- 4 Eylül 2024
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi pinkcasper
merhabalar bu konuyu acmamin sebebi benim durumumda olan kadinlar icin bir nebze iclerine su serpmek temmuz ayinda kimyasal gebelik gecirdim adet gunu 12 beta degeri ile ogrendim 136 ya kadar cikti fakat artis yetersizdi adetimden 8 gun sonra fazla bel agrisi kasik agrisi kanama ile sessiz dusuk yasadim kasim ayina kadar duzenli ovulasyon takibi ile denemeye devam ettik doktorum sorun olmayacagini soyledi sonrasinda bat gunum 2 aralikta o gun 10,12 beta ile ogrendim 9 aralikta 81 beta 11 aralik 118 beta 13 aralik 182 beta son olarak adetimden 14 gun sonrasinda 16 kasim yani bugun 438 beta ile devam ediyor bugun kan testi vermeden once doktorum tekrar kimyasal yasayabilecegimi soylemisti sagliksiz yukselme vardi bugunku artisla biraz icime umut dogdu doktorum gec dollenme olabilecegini saglikli artis icin tekrar kontrolunu yapip haftaya kese icin cagirabilecegini soyledi bu surecte buradan cok arastirdim deneyimlerinizi okudum kimyasal gebeligimin ardindan 5 ay sonrasinda suan tekrar hamileyim kalp atisini duyana kadar hep tedirginligim var umarim bebek sahibi olmak isteyen herkes hayirlisiyla bir bebek dunyaya getirir