Kimyasal gebelik sonrası kanama

Sena2234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
25
4
1
24
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim bittikten 1 hafta sonra kanamam başladı lütfen yardımcı olur musunuz?

Üst üste 2 ay böyle olunca korktum başka birşey mi var diye
bende bir kez geçirdim bu ayı bekliyorum canım gerçekten çok üzücü bir durum oluyor insan korkuyor bir sorunmu var diye ama doktorum hiç korkacak bişey yok dedi bekleyip göreceğiz

merhaba kızlar plansız ve hazırlıksız bir süreç benim için
dün gebelik testim pozitif çıktı geçtiğimiz hafta da aşırı derece kasıklarımda sancı vardı .
merak ettiğim konu regl döngüm çok değişken olmak ile birlikte ortalama 35-40 günde bir adet oluyorum dün 34. günümdü
1-kimyasal gebelik için bu tür belirtiler normal midir
2-testteki pozitif durumunda eğerki kimyasal ise ne kadar sürede regl olurum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim bittikten 1 hafta sonra kanamam başladı lütfen yardımcı olur musunuz?
Normal cünkü gecen ay adet olmadin düsük yaptin o yüzden adet tarihinde degisir düsükten sonra ara kanamasi normal. 6 düsük yasadim korkma.

Normal cünkü gecen ay adet olmadin düsük yaptin o yüzden adet tarihinde degisir düsükten sonra ara kanamasi normal. 6 düsük yasadim korkma.
2 ay üst üste böyle devam etmesi ve normale döndü denerken şuan adet kanamam uzun sürüyor pazartesi doktora görünücem inşallah birşey yoktur

bende bir kez geçirdim bu ayı bekliyorum canım gerçekten çok üzücü bir durum oluyor insan korkuyor bir sorunmu var diye ama doktorum hiç korkacak bişey yok dedi bekleyip göreceğiz
Muayene olduğumda bana da hiç bir problem olmadığını söylediler ama şuan bile adet kanamam uzun sürüyor ve yıpratıcı bir süreç inşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…