Kimyasal gebelik sonrası hamile kalan

Ben de eylülde kimyasal gebelik geçirdim şuan bu soruyu ben de merak ettim ama benim bugün afetimin üzerinden 1 gün geçti hamile olabilir miyim bilemiyorum

Belirti olarak geçen sefer olduğu gibi sık idrara çıkma var. 2 gün daha geçsin istiyorum aslında

Ben Bir buçuk yıllık evliyim ilk yıl ikimiz istemedik sonrasında düşük oldu eylülde ve şuan tekrar istiyoruz

İki defa kimyasal yaşadım. Ağustos ve Ekim ayında ve kimyasaldan sonra bir çok kişi rahatlıkla hamile kalabiliyor korkmayın

C chkragull eğer bu sefer hamileysem size ovulasyon testi önerecem ama çoğu kişi kullanıyor ve hamile kalıyor ilaç değil sadece testtir yumurtlama vaktini öğrenip ona göre ilişki yaşıyorsunuz

Kızlar selam Ağustos 2023 de evlendim Ağustos 2024 de kimyasal yaşadım
Eylül adet olmadım Ekim adet olmadım Kasım'da söktürücü ile oldum
Şu an ne durumdayım hiç bilmiyorum hamile kalmaya çalışıyorum
Yalnız değiliz
Ne yapsak acaba
Bende ek olarak pcos mevcut femara ile kalmıştım
Tek temennim kalabiliyor olmam
Allah hepimize hayırlı doğru zamanda Salih Saliha evlatlar nasip etsin

P Petunyal1 âmin inşallah Allah nasip eder rüyamda bebek gördüm ya o kadar ki kafaya takmışım ama neden adet söktürücü kullandınız belkide hamileydiniz

P Petunyal1 âmin inşallah Allah nasip eder rüyamda bebek gördüm ya o kadar ki kafaya takmışım ama neden adet söktürücü kullandınız belkide hamileydiniz
Yok baktım tabiki kan tahlili verdim
Ama zaten içtiğim söktürücü dupbastondu o da doktor tavsiyesi ile çünkü bu hap bebek varsa iyice yerleşmesini sağlıyormuş yoksa da adet gördürüyormuş

Yaa herşey çok güzel beklemek gerçekten çok zor ya bide her ay aynı heves hüsran olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…