Kimyasal gebelik sonrası bir ay geçmeden hamile kalan var mı

Nasıl anladınız acaba vücudunuzda değişiklik oldumu betanızı hatırlıyor musunuz, sağlıkla büyütün🌸
Direkt göğüslerim acımaya başlamıştı ve burnum çok hassaslaştı. Birkaç blok ötedeki sigara içen birini görmeden birisi burada sigara içiyor demiştim 4.katta.
Ben yurt dışında yaşıyorum, burada beta bakmıyorlar. Kanamam regl gibi 4 gün sürünce doktora gitmiştim, o sırada kanama tamamen durmuştu. Doktor el ile ve ultrason ile bakıp bana "gebelik testinin pozitif çıktığına emin misin?" Diye sormuştu. Evet diyince de hiçbir şey görmediğini, rahmin tamamen temizlendiğini söyleyip tekrar gebelik testi yaptı ve negatif çıktı. Yani beta sıfırlanmıştı tahminen.
Bunun düşüklerde en pozitif hikaye olduğunu, vücudun kendini tamamen temizlediğini ve hemen denemeye başlamamızı söylemişti (test pozitif çıksa çok tehlikeli senaryolar konuşurduk diyip derin bir nefes almıştı)

İlk kızıma öyle kaldım
Kimyasal yaşadım kanama bitti hatta dr korun demişti 1 ay bende yeni bitmişti bisey olmaz dedik kanama bitimi korumasız tek ilişki ile kalmisim🤣
Slm benim 5subatta değerim düştüğünü öğrendim ogün kahverengi lekelenmer başladı 9una kadar sonra 9u kanama başladi sizinde öylemi oldu peki benim son adet tarihim hangisi

merhabalar bende 6haftalik hamileyim diye seviniyor iken bugun kanamam olunca acile gittiginde ise kimyasal gebelik oldugunu ögrendim beta degerim 90 cikti 2gun sonra tekrar degerlerine bakicaz dedi doktor ve inanin bugun o haberi duyunca eşimde bende cok uzulduk ama vardir bundada bi hayir diyerek kendimizi avutuyoruz artik rabbim isteyen herkese hayirli ve sagliklj bi evlat nasip etsin insallah 😒

merhabalar bende 6haftalik hamileyim diye seviniyor iken bugun kanamam olunca acile gittiginde ise kimyasal gebelik oldugunu ögrendim beta degerim 90 cikti 2gun sonra tekrar degerlerine bakicaz dedi doktor ve inanin bugun o haberi duyunca eşimde bende cok uzulduk ama vardir bundada bi hayir diyerek kendimizi avutuyoruz artik rabbim isteyen herkese hayirli ve sagliklj bi evlat nasip etsin insallah 😒
O kadar üzüldüm ki Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla inşallah kaçtı beta hcgniz 90 a düşmeden önce

O kadar üzüldüm ki Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla inşallah kaçtı beta hcgniz 90 a düşmeden önce
ben hamile oldugumu gecen hafta ogrenmistim ve yarin ilk kontrolum vardi ama nasip olmadi hamilelik hesaplamadan da hesapladigim icin 6 haftalik.gozukuyodu ama rabbim nasip etmedi

Ben şubat ayında yaşadım yıkıldım tabi. Erken gebelikte pozitif gördüm kan verdim 35 çıktı iki gün sonra 19 2 gün sonra 7 şeklinde düştü. 19 çıktığı gün kanamam başlamıştı zaten. İlk gün yoğun bir kanamam oldu sonra adet kanaması gibi yoğun olmadan leke şeklinde 1 hafta boyunca devam etti. Ben doktoruma sormuştum ara vermeden devam edebilirsin dedi. Bende femara tedavisine tekrar başladım.(pcos olduğu için böyle devam etmek istedim bu ay) yarın ultrason kontrolüne gidicem yumurta büyüklüğüne bakılması için. Kimyasal sonrası herkes daha umutlu konuşuyor umarım bizlerinde süreci öyle olur 🙏🏻

ben hamile oldugumu gecen hafta ogrenmistim ve yarin ilk kontrolum vardi ama nasip olmadi hamilelik hesaplamadan da hesapladigim icin 6 haftalik.gozukuyodu ama rabbim nasip etmedi
Ben de kimyasal gebeliğimi 40 la öğrendim 175 e çıktı sonra 60 a düştü kanamam başladı ama düşükten sonra daha çabuk ahmile kalındığını okudum buradaki arkadaşlarda Allahtan ümit kesilmez canım gönlünü ferah tut

Ben şubat ayında yaşadım yıkıldım tabi. Erken gebelikte pozitif gördüm kan verdim 35 çıktı iki gün sonra 19 2 gün sonra 7 şeklinde düştü. 19 çıktığı gün kanamam başlamıştı zaten. İlk gün yoğun bir kanamam oldu sonra adet kanaması gibi yoğun olmadan leke şeklinde 1 hafta boyunca devam etti. Ben doktoruma sormuştum ara vermeden devam edebilirsin dedi. Bende femara tedavisine tekrar başladım.(pcos olduğu için böyle devam etmek istedim bu ay) yarın ultrason kontrolüne gidicem yumurta büyüklüğüne bakılması için. Kimyasal sonrası herkes daha umutlu konuşuyor umarım bizlerinde süreci öyle olur 🙏🏻
Bende ovitrella iğne yaptım klomrndrn sonra bende pcosum gebe kaldın düşük oldu sonra bir ay sonra tekrar hamileyim ilaç kullanmadım inşallah herşey gönlünce olur

Ben de kimyasal gebeliğimi 40 la öğrendim 175 e çıktı sonra 60 a düştü kanamam başladı ama düşükten sonra daha çabuk ahmile kalındığını okudum buradaki arkadaşlarda Allahtan ümit kesilmez canım gönlünü ferah tut
cok gecmis olsun abla sanada rabbim insllh tez zamanda hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insllh🙏

Back
X