- 7 Aralık 2024
- 37
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi xxxmucizebeklxx
Merhabalar kimyasal gebelik sonrası 1 ay geçmeden adet döngüsü tamamlanmadan hamile kalan var mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kızıma öyle kaldımMerhabalar kimyasal gebelik sonrası 1 ay geçmeden adet döngüsü tamamlanmadan hamile kalan var mı acaba ?
Ay sabahtan beri bu yoruma bakıyorum kimseye olmamış bana olmaz herhalde diyordum bakalım sağlıcakla büyütünİlk kızıma öyle kaldım
Kimyasal yaşadım kanama bitti hatta dr korun demişti 1 ay bende yeni bitmişti bisey olmaz dedik kanama bitimi korumasız tek ilişki ile kalmisim![]()
Büyüdü büyüdü okula bile basladiAy sabahtan beri bu yoruma bakıyorum kimseye olmamış bana olmaz herhalde diyordum bakalım sağlıcakla büyütün![]()
Evde test yaptım bir değişik hissediyordum bu aralar silik çift çizgi çıktı doktora gidicemBüyüdü büyüdü okula bile basladi
Siz gebe misiniz
Nasıl anladınız acaba vücudunuzda değişiklik oldumu betanızı hatırlıyor musunuz, sağlıkla büyütünBen de tam böyle hamile kaldım.
Düşük sonrası regl olmadan. Şimdi bir yaşında :)
Kimyasalda ki beta sıfırlandı mi amaEvde test yaptım bir değişik hissediyordum bu aralar silik çift çizgi çıktı doktora gidicem![]()
Tabi evetKimyasalda ki beta sıfırlandı mi ama
Eger silik çizginiz hemen çıktıysa yeni gebeliktirTabi evet
Hayırlısıyla inşallah yine kimyasal değildir boşuna umutlanmak istemiyorum teşekkür ederimEger silik çizginiz hemen çıktıysa yeni gebeliktir
Benimde silik cikmisti
Direkt göğüslerim acımaya başlamıştı ve burnum çok hassaslaştı. Birkaç blok ötedeki sigara içen birini görmeden birisi burada sigara içiyor demiştim 4.katta.Nasıl anladınız acaba vücudunuzda değişiklik oldumu betanızı hatırlıyor musunuz, sağlıkla büyütün![]()