Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

The_new

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
3.779
4.015
Merhbalar kızlar
Kasım ayında çok güzel heyecanlar yaşadım ama maalesef ki çok kısa sürdü.adet başladı zannettim sonra hamile oldgmu öğrendim daha sonra düşük yaptgmi öğrendim bunların hepsi 1 hafta içerisinde oldu.daha sonra doktor günlüklrm başladı.ilk gittiğim kadın dogumcu 2 3 ay korun dedi.şaşırdım.tabiki doktor değiştirdim.şimdi 1 ay korunsan iyi olur rahim kendini toplasın diyor.beta hcg henüz sıfırlanmadi.doktoruma da güveniyorum ama beklemek çok zor:KK43:O kadar karışık duygular yaşıyorum ki anlatamam bazen umut bazen umutsuzlk yaşıyorum.acabalarm hiç bitmiyor.yeniden çift çizgileri ne zaman görebilcm çok merak ediyrm.

Gelin birbirimize destek olalım.yaşadıklarımızı paylaşalım ve umutlarımızı arttıralım:KK36:

ben de kasimda ilk kez hamile kaldim ama kimyasalmis zaten adetim geciktikten 4 gün sora beta hgc ancak 20 olabildi. cuma gunu 1.3e düştü progestan kullaniyodum cuma gunu biraktim ama hala kanamam başlamadı. ne zaman başlar ki ?

ben de kasimda ilk kez hamile kaldim ama kimyasalmis zaten adetim geciktikten 4 gün sora beta hgc ancak 20 olabildi. cuma gunu 1.3e düştü progestan kullaniyodum cuma gunu biraktim ama hala kanamam başlamadı. ne zaman başlar ki ?

Benmde ilk ve kimyasal:KK43:
Değerin kanama basliick kadar yükselmedi mi acaba cnm
Doktora gitmiş mydn.
Benm degerimin 24 e düştüğünü ogrendgm günün gecesi başlamsti kanamam yeni yeni bitio inşallah

doktorumu aradim tutunamamış progestani birak dedi kanaman başlayınca 3.gün gel dedi ama 2 gun oldu hala başlamadı ben de evham yaptım biraz

Ben de kasimda kimyasal gebelik gecirdim.. ilk gebeligimdi o da kimyasalmis.. dr a sordum korunmam gerekir mi diye.. yoo gerek yok ama istersen bir ay korun dedi.. onlar hamilelikten saymiyorlar bile bu durumu..

Ben de kasimda kimyasal gebelik gecirdim.. ilk gebeligimdi o da kimyasalmis.. dr a sordum korunmam gerekir mi diye.. yoo gerek yok ama istersen bir ay korun dedi.. onlar hamilelikten saymiyorlar bile bu durumu..
peki senin kanaman ne zaman başladı beta hgc 0 olunca mı?

Kanama basladigi gun bhcg 6 ya dusmustu.. sonra da tekrar baktirmadim.. telas yapma.. stres de etkiliyor..
benim cuma günü beta hgc 1.3 oldu. mantar da oldum aksi gibi cok fena, hap kullanicam ama işimi garantiye almak icin kanamanin başlamasını bekliyorum telaşım birazda ondan. duygudan duyguya geciş yaptım zaten 1 haftada, duygu yönünden karma karışık oldum :KK43:

ShinSeGi ShinSeGi denizce84 denizce84 n dediği gibi stres yapma bünyeye göre değişeblr doktor unu dinle sen bence.
Ben ilk doktora gittigmde girer girmez düşük yapmssn dedi nasıl yani kanama olmadı demiştim adet oluyrm zannettgnde gitmstr demişti haftaya kontrole gel dedi ama o gece kanamam baslamsti bi daha da ona gitmedm zaten.Yarın baslamazsa ararsn tekrar sorarsn bakalım ne diick doktorun.sana korun falan dedi mi.
Bu arada kızlar bana iki doktor da kimyasal demedi ama durum kimyasal yarın gidince sorcm inşallah.
3umzde aynı dönemde gecirmisz denizce84 denizce84 senin kanama ne zaman baslamsti.

ShinSeGi ShinSeGi denizce84 denizce84 n dediği gibi stres yapma bünyeye göre değişeblr doktor unu dinle sen bence.
Ben ilk doktora gittigmde girer girmez düşük yapmssn dedi nasıl yani kanama olmadı demiştim adet oluyrm zannettgnde gitmstr demişti haftaya kontrole gel dedi ama o gece kanamam baslamsti bi daha da ona gitmedm zaten.Yarın baslamazsa ararsn tekrar sorarsn bakalım ne diick doktorun.sana korun falan dedi mi.
Bu arada kızlar bana iki doktor da kimyasal demedi ama durum kimyasal yarın gidince sorcm inşallah.
3umzde aynı dönemde gecirmisz denizce84 denizce84 senin kanama ne zaman baslamsti.
Gebeligimi ogrendikten bir hafta sonra basladi canim 2 aralikta.. hala devam ediyor..

olmadı yarın ararım bakalım doktoru. Kimyasal gebelik yaşayanların ertesi ay hemen hamile kaldığını çok okudum bu sitede. Bana korunmakla ilgili bisey demedi ama korunmayı düşünmüyorum çünkü zaten ne kese oluştu ne rahimi etkilicek kadar bişey oldu. 19 aydır hamile kalmak icin bekliyorum zaten :KK43:

Gebeligimi ogrendikten bir hafta sonra basladi canim 2 aralikta.. hala devam ediyor..

Benm23 nde baslamsti geçen 31 nde beta hgc 2.4 çıktı kahve leke şeklinde dvm ediodu haftaya tekrar kan vermeye gel dedi doktorum cuma günü de şeffaf jel gibi akıntı gelmeye başladı arada krem akıntı ya da tortulu garip bişey yumurtluo mym arada dedim hatta bugünde gayet temiz dvm ediorm bitti herhalde
Bat ne bu arada normalde 30 35 güne uzayabilio adet döngüsü denilio ama ben biran önce adet olmayı bekliorm suan.

olmadı yarın ararım bakalım doktoru. Kimyasal gebelik yaşayanların ertesi ay hemen hamile kaldığını çok okudum bu sitede. Bana korunmakla ilgili bisey demedi ama korunmayı düşünmüyorum çünkü zaten ne kese oluştu ne rahimi etkilicek kadar bişey oldu. 19 aydır hamile kalmak icin bekliyorum zaten :KK43:

Aynen cnm ya rahimi yoran bişey yok ama benm korkum az da olsa arka arkaya kimyasal yasaynlar varya öyle olmasın 1 ay bekleylm gerekirse ama yanlış bişey yapmak istemedgmdn doktora uymak istiorm da ama kafam karışıo.suan yumurtlama dönemimde olablrm gibi de bilmiorm
Bu arada bende 6 yıllık evliym eşimi ancak ikna edebildim 3. Ayimzda hamileym diyemedm düşük yaptm dedm doktorlar dediler daha doğrusu yaşımda geçtiği için bende beklemek istemiorm daha çok:KK12:

Benm23 nde baslamsti geçen 31 nde beta hgc 2.4 çıktı kahve leke şeklinde dvm ediodu haftaya tekrar kan vermeye gel dedi doktorum cuma günü de şeffaf jel gibi akıntı gelmeye başladı arada krem akıntı ya da tortulu garip bişey yumurtluo mym arada dedim hatta bugünde gayet temiz dvm ediorm bitti herhalde
Bat ne bu arada normalde 30 35 güne uzayabilio adet döngüsü denilio ama ben biran önce adet olmayı bekliorm suan.
Canim normalde 30 aralik bat ancak o tarihte olacagimi sanmiyorum.. gecikmeli oluyormus.. yumurtlama da gecikecektir.. ovulasyon testleri aldim onlarla takip edicem yoksa kacirmak istemiyorum :)

Canim normalde 30 aralik bat ancak o tarihte olacagimi sanmiyorum.. gecikmeli oluyormus.. yumurtlama da gecikecektir.. ovulasyon testleri aldim onlarla takip edicem yoksa kacirmak istemiyorum :)

Benm aslında bat a az kaldı 10 12 aralık ta olmam lazım ama keşke olsa da yeni ovu.lri hesaplasam gecikir mi acaba die korkuorm suan inşallah bekledgm zamanda gelir

X