Kimyasal gebelik sonrası hamilelik ne zaman olmalı ?

prettty21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
25
7
29
Herkese merhaba.Beta değerim ilk 18 çıkmıştı.Doktor 2gün sonra 2 katına cıkmasi yeterli dedi ve 2 gun sonra 48 leri gördük.Herşey yolunda dedi ve çok sevindik.Taa ki düne kadar .Dün beta değerimin 27 lere düştüğünü öğrendim.Doktor kimyasal gebelik dedi.aranizda kimyasal gebelik gecirip sonra normal hamilelik geciren varsa yardim edebilir mi ? Ne kadar beklemeliyim ya da beklemelimiyim ? Hemen hamile kalan oldumu ?
Cok tesekkur ederim

Beklemeye gerek yok diyorlar. Rahime düşmediği için beklemeden tekrar denenebilirmiş.

Benim ilk gebeliğim maalesef kimyasal gebelikti doktorum korunma önermedi

Benim iki kuzucuğum var Rabbim tez zamanda size sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah umarım her şey gönlünüzce olur
Yaa ne güzel Allah bana da yasatsin hemen
Peki bekledinizmi yoksa hemen denemeye baslamismiydiniz ne kadar sure sonra kaldiniz hamile

Yaa ne güzel Allah bana da yasatsin hemen
Peki bekledinizmi yoksa hemen denemeye baslamismiydiniz ne kadar sure sonra kaldiniz hamile

Amin inşallah maalef benim çok çetrefilliydi ilk üç yıl çocuğum olmadı bu süre içinde bi kimyasal gebelik bir de kalp durması sonucu sonlanan iki gebelik geçirdim daha sonra klomen+yumurta takibiyle kızıma hamile kaldım çok şükür ondan iki sene sonrada bi oğlum oldu tamamen plansız ve kendiliğinden inşallah siz o kadar beklemezsiniz meleğinize çabucak kavuşursunuz

Cok güzell İnsallah isteyen herkes tatsin bu duyguyu

Benim de bu kimyasal gebelikle ilgili bir sorum var. 11 ağustosta regli olmam gerekiyorken olmadım ve testte pozitif çıktı. Pazartesi günü kan verdim ama değer gelmeden çarşamba günü lekelenmem oldı taze kan kırmızısı.aynı gün kan verdim ve pazartesi 39 olan değer( ki 5 hafta için çok az) çarşamba 27 ye düşmüş. Kimyasal gebelik dendi ama benim sorum şu. Kanama diyemeceğim bişey oldu aslında. Çarşamba ve perşembe sadece idrardan sonra tuvalet kagıdına gelen kırmızı ve pembe renkte taze kan oldu. Cuma cts daha az miktarda yine sadece tuvalet kağıdına gelen açık kahve oldu. Ve bugün hiçbirley yok. Sorum şu kanama dedikleri bukadarmı regli gibi olmam gerekmiyormu. Bu kadar az lekelenmeyle dış gebelik olabilrmi. Bu kadar düşük hcg ile dış gebelik olan oldumu.

Arkadaşlar merhaba... Bir şey sormak istiyorum... Yaşayan arkadaşlar veya bilgisi olanlardan cevap rica ediyorum. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay olmam gereken tarihte regl olamadım. Hiç döngümde gecikme olmamıştı bu aya kadar. Acaba tüp bebek tedavisi ilaçları mı bu döngüyü bozdu... Erken gebelik testi de yaptım yine de,.. negatif. Regl daha da gecikebikir mi endişelenmeli miyim?

Merhaba. Aynı durumu bende yaşadım geçen hafta ama hala gidemedim dr. Sende durumlar nasıl bi değişiklik oldu mu ? Randevu alamadığım için gidemedim bilgin olduysa söyler misin bana da

Merhaba. Aynı durumu bende yaşadım geçen hafta ama hala gidemedim dr. Sende durumlar nasıl bi değişiklik oldu mu ? Randevu alamadığım için gidemedim bilgin olduysa söyler misin bana da
Oncelikle gecmis olsun. O carsamba 27 olan hcg cuma gunu ikinci kanda 5 e dustu ve cts kanama tamamen kesildi. Burdaki doktorum gayet normal dedi ped bile kullanmadigim kanamam oldu. Hatta belki size umut olur. Bu olayin arkasindan sadece bir kere iliski oldu ve oyle gunune falnda dikkat etmedim ve hoc regli gormeden hamile kalmisim yine. Yani olaydan bir ay gecmeden. Ama size verebilcegim tavsiye kimisi hamileyken de kanama yasayabiliyor ve gayet saglikli ilerleyebiliyor. Bu sebeple kesinlikle doktora gorunmelisiniz. Kimysalmi yoksa hamilelikte olan bi kanamami bunu bilemezsiniz. Gidene kadar beklemek zor derseniz. Bir kac test alip 2 gunde bir tekrarlayin. Cizgiler gitgide yok olmaya basliyorsa kimysal gebeliktir ama koyulasiyorsa hamilelik devam ediyordur.

Ben de gittim kimyasal dedi değerim 3 e düşmüş sonra kendi kendine gelecek kanama dedi. Kanamam geldi ama sizin dediğiniz gibi sadece peçeteye gelen açık renkli kandı arada kahverengide oldu rengi. Normal regli kanı değil ped kullanmadan geçti 5-6 günde. Salı günü nasipse baktıracam bakalım durumlar nasıl diye Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…