kimyasal gebelik sonrası adet düzeni değişti mi ve ne zaman gebe kaldıınız ??

wingless butterfly

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
183
27
38
Merhaba arkadaşlar
ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum, kanama devam ediyor. Sizler ne zamana gebe kaldınız ve yumurtlama sorunu yaşadınız mı??

Bende kimyasal gebelik yaşadım,yumurtlama sorunu olmadı 1 ay korunduk sonraki ay gene hamile kaldım.Ama ondada kalp atışı alınamadı,10 haftalıkken kürtaj oldum.Kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı yüksek oluyor diyolar,inşallah sende hemen kalırsın canım.

Evt ikisinide yaptırıyorum canım.Ben ikisinide özelde yaptırmak zorunda kaldım,bulunduğum şehirde devlet olarak bi üniversite yapabiliyomuş oda yeni açıldığı için testlerin hepsi yok dediler.İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar merak ediyorum çok..

bende çok merak ediyorum inşallah temiz çıkar diyorum bende ama; o zaman da sebepsiz olması kötü, yani en azından ne olduğu anlaşılsa tedaviye bakarız diyorum. tabi ki ciddi bişi inşallah çıkmaz. yani kromozom da bi sorun varsa daha zor. ama pıhtılaşma nın çözümü çok basit. Allah yardımcımız olsun inşallah. ben hep Allah çifter çifter bebek versin
diyorum inşallah çifter çifter verir yakın zamanda Rabbim :)

Amin canım..Evt benimde korkum kromozomda bi sorun olması.Pıhtılaşmanın tedavisi varda acaba kromozomlarda sorun varsa onunda bi çözümü varmıki?Seninde mi iki kaybın var?Keşke ikiz olsa gerçekten,yaşımda geldi zaten 30'a ikisi bir aradan çıkmış olur diyorum bende :) Sağlıklı hayırlı versinde Rabbim dileyen herkese..

inşallah hayırlısı olsun canım. aynen yaş 30 ayaklaştı. benim ilki kalbi durdu. 7.hafta da 9 ay sonrada kimyasal gebelik geçirdim . bilemeden majezik aldım ama dr.lar 1 taneden bir şey olmaz dediler. adetim 5 gün geçti ve düşük başladı zaten. sevinmemle üzülmem bir oldu yani.

kromozomdaki sorun Allah korusun ama tüp bebeğe götürüyor canım. sağlıklı embriyoları ayırıyorlarmış onda. inşallah yoktur böyle bir sorun. basit iğnelerle çözülür inşallah.

Bencede onla ılgisi olduğunu sanmıyorum,hamile olupta ameliyat masasına yatıp narkoz alan bile var.Doktorum bir bebek düşücekse eğer ne yaparsan yap engel olamazsın,düşmüceksede eğer ne yaparsan yap düşüremezsin dedi.Bende öyle sürekli acaba şundan mı oldu falan diye sebep arıyorum kendimce.Kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyor çoğu doktor ama işte çok büyük hayal kırıklığı yaşatıyor insanda anlıyorum seni.Ağrın var mı,benim adet sancısının kat kat fazlası bi ağrım olmuştu kanamam başlayınca.Bide miktarı çok fazlaydı o baya korkutmuştu beni.

doğru aslında bu dünyada yiyecek ekmeği varsa olur der büyüklerimiz. nasip kısmet işte biraz da. ama insan üzülüyor yinede helede etraftaki gebeler ve bebekler, insanların sürekli sorması çok yıpratıyor. benim normal adet sancım var canım hiç bir farkı yok adetten. miktar olarak ta aynı. ama benim ilk gebeliğimde hiç adet sancısı çekmedim. bunda her an adet olacakmışım gibi sancılarım oldu. ben kesin hamile değilim demiştim hatta o yüzden ilaç aldım. baştan ters giden bir şeyler vardı bana göre. daha çok erkendi benimki adet gecikmesi sadece 4 gün oldu 5. gün kanama başladı belki bu yüzden ağrım olmamıştır canım.

Merhaba arkadaşlar
ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum, kanama devam ediyor. Sizler ne zamana gebe kaldınız ve yumurtlama sorunu yaşadınız mı??
ben iki kez yaşadım mayısta yasadım haziranda adetim geç geldi temmuzda yasadım ekime kadar korunduk adetlerim düzensizdi hep ekimde yeniden hamileyim şuan gayet sağlıklı şükür kalp atışınıda gördük.insandan insana değişiyor ama bende yumurtlamalarım çok düzensizdi halbuki ondan önce hep gününde olurdum

geçmiş olsun canım. günün ne kadar geçmişti büyük müydü acaba inşallah düzenim bozulmaz. çünkü küretaj sonrası çok bozulmuştu.

geçmiş olsun canım. günün ne kadar geçmişti büyük müydü acaba inşallah düzenim bozulmaz. çünkü küretaj sonrası çok bozulmuştu.
birinde bir hafta birinde dört gün sonra oldu sonra adetlerim 10 gün kadar gecikti hatta hamileliğimdede öyle sanmıştım ama hamile kalmışım meger hiç yumurtlamayıda anlayamamıştım olmaz diye düşünüyordum.bayagı bozulmuştu yani.belli olmuyor bozulabilirde düzeni aynı kalabilirde

kimyasal gebelik sonrası tam 1 sene sonra hamile kaldım.
yaaa geç olmuş ama maşallah bak şimdi gördüğüm kadarıyla az kalmış canım inaşallh sağlıklı sıhhatli olur bebeğin. ben küretaj sonrası tam 9 ay sonrası oldu. tam sevindik derken kim. gebelik yaşadım. inşallah yine o kadar bekletmez bebiş.

Merhaba arkadaşlar
merhaba canım oncelıkle gecmıs olsun bende 5 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve hala kalamadım hamıle korkuyorum kımyasal tekrarlıyor demıslerdı bana bakalım hayırlısı ıyı dusunmek ıstıyorum

Sanada geçmiş olsun canım zaten 9 aydır bekliyorum kürtaj sonrası şimdi nekadar beklerim Allah bilir . İnşallah hayırlı ve tez zamanda dolar kucaklarımız Allah büyüktür ve bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…