kanama bitince tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle söyledi canım güzel bir ay olsun hepimize.k geçirdim ve bu ay adetim bittikten 1 hafta sonra kanamam başladı lütfen yard
Üst üste 2 ay böyle olunca korktum başka birşey mi var diyekanama bitince tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle söyledi canım güzel bir ay olsun hepimize.
bende bir kez geçirdim bu ayı bekliyorum canım gerçekten çok üzücü bir durum oluyor insan korkuyor bir sorunmu var diye ama doktorum hiç korkacak bişey yok dedi bekleyip göreceğizÜst üste 2 ay böyle olunca korktum başka birşey mi var diye
Normal cünkü gecen ay adet olmadin düsük yaptin o yüzden adet tarihinde degisir düsükten sonra ara kanamasi normal. 6 düsük yasadim korkma.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim bittikten 1 hafta sonra kanamam başladı lütfen yardımcı olur musunuz?
2 ay üst üste böyle devam etmesi ve normale döndü denerken şuan adet kanamam uzun sürüyor pazartesi doktora görünücem inşallah birşey yokturNormal cünkü gecen ay adet olmadin düsük yaptin o yüzden adet tarihinde degisir düsükten sonra ara kanamasi normal. 6 düsük yasadim korkma.
Muayene olduğumda bana da hiç bir problem olmadığını söylediler ama şuan bile adet kanamam uzun sürüyor ve yıpratıcı bir süreç inşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler alırızbende bir kez geçirdim bu ayı bekliyorum canım gerçekten çok üzücü bir durum oluyor insan korkuyor bir sorunmu var diye ama doktorum hiç korkacak bişey yok dedi bekleyip göreceğiz
İnşallah hayırlı güzel haberler alırızkanama bitince tekrar hamile kalabilirsin bana doktorum öyle söyledi canım güzel bir ay olsun hepimize.
Neden 6 düşük sorun neydi ki ?Normal cünkü gecen ay adet olmadin düsük yaptin o yüzden adet tarihinde degisir düsükten sonra ara kanamasi normal. 6 düsük yasadim korkma.
Insallah belki kist vardir ondan da olabilir.2 ay üst üste böyle devam etmesi ve normale döndü denerken şuan adet kanamam uzun sürüyor pazartesi doktora görünücem inşallah birşey yoktur
Herhangi bir ağrı vs olması gerekmiyor mu? Yani benim kanamam dışında herhangi bir şikayetim yok.Insallah belki kist vardir ondan da olabilir.
Cok aratirma yapildi, adetten sonra Progesteron düsüklügü oluyormus bende.Neden 6 düşük sorun neydi ki ?
Gögüslerde dolgunluk, yada iliski oldugunda agri olabilir veya sadece adet düzensiz ya da uzun olabilir.Herhangi bir ağrı vs olması gerekmiyor mu? Yani benim kanamam dışında herhangi bir şikayetim yok.
Gögüslerde dolgunluk, yada iliski oldugunda agri olabilir veya sadece adet düzensiz ya da uzun olabilir.
Rica ederim Insallah hicbirseyin yoktur.Teşekkür ederim inşallah iyi haberler alırım.
İnşallahRica ederim Insallah hicbirseyin yoktur.
Hamile kalabildiniz mi ?Cok aratirma yapildi, adetten sonra Progesteron düsüklügü oluyormus bende.
Ilk tedaviyi ekim de denedik hamile degildim doktor normal dedi. Ikinci kez kasimda denedik bu ay 18 i bekliorum.Hamile kalabildiniz mi ?
Umarım güzel haberler alırsınızIlk tedaviyi ekim de denedik hamile degildim doktor normal dedi. Ikinci kez kasimda denedik bu ay 18 i bekliorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?