Bende tüp bebek yaptırdım 1 Ağustos’ta kimyasal gebelik oldu ilacı bırakınca adet oldum şimdi 2. Adeti bekliyorum sürekli kasık ağrım var normal yolla beklemiyorum zaten... rabbim hepimize nasip etsinMerhaba haminlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 4 agustosta tamamen bebek kanamayla gitti yani kanamam kesildi 7 gun surdu ben tam bittigi gunu baz alarak adete girecegim tarih dündu ama ama ben 10 gun once hafif kahve rengi kanama gordum 3 4 gun surdu toplam bir ped doldurmadi simdi piskolojikmi bilmiyorum ama gogus etrafi koyu olmus sanki artik kan vermekten kollarim agriyo test yapamiyorum simdi kimyasal gebelik sonrasi hamile kalanlar nasil oldu acaba bana yazarmisiniz
Amin amin insallah bendede kasık agrıları var ama insallah rabbim isteyen herkese verirBende tüp bebek yaptırdım 1 Ağustos’ta kimyasal gebelik oldu ilacı bırakınca adet oldum şimdi 2. Adeti bekliyorum sürekli kasık ağrım var normal yolla beklemiyorum zaten... rabbim hepimize nasip etsin
Bencede daha mantikli ama insan hemen olsun istiyo acikcası bi ben ovulasyon testinde cahil kaldim sanirimBende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay aynıları hep banada oldu hatta hamileyim kesin dedim adetim 2 gün geç geldi . Bence bir adet geçirmek daha mantıklı tamamen temizlenmiş oluyor . Doktor hiçbir sorun yok denemeye devam çünkü kimyasal gebelik bizim için düşük bile değil dedi o yüzden canını sıkma bende çok üzüldüm ama kafamız rahat olunca olucak eminim . Ovulasyon testi kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı
En azindan daha az bekliceksinjz test yapmak icin 31 gun yerine 25 gun hayirlisi olur insallahBende haziran da geçirdim kimyasal gebelik adetim in döngüsünü anca bu ay anladım bir de 31 gün olan döngüm 25 güne düştü iyi bişi mi Bi fikrim yok haftaya kontrolüm var konuşucam doktorumla
Bencede daha mantikli ama insan hemen olsun istiyo acikcası bi ben ovulasyon testinde cahil kaldim sanirim
Yaa evet :)) umarım bundan sonra böyle devam ederEn azindan daha az bekliceksinjz test yapmak icin 31 gun yerine 25 gun hayirlisi olur insallah
Merhaba adet başlangıç günü 4 u muydu Ağustos un? Aynı tarihlerde aynı şeyleri yasamisiz.benim de kimyasal oldu geçen ayMerhaba haminlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim 4 agustosta tamamen bebek kanamayla gitti yani kanamam kesildi 7 gun surdu ben tam bittigi gunu baz alarak adete girecegim tarih dündu ama ama ben 10 gun once hafif kahve rengi kanama gordum 3 4 gun surdu toplam bir ped doldurmadi simdi piskolojikmi bilmiyorum ama gogus etrafi koyu olmus sanki artik kan vermekten kollarim agriyo test yapamiyorum simdi kimyasal gebelik sonrasi hamile kalanlar nasil oldu acaba bana yazarmisiniz
Cok gecmis olsun hayir canim benimki 26 temmuzdu sanirim cok uzuldum adına ilk cocukmuydu seninkiMerhaba adet başlangıç günü 4 u muydu Ağustos un? Aynı tarihlerde aynı şeyleri yasamisiz.benim de kimyasal oldu geçen ay
Hayır ama ikinci olsun istiyorumCok gecmis olsun hayir canim benimki 26 temmuzdu sanirim cok uzuldum adına ilk cocukmuydu seninki
Bir kac gun once test yaptim tek cizgi cikti malesef aslinda cumartesi gunu olmam lazim di ama belki dongu degstiHayır ama ikinci olsun istiyorum4unde başladı ben de regl bakalım bu ay nasıl haberler var son 3 gün kaldı regle sen bi test yapsan
Bende ikinciyi istiyorum insallah tez zamanda kavusuruzHayır ama ikinci olsun istiyorum4unde başladı ben de regl bakalım bu ay nasıl haberler var son 3 gün kaldı regle sen bi test yapsan
Bir kac gun once test yaptim tek cizgi cikti malesef aslinda cumartesi gunu olmam lazim di ama belki dongu degsti
İnsalalh yaa,Bende ikinciyi istiyorum insallah tez zamanda kavusuruz
Hayırlı olsun cok sevindim adetten kac gün sonra baktırdınız betahcg ye acabaKimyasal sonrasi hemen hamile kaldim yani hic bi sıkıtnti olmuyomus darisi isteyenlerin basina❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?