Herkese Merhabalar ; Aranıza yeni katıldım . 1 senelik evliyim ve yaşım 38 . 1 senedir de deniyoruz . Doktor kontrollerini de yaptırdık hsg vs herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama yaşım itibari ile doktor aşılama yapalım dedi henüz bu işleme başlamadan ve Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim ve 10 günlük kanamadan sonra normale döndüm . Doktor kontrolüne gittiğimde yumurta kalitesini arttırmak icin vitamin verdi . Onu kullandım yaklaşık 26 gündür sabah akşam içiyorum . Bu ay regl dönemimde tekrar gidip işlemlere başlanacaktı . Ama regl dönemim birkaç gün geçti . Kasikta kramp ve sırtta ağrı ve göğüs uclarimda minik kabarcıklar mevcut . Test alıp bu sabah yaptım ekteki görseldeki gibi çıktı ne yapmam gerekir acaba ; geçen seferki gibi olmasından korkuyorum bu nedenle de aileyi umutlandırmamak için henüz kimseye birsey söylemedim . Tekrar kimyasal yasar mıyım sevinemedim de açıkçası ; Suan nasıl bir yol izlemeliyim hemen kan tahlili yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkür ederim.