diye düşünüyorum.
Senin de birşey çıkmıcak Allah ın izniyle inşallah inşallah sonucların iyi cıkar.
Allah razı olsun canım çok saol Rabbim gönlüne göre versin :)
Bhcg bakarlar sana muhtemelen sonuc cıkınca buraya da yaz merak ederim :)
Benimde bebeğim yok malesef hcg 65 e düşmüş ya kanama ile gelirse aticam ya da doktor operasyon ile alicakAminnn Allah razi olsun Rabbim senin de gonlune gore versin insallah saglikla kucagina al bebisini :)
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte sağlığıyla versin inşallah. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı? Benim iki kez kimyasal olunca ilk ona bakılmıştıBenimde bebeğim yok malesef hcg 65 e düşmüş ya kanama ile gelirse aticam ya da doktor operasyon ile alicak
Hadi yaaaa kimyasal mı yaniBenimde bebeğim yok malesef hcg 65 e düşmüş ya kanama ile gelirse aticam ya da doktor operasyon ile alicak
bende de pıhtılaşmaya bakılmadı bende bu defa dr a gittiğimde isticem inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte sağlığıyla versin inşallah. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı? Benim iki kez kimyasal olunca ilk ona bakılmıştı
bende de pıhtılaşmaya bakılmadı bende bu defa dr a gittiğimde isticem inşallah
Yok bakılmadı. Yada bakıldı ama bana bisi denmedi nasıl bakıyorlar kanda filan mi doktora.sorayim ins kanama.ile atarim düşük ilacı yüzünden içimde birikti gelir inş da operasyona gerek kalmaz bu arada teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte sağlığıyla versin inşallah. Kan pıhtılaşmasına bakıldı mı? Benim iki kez kimyasal olunca ilk ona bakılmıştı
Belli degilki kanamam gelirse kimyasal.gelmezse dia gebelik bisi dedi operasyona girmek istemiyom kendiliğinden gelse keşke bende ilk ay kimyasal gebelik oldu sekiz ay olmadi bidaha hem size artik hemde kendime okucam meryem süresini 270 DEN 65 e düştü o kadar.yuksekten bile düşebiliyormuş kimyasal çok lanet bi gebelik ya herkesi yaniltiyorHadi yaaaa kimyasal mı yaniÇok üzüldüm canım yaaa çok zor kimyasal gebelik Kimyasaldan sonraki ay cok değerli diyolar hemen ertesi ay hamile kalan cok var inşallah saglıklı gebelik bundan sonra gelir
900 lerden dusenleri gordum canim ben. Olsun yine olur ama o kadar dustuyse yakindir bence gelir kanama insallah gerek kalmaz operasyona :/Belli degilki kanamam gelirse kimyasal.gelmezse dia gebelik bisi dedi operasyona girmek istemiyom kendiliğinden gelse keşke bende ilk ay kimyasal gebelik oldu sekiz ay olmadi bidaha hem size artik hemde kendime okucam meryem süresini 270 DEN 65 e düştü o kadar.yuksekten bile düşebiliyormuş kimyasal çok lanet bi gebelik ya herkesi yaniltiyor
Inşallah gelir ya artik önümüzdeki maçlara bakarız bu ikinci kimyasal oluşu olacak eğer kanama ile sökerse900 lerden dusenleri gordum canim ben. Olsun yine olur ama o kadar dustuyse yakindir bence gelir kanama insallah gerek kalmaz operasyona :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?