- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 33
- Konu Sahibi hytglms016
Oldum malesefCanım merhaba adet oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum malesefCanım merhaba adet oldun mu
Canım merhabalar doktorun kimyasal için ne söyledi malesfe bnde kimyasal yaşadım tüp bebekle geçen ay toparlanıyorum ikinci trasnferimi ocakta olucamSelam kızlar tüp bebek transferi oldum kimyasal gebelik yaşıyorum ilaçları yeni bıraktım henüz adet olmadım ilişki yasağı vardı transferden sonra şimdi kimyasal gebelik yaşıyorum ilişki yasağı devam ediyor mu bu durumu yaşayan varmı
Kan değerimin düşmesini bekliyoruz henüz konuşmadık yarın tekrar kan vericem ona göre konuşcazCanım merhabalar doktorun kimyasal için ne söyledi malesfe bnde kimyasal yaşadım tüp bebekle geçen ay toparlanıyorum ikinci trasnferimi ocakta olucam
Peki bu şekilde adet görmeden gebe kalındığında sağlıklı gebelik olan var mı bilginiz var mı? Ben de kimyasal gebelik geçirdim doktor 45 gün sonra düşünebilirsiniz dedi ama istemsizce korunmasız ilişki oldu bu da beni korkutuyor kimyasal gebelik olur yine diye.Ben bir hafta oldu kimyasal geçireli adedim yeni bitiyor bu ayı değerlendircez. Kimyasal geçirip diğer ay hamile kalanları okudukça umut oluyor bana inşallah sizde sağlıklı bir şekilde gebelik haberini alırsınız
Kimyasal gebelik normal gebeliğe göre şöyle. Normal gebelikte kasık ağrısı hafif oluyor. Kimyasal gebelikte yani kanamam olmadan değerler düşmeye başladıktan sonraki süreci anlatıyorum. Çok şiddetli kasık ağrım bel ağrım vardı zor oturup kalkıyordum ve benim 1 hafta sonra kanamam gelmiştiMerhaba umarım herşey yolundadır. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin kimyasal geçirdiğinde ara sıra kasık ağrın oluyormuydu benim sık tuvalete çıkma ve kaşık ağrım olmuştu acaba kimyasalın belirtisi mi yoksa gebelikte normal mi kasık ağrısı
Merhabalar ben doktora gittiğimde hiç ara vermeye gerek olmadığını söyledi. Kimyasal geçirince buradan baya bir araştırdım hemen sonraki ay hamilelik yaşayıp gayet sağlıklı ilerleyenlerin olduğunu gördüm. Bir kaç doktorla da görüştüm düşükten bile sayılmadığı için rahimi dinlendirmeye gerek olmadığını ve korunmayacak gerek olmadığını söyledilerPeki bu şekilde adet görmeden gebe kalındığında sağlıklı gebelik olan var mı bilginiz var mı? Ben de kimyasal gebelik geçirdim doktor 45 gün sonra düşünebilirsiniz dedi ama istemsizce korunmasız ilişki oldu bu da beni korkutuyor kimyasal gebelik olur yine diye.
Ben gebeliğimi reglim bir gün geçince öğrendim çok erkendi zaten öğrendikten sonra iki gün ara sıra gelen 15 20 sn süren ağrılarım oldu sonra kesildi kesildikten hemen sonra zaten kanamam oldu. Normal mi kimyasal olduğu için mi oldu bilemiyorum. Şuan reglime 4 gün var bekliyorum bakalımKimyasal gebelik normal gebeliğe göre şöyle. Normal gebelikte kasık ağrısı hafif oluyor. Kimyasal gebelikte yani kanamam olmadan değerler düşmeye başladıktan sonraki süreci anlatıyorum. Çok şiddetli kasık ağrım bel ağrım vardı zor oturup kalkıyordum ve benim 1 hafta sonra kanamam gelmişti
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten içimi ferahlattınız. Kaç gündür araştırıyorum bi çözüme kavuşamamıştım doğru düzgün. İnşallah hamilesindir sağlikli bir şekildeMerhabalar ben doktora gittiğimde hiç ara vermeye gerek olmadığını söyledi. Kimyasal geçirince buradan baya bir araştırdım hemen sonraki ay hamilelik yaşayıp gayet sağlıklı ilerleyenlerin olduğunu gördüm. Bir kaç doktorla da görüştüm düşükten bile sayılmadığı için rahimi dinlendirmeye gerek olmadığını ve korunmayacak gerek olmadığını söylediler
Erken gebelik testi almış mıydın ben bi öncekini o şekilde öğrenmiştim silik çıkmıştı reglden 1 gün öncesi falandıBen gebeliğimi reglim bir gün geçince öğrendim çok erkendi zaten öğrendikten sonra iki gün ara sıra gelen 15 20 sn süren ağrılarım oldu sonra kesildi kesildikten hemen sonra zaten kanamam oldu. Normal mi kimyasal olduğu için mi oldu bilemiyorum. Şuan reglime 4 gün var bekliyorum bakalım
Geçen sefer bende erken gebelik ile tam adet günümde öğrendim ama bu sefer almadım bilerek yine pozitifi görüp kimyasal olur diye korkuyorum bir hafta kadar geçmesini bekliyorum. İnşallah sende sağlıklı bir gebelik elde edersinErken gebelik testi almış mıydın ben bi öncekini o şekilde öğrenmiştim silik çıkmıştı reglden 1 gün öncesi falandı
Amin inşallah aynı korkuları paylaşıyoruzGeçen sefer bende erken gebelik ile tam adet günümde öğrendim ama bu sefer almadım bilerek yine pozitifi görüp kimyasal olur diye korkuyorum bir hafta kadar geçmesini bekliyorum. İnşallah sende sağlıklı bir gebelik elde edersin
Hamile kaldınız mı acaba?İnşallah bir mucize olur diye bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun.
Benimde öyleydi. Günüm geldiğinde hafif hafif ağrım vardı. Cenazemiz vardı ben o yüzden geçiktim sanıyordum. Bir hafta geçti hala olmamıştım ama ağrım vardı yine. Sonra test yaptım çıktı ama ağrılarım hiç geçmedi. Sonra iki gün iyiydim ağrı yoktu üçüncü gün kanamam başladı.Benim kimyasal olanda adet olacak gibi ağrılarım olmuştu gebelik belirtisi olarak sonra bir anda geçti bir kaç gün sonra kanamam başladı zaten. Sizde olmuşmuşmuydu böyle belirtiler
Bende geçen ay kimyasal yaşadım 21 şubat regl günümdü olmayınca kan verdim beta 53 tü 3 gün sonra 106 oldu 5.gün 60 a düştü şok oldum üzüldüm ama yapacak bişey yoktu. 25inde ufak leke geldi ama yerleşme kanaması diye düşündüm 60ı bir gün sonra görünce az az kanama başladı ama asıl kanama olmam gereken regl gününden 7 gün sonra başladı ben o günü saydım ama doktor ilk kanamayı say dedi. Benim yumurtlamam benim saydığım güne göre oldu ama kendini takip etmek gerekiyor. Bu ay sadece yum. Gününde ilişki oldu ondada gebelik olmadı bakalım diğer aya denicezDeğeriniz kaçtı acaba sizin birde kanamanız oldu mu