Kaç gün sürmüştü adetin eğer uzun sürdüyse biraz geç adet olabilirsin yada üzerine tekrar gebe kalkabilirsin . bende geçirdim ekimde 10 gün sürdü normalde 26 gümlerlerse adet olurdum 32 gün üzerine geldi diğer ay adetim .benim biraz düzenim bozuldu. Üzülmeyin hatta sevinin demek doğal yolla olabiliyor. Allah hayırlısını versinMerhaba ben 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim ve ilk hamileliğimdi bu sonrasında B.HCG artışlarımın az oldugunu ögrendim ve 16 kasımda ağrılı bir şekilde düşük yaptım.Tabi yıkıldım hala kendime gelmiş değilim eşim benden daha hevesliydi onun o sevinci hala gözlerimin önünden gitmiyor.Sizlere sormak istediğim sey kimyasal gebelikten sonra ne zmn adet oldunuz ve tekrar ne zmn hamile kaldınız.Aranızda adet olmadan tekrar hamile kalan var mı?Cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.
5hafta olcaktı geç oldumCey1an İnş hayırlısıyla en kısa zamnda nasip olur . Düşükten sonra ne kadr süre sonra adet oldunuz
5 gün sürdü benm ki inş rabbim hayırlısıyşa en kısa zamda nasip eder tekrardan isteyen herkeseKaç gün sürmüştü adetin eğer uzun sürdüyse biraz geç adet olabilirsin yada üzerine tekrar gebe kalkabilirsin . bende geçirdim ekimde 10 gün sürdü normalde 26 gümlerlerse adet olurdum 32 gün üzerine geldi diğer ay adetim .benim biraz düzenim bozuldu. Üzülmeyin hatta sevinin demek doğal yolla olabiliyor. Allah hayırlısını versin
Merhaba ben 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim ve ilk hamileliğimdi bu sonrasında B.HCG artışlarımın az oldugunu ögrendim ve 16 kasımda ağrılı bir şekilde düşük yaptım.Tabi yıkıldım hala kendime gelmiş değilim eşim benden daha hevesliydi onun o sevinci hala gözlerimin önünden gitmiyor.Sizlere sormak istediğim sey kimyasal gebelikten sonra ne zmn adet oldunuz ve tekrar ne zmn hamile kaldınız.Aranızda adet olmadan tekrar hamile kalan var mı?Cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.
merhaba merak etmeyin bende aynı şeyi yaşadım. doktorum yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar hamile olarak geleceksin demişti öylede oldu.
düşük kanamasını sanki adetin ilk günüymüş gibi düşündüm ve bir dahaki hastalığım 28 gün sonra falan oldu. ama ben yumurtladığım günü kaydetmek için ovülasyon testi kullandım. ilk ay denemedik. ikinci ay da denk getiremedik gününü ama 3.ayda deneyip yumurtlama gününde hamile kaldım. kaybınız için üzgünüm ama merak etmeyin sağlıklı bir gebelik için geçirdiğiniz kötü bir dönem olarak kalıcak. Allah kısa zamanda nasip etsin inş.
öncelikle cok sevindim darısı basıma inş.Bende takip yapıyorum ama sadece silik çizgiler görüyorum ovulasyon testinde bir kaç gün önce 2 gün peş peşe silik çizgi gördükten sonra 3. gün çizgi kayboldu umarım çift çizgiyi yakalayabilirm.
Kimyasal gebelik bende geçen sene Eylül'de yaşamıştım 21 Eylül'de gecikmeli adet oldum kimyasalda ötürü bı sonraki ay dongum kısaltmisti (24 gün)16 Ekim'de tekrar adet olmuştumMerhaba ben 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim ve ilk hamileliğimdi bu sonrasında B.HCG artışlarımın az oldugunu ögrendim ve 16 kasımda ağrılı bir şekilde düşük yaptım.Tabi yıkıldım hala kendime gelmiş değilim eşim benden daha hevesliydi onun o sevinci hala gözlerimin önünden gitmiyor.Sizlere sormak istediğim sey kimyasal gebelikten sonra ne zmn adet oldunuz ve tekrar ne zmn hamile kaldınız.Aranızda adet olmadan tekrar hamile kalan var mı?Cevaplarınız için şimdiden tesekkürler.
tekrar hamile kalısınız ne kadr süre içerinde oldu acabaKimyasal gebelik bende geçen sene Eylül'de yaşamıştım 21 Eylül'de gecikmeli adet oldum kimyasalda ötürü bı sonraki ay dongum kısaltmisti (24 gün)16 Ekim'de tekrar adet olmuştum
Benim malesef uzun sürdü 14 ay sonra yeniden hamile kaldım bu ay yani insAllah sağlıkla ilerlersetekrar hamile kalısınız ne kadr süre içerinde oldu acaba
inş sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucagınıza alırsınız yavrunuzuBenim malesef uzun sürdü 14 ay sonra yeniden hamile kaldım bu ay yani insAllah sağlıkla ilerlerse
Amin insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahinş sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucagınıza alırsınız yavrunuzu
cok sey sordum lütfen kusura bakmayın acaba bu hamileliğnizde betanız kaçla basladı?Amin insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
önemli değil seve seve yanıtlarım sorularını cnmcok sey sordum lütfen kusura bakmayın acaba bu hamileliğnizde betanız kaçla basladı?
tesekkürler inş hayırlıyısyla kalp atısını da duyarsınız hepimiz gibi cok istemiştim bende durum böyle olunca ne zmn olacak tekrar die düsünmeden edemiyorum benm adet günümde betam 14.50 gibi bişeydi sanırım daha yüksek olması gerekiyordu.önemli değil seve seve yanıtlarım sorularını cnm
İlk beta 110 du henüz kalp atışını duymadm kese gözüktü geç döllenme olmuş benim
Cnm değerden çok artışa bakıyorlar Rabbim kısa zamanda sağlıkla nasıp eder insAllahtesekkürler inş hayırlıyısyla kalp atısını da duyarsınız hepimiz gibi cok istemiştim bende durum böyle olunca ne zmn olacak tekrar die düsünmeden edemiyorum benm adet günümde betam 14.50 gibi bişeydi sanırım daha yüksek olması gerekiyordu.
İNŞ tekradan tesekkürler vakit ayırdığın için :)Cnm değerden çok artışa bakıyorlar Rabbim kısa zamanda sağlıkla nasıp eder insAllahkimyasalda sonra hemen hamile kalana var kalamayan da Rabbim hayırlı zamanda nasip eder insAllah
Rica ederimİNŞ tekradan tesekkürler vakit ayırdığın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?