Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde kaç günde bir oluyorsunuz?Merhabalar 26 haziranda kimyasal gebelik geçirdim halen adet görmedim adet döngüsü hakkında bilgi olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Test yaptinizmiMerhabalar 26 haziranda kimyasal gebelik geçirdim halen adet görmedim adet döngüsü hakkında bilgi olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Normalde adet döngüm 28-30 arası doktor 1 ay içinde olursun demiştiNormalde kaç günde bir oluyorsunuz?
Kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği, gecikmeler olabilir.
Gecikmenin 3. Günü kan testi yaptım negatif ama ne yumurtlama zamanımı biliyorum şuan herşey şaşmış durumda pek emin olamadım testten erken mi davrandım acaba test içinTest yaptinizmi
Kizlar merhaba benimde bugun cok hafif yani kahverengi gibi bir akintim geldi beyazla karisik afedersiniz adetim 5agustos gosteriyor pcoslu olsugim icin ne zaman gelir kestiremiyorum hafif ara ara agrilar ve gogus agrilarim var 17 temmuz pik gordum degerlendirdim birde 20temmuzda degerlendirmistik iste sizce regli midir test yapmama gerek var miNormalde adet döngüm 28-30 arası doktor 1 ay içinde olursun demişti
Kimyasal gebelikler sonrası dediğim gibi gecikmeler olabiliyor.Normalde adet döngüm 28-30 arası doktor 1 ay içinde olursun demişti
Evet sıfırlandı doktora gitmiştim sorun yoktu..çok teşekkür ederim ilginiz için
EvetKimyasal gebelikler sonrası dediğim gibi gecikmeler olabiliyor.
3-4 gün daha bekleyin isterseniz sonra doktora gözükün mutlaka.
Sıfırlandığından eminsiniz dimi değerinizin
Kimyasal gebeligi ogrendiginizden beri regl olmadiniz mi yoksa ikinci regl mi gecikti
Test yapın benceKizlar merhaba benimde bugun cok hafif yani kahverengi gibi bir akintim geldi beyazla karisik afedersiniz adetim 5agustos gosteriyor pcoslu olsugim icin ne zaman gelir kestiremiyorum hafif ara ara agrilar ve gogus agrilarim var 17 temmuz pik gordum degerlendirdim birde 20temmuzda degerlendirmistik iste sizce regli midir test yapmama gerek var mi
Rica ederim :)
Kimyasal gebeliği geçirdikten sonra regli olmadım bugün 36. GünKimyasal gebeligi ogrendiginizden beri regl olmadiniz mi yoksa ikinci regl mi gecikti
Igne kullanmadim ama canim kendiliginden suan denedim olursa diye su ana kadar cikar mi yani bel agrim cok var bugunden beri belirtiler regl gibi geliyoda bakalimTest yapın bence
Aslında biraz erken test için. Adet gününüze kadar regl olmazsanız yaparsınız :)Igne kullanmadim ama canim kendiliginden suan denedim olursa diye su ana kadar cikar mi yani bel agrim cok var bugunden beri belirtiler regl gibi geliyoda bakalim
Evet malesef ikiside ayni keske ayirt edecegimiz birsey olsa evet dayanamadim suan yaptim negatif adet gunune kadar degisir mi bilmem ama umudumu yitirdim galiba :)Aslında biraz erken test için. Adet gününüze kadar regl olmazsanız yaparsınız :)
Yerleşme olabilir diye düşünmüştüm.
Ayrıca regl ve hamilelik belirtileri genelde aynı oluyor :)
Umarım gebeliktir değilsede umudunuzu yitirmeyin en yakın zamanda sağlıklı bebiş nasip olsun inşallah :)Evet malesef ikiside ayni keske ayirt edecegimiz birsey olsa evet dayanamadim suan yaptim negatif adet gunune kadar degisir mi bilmem ama umudumu yitirdim galiba :)
Gebelik yoksa muhtemelen Prolaktin hormonunuz yüksektir bu da döngünüzü etkiliyordur. Hormonlarınıza baktırın mutlakaKimyasal gebeliği geçirdikten sonra regli olmadım bugün 36. Gün
Amin canim regl oldum simdi ins bidahaki sefereUmarım gebeliktir değilsede umudunuzu yitirmeyin en yakın zamanda sağlıklı bebiş nasip olsun inşallah :)
İnşallahh canımAmin canim regl oldum simdi ins bidahaki sefere