Kimyasal gebelik sonrası kan uyuşmazlığı

taniquetil

"İyi hikayeler iyi bir sonu hak eder"
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
42
11
8
Selam, gecen yil 26 kasimda yaptigim gebelik testi pozitif cikti. Ayni gun kanamam basladi ve testlerim iki gun icinde negatife döndü. Doktora gitmeye gerek bile duymadim.

Aralik ayinda yeniden pozitif sonuç aldim ve bu güne kadar herhangi bir problem yasamadim. Fakat esimle kan uyusmazligim var ve doktoruma daha once yasadiklarimdan bahsetmek aklima hic gelmedi.

İlk gebeligim oldugu icin gerek olmadigini soylemisti bana ama kimyasal gebelik sonrasi kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyor mu?

20 haftalik hamileyim, acaba bu iğne için geç mi kaldim?

Selam, gecen yil 26 kasimda yaptigim gebelik testi pozitif cikti. Ayni gun kanamam basladi ve testlerim iki gun icinde negatife döndü. Doktora gitmeye gerek bile duymadim.

Aralik ayinda yeniden pozitif sonuç aldim ve bu güne kadar herhangi bir problem yasamadim. Fakat esimle kan uyusmazligim var ve doktoruma daha once yasadiklarimdan bahsetmek aklima hic gelmedi.

İlk gebeligim oldugu icin gerek olmadigini soylemisti bana ama kimyasal gebelik sonrasi kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyor mu?

20 haftalik hamileyim, acaba bu iğne için geç mi kaldim?
Bana doktorum kalp atışı oluşmayan bebekler için uyuşmazlık iğnesine gerek yok demişti 28 haftalıkken sanırım uyuşmazlık iğnesi yapar

Bana doktorum kalp atışı oluşmayan bebekler için uyuşmazlık iğnesine gerek yok demişti 28 haftalıkken sanırım uyuşmazlık iğnesi yapar

Umarim bir problem olmaz ya. Doktoruma sormadan once burada fikir edinmek istedim. Yorumunuz icin cok sağolun.

Umarim bir problem olmaz ya. Doktoruma sormadan once burada fikir edinmek istedim. Yorumunuz icin cok sağolun.
İnderek combos diye bir test yapacak ona göre 1 tane iğne vuracak. İndirekt combos negatife hiçbir sorun yok

Evet, kendisi de oyle soyledi. Bir ay sonra gideceğim. Peki pozitif cikarsa gec kalmis olur muyum igne icin?
Ben kimyasal sonrasında bu ay hamile kaldım çok şükür Bir sorun çıkmadı

İyi günler 5+2 de kimyasal düşük yaşadım beta değerim 51 ken kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu dün her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek dedi doktorum . Seni tehlikeye atamam çok yoğun kanamadan bulantın olursa gece bile ara ve gel dedi . Bugün de değerim 20 ye düştü ve kanamam hafif hafif başladı. İğnenin de bir etkisi yok sadece çok az yakıyor yaparken bir penisilin kadar olmasa da .

Back
X