Kimyasal Gebelik Sonrası Adet

selmabagci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
21
4
27
kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.Süreç şöyle gelişti
17.08 tarihinde beta hcg : 24,
19.08 tarihinde beta hcg : <2,
20.08 tarihinde kanamam başladı 22sinde doktora gittiğimde beta hcg sıfırlandı kanamanda başladı zaten dedi.2 Hafta sonra kontrol amaçlı yine test verdim beta hcg 0 çıktı ve Eylül ayının 15'inde regl oldum.Bu ay ise bir kaç gün gecikti,ağustostan beri bir ilişkiye girmedik o yüzden gebelik nedeniyle değildir,beta hcg değerim 0'dı zaten.Kimyasal gebelik sonrası adet ne zaman düzene girer?Adetimin gecikmesi normal midir?

Merhaba gecikmesi normaldir ama 1 haftadan fazla gecikirse doktora gözükün. Bende daha önce kimyasal yaşadım gecikmelerim oldu.

Merhaba gecikmesi normaldir ama 1 haftadan fazla gecikirse doktora gözükün. Bende daha önce kimyasal yaşadım gecikmelerim oldu.
tamamdır teşekkürler bir kaç gün içinde adetim gelmezse doktora görünmeyi düşünüyorum umarım gelir bir de sizin adet döngünüz kimyasal yaşadıktan sonra kaç ayda düzeldi?

tamamdır teşekkürler bir kaç gün içinde adetim gelmezse doktora görünmeyi düşünüyorum umarım gelir bir de sizin adet döngünüz kimyasal yaşadıktan sonra kaç ayda düzeldi?
Valla benim durumum biraz farklı. İlk kimyasal yaşadıktan sonra peşine tekrar hamile kaldım o da düşük oldu. Yani peş peşe iki kimyasal yaşadım ve 3 ay düzene girmedi. Ama en geç bi haftaya adet oluyordum. Sonra düzene bindi.
Zaten doktorum düşüklerden sonra 6 aya kadar adet düzensizliğini normal görüyoruz demişti.
Siz tabi çok geç kalmadan gözükün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…