Kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik

nurrr256

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
233
143
23
Merhaba ilk öncelikle 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim adet 3gun gecikme sonrasi 78 ile öğrendim 2 gün önce adet gecikmesi 1 gün olunca test yaptım ve koyu baya cift çizgi kan vermeye gittim sağlık ocağındaki doktora karnımda da ağrı olduğunu söyledim bana kadin dogumcuya görünmem gerektiğini söyledi gittim aynı gün içinde kan sonuçlarım çıkmamıştı gecikmeden sadece 1 gün olmuştur ultrasonda birsey göremedi ve bayram tatili girdi sonucuma baktığım da 1340 beta bcg yine düşük vs olur diye çok korkuyorum acaba bir sorun olur mu kese ne zaman görülür bazı siteler de bin ile üç bin arasında kese gorunur diyor endişe içindeyim pozitif testlerim ama ya boş kese vs olur diye de korkuyorum

Adet ağrısı hamileliği ilk öğrendiğin donemlerde normal değerin güzel artmış. Vajinal olarak 1500 lu de gözükür ama ulturasyon cihazının kalitesi de etklili

Merhaba ilk öncelikle 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim adet 3gun gecikme sonrasi 78 ile öğrendim 2 gün önce adet gecikmesi 1 gün olunca test yaptım ve koyu baya cift çizgi kan vermeye gittim sağlık ocağındaki doktora karnımda da ağrı olduğunu söyledim bana kadin dogumcuya görünmem gerektiğini söyledi gittim aynı gün içinde kan sonuçlarım çıkmamıştı gecikmeden sadece 1 gün olmuştur ultrasonda birsey göremedi ve bayram tatili girdi sonucuma baktığım da 1340 beta bcg yine düşük vs olur diye çok korkuyorum acaba bir sorun olur mu kese ne zaman görülür bazı siteler de bin ile üç bin arasında kese gorunur diyor endişe içindeyim pozitif testlerim ama ya boş kese vs olur diye de korkuyorum
Kasık ve karın ağrısı normal diye biliyorum doktorum o şekilde söyledi ve bu ağrılar daha da artar dedi canım benim 3 düşüğüm olduğu için regliye 4 gün varken beta 48 di bu şekilde öğrendim doktorum direk çağırdı rahim kalinlaşmasi var
4 gün sonra kan ver eğer 200un üstüne çıkarsa gebelik var demektir dedi 4 gün sonra 380 olmuştu 2 hafta sonrasi için gün verdi kese var bebek yok benimde kesenin içinde yolk sacı var dedi bayramdan sonra çağırdı kalp atışı için bende çok korkuyorum ama elimizden gelen bişey yok o yüzden içini ferah tut kötüyü düşünme bende bu şekilde yapmaya çalışıyorum Allah büyük ne kadar stres yaparsak bizim için çok daha kötü olur sonuçları o yüzden dua edicez elimizden gelen sadece bu🙏🏼

X