KİMYASAL GEBELİK SONRASI HAMİLELİK

bilgeayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
4
0
26
Merhaba ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim betam 900 e kadar arttı sonra kanamam başladı kanamam yeni bitti kan vereceğim betamın sıfırlanıp sıfırlanmadığını görmek için.. bu kanama sonrası yumurtlama oluyor mu ? Siz kimyasal gebelik sonrasında ne zaman hamile kaldınız?

Ben iki kere kimyasal gebelik geçirdim biri geçen sene biri eylül ayında
Eylülde kimyasal gebelik geçirdikten sonra hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım çok şükür

Merhaba. Eylül ayında 986 hcg ile gebelik öğrendim ertesi hafta kese görmek için gittiğimde kese yok gelişmemiş dedi doktorum. 9 ekimde kanamam açıldı 19 ekimde ise ev testlerim negatif çıkmaya başladı. Dün ise çok şiddetli baş dönmem oldu bugün kan verdim 6.54 çıktı. Doktorum progestan başladı ve 4 gün sonra tekrar kan ver dedi. Sizce bu kez sağlıklı gebelik geçirme şansım var mıdır değerim aşırı düşük

Bundan sonrası için inşallah sağlıkla bir gebelik yaşarsın bu kimyasal maalesef düşmüş çünkü sıfırlanmıştır belkide

Merhaba . Mayıs ayında kimyasal geçirdim şuan çok yeni hamileyim şükürler olsun. Ablam dün bana bir doktorun ona şöyle dediğini söyledi . Kimyasaldan sonra sağlıklı bir gebelik yaşanmak istiyorsa anne adayı bunun için 6 ay beklemeli 6 ay korunmalı. Ama bu bana saçma geldi açıkcası ablam doğruluğu var diyor. Üzülmeyin sakın stres yapmayın ben çok üzüldüm ve aylarım çöp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…