- 1 Kasım 2024
- 481
- 174
- Konu Sahibi ciceklerisever
Arkadaslar merhaba zor bir surec geciriyorum. Kimyasal gebelik sonrasi kanamaniz ne zaman basladi ? Suan doktorum kimyasal gebelikten supheleniyor. Betam artmadi. Takip edecegiz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtı sonucunuz acabaArkadaslar merhaba zor bir surec geciriyorum. Kimyasal gebelik sonrasi kanamaniz ne zaman basladi ? Suan doktorum kimyasal gebelikten supheleniyor. Betam artmadi. Takip edecegiz dedi
Bende perşembe verdim 7.07 çoktı bugün tekrar yaptım 10.67 çıktı sonuç benimde kimyasal sanırımBetanızın kaç olduğuna bağlı olarak değişebilir. Kaçtı betanız ve kaç günde ne kadar düştü?
Ilk testim 72 sonra 100 sonra 113 oldu simdi tekrar 70e dusmus doktorum kimyasal gebelik gecirdigimi bir haftaya kanamam baslayacagini soylediBetanızın kaç olduğuna bağlı olarak değişebilir. Kaçtı betanız ve kaç günde ne kadar düştü?
Maalesef canımBende perşembe verdim 7.07 çoktı bugün tekrar yaptım 10.67 çıktı sonuç benimde kimyasal sanırım
Evet maalesef kimyasalda böyle oluyor ilk gebeliğiniz miydiIlk testim 72 sonra 100 sonra 113 oldu simdi tekrar 70e dusmus doktorum kimyasal gebelik gecirdigimi bir haftaya kanamam baslayacagini soyledi
Hayır bir çocuğum varEvet maalesef kimyasalda böyle oluyor ilk gebeliğiniz miydi
Ağrınız var mı aceba bende kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım değerlerim çok düşük. Adetin sökülmesi için adet söktürücü içmek iyi mi olur ya bende pcos varIlk testim 72 sonra 100 sonra 113 oldu simdi tekrar 70e dusmus doktorum kimyasal gebelik gecirdigimi bir haftaya kanamam baslayacagini soyledi
Evet ilk gebelik hala kanamam baslamadiEvet maalesef kimyasalda böyle oluyor ilk gebeliğiniz miydi
Bugun hafif bel agrim var. Ama asla kanama baslamadim lekelenme de yok. Akintim var sadece dun 70e dusmustu beta hcg doktor bu haftaici baslar dedi kanama. Ondan da korkuyorum cok sancili mi nasil. Gerci doktor normal regl gibi dediAğrınız var mı aceba bende kimyasal gebelik geçiriyorum sanırım değerlerim çok düşük. Adetin sökülmesi için adet söktürücü içmek iyi mi olur ya bende pcos var
Hiç bilmiyorum süreci benimde ilk defa başıma geldi maalesef. Sizin beta hcg kaç gün sonra düşmeye başladı aceba. Ve kaç defa test yapmıştınızBugun hafif bel agrim var. Ama asla kanama baslamadim lekelenme de yok. Akintim var sadece dun 70e dusmustu beta hcg doktor bu haftaici baslar dedi kanama. Ondan da korkuyorum cok sancili mi nasil. Gerci doktor normal regl gibi dedi
Ben ilk 17sinde hamile oldugumu ogrendim 72 beta ile. Sonrasinda iki gunde bir test yaptirdim. 100-113-70 olarak dusmeye basladi. Sizin kac suan, kanama basladi miHiç bilmiyorum süreci benimde ilk defa başıma geldi maalesef. Sizin beta hcg kaç gün sonra düşmeye başladı aceba. Ve kaç defa test yapmıştınız
Perşembe 7.07 çıktı cumartesi 10.67 yarın tekrar vereceğim. Hayır başlamadı kanamam. Aklıma bir de şey takıldı ya ben çatlatma iğnesi yaptırmıştım hastanede yaptım ne olur ne olmaz diye, hemşire ilacı normalde soğutup öyle iğne yapması gerekiyordu ama bana öyle yapmadılar. Ondan mı aceba ya şimdi aklıma takıldıBen ilk 17sinde hamile oldugumu ogrendim 72 beta ile. Sonrasinda iki gunde bir test yaptirdim. 100-113-70 olarak dusmeye basladi. Sizin kac suan, kanama basladi mi
Hic bilgim yok o konuda malesefPerşembe 7.07 çıktı cumartesi 10.67 yarın tekrar vereceğim. Hayır başlamadı kanamam. Aklıma bir de şey takıldı ya ben çatlatma iğnesi yaptırmıştım hastanede yaptım ne olur ne olmaz diye, hemşire ilacı normalde soğutup öyle iğne yapması gerekiyordu ama bana öyle yapmadılar. Ondan mı aceba ya şimdi aklıma takıldı
Bu süreci ikimiz de hayırlısıyla atlatalım inşallahHic bilgim yok o konuda malesef
Amin insAllah..Bu süreci ikimiz de hayırlısıyla atlatalım inşallah