- 13 Ağustos 2014
- 183
- 27
- 38
- Konu Sahibi wingless butterfly
-
ben iki kez yaşadım mayısta yasadım haziranda adetim geç geldi temmuzda yasadım ekime kadar korunduk adetlerim düzensizdi hep ekimde yeniden hamileyim şuan gayet sağlıklı şükür kalp atışınıda gördük.insandan insana değişiyor ama bende yumurtlamalarım çok düzensizdi halbuki ondan önce hep gününde olurdumMerhaba arkadaşlar
ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum, kanama devam ediyor. Sizler ne zamana gebe kaldınız ve yumurtlama sorunu yaşadınız mı??
geçmiş olsun canım. günün ne kadar geçmişti büyük müydü acaba inşallah düzenim bozulmaz. çünkü küretaj sonrası çok bozulmuştu.ben iki kez yaşadım mayısta yasadım haziranda adetim geç geldi temmuzda yasadım ekime kadar korunduk adetlerim düzensizdi hep ekimde yeniden hamileyim şuan gayet sağlıklı şükür kalp atışınıda gördük.insandan insana değişiyor ama bende yumurtlamalarım çok düzensizdi halbuki ondan önce hep gününde olurdum
birde test yaptırdın mı canım sebebi ne dediler sana yada şu an ki gebeliğin için bir önlem alındı mı ?geçmiş olsun canım. günün ne kadar geçmişti büyük müydü acaba inşallah düzenim bozulmaz. çünkü küretaj sonrası çok bozulmuştu.
birinde bir hafta birinde dört gün sonra oldu sonra adetlerim 10 gün kadar gecikti hatta hamileliğimdede öyle sanmıştım ama hamile kalmışım meger hiç yumurtlamayıda anlayamamıştım olmaz diye düşünüyordum.bayagı bozulmuştu yani.belli olmuyor bozulabilirde düzeni aynı kalabilirdegeçmiş olsun canım. günün ne kadar geçmişti büyük müydü acaba inşallah düzenim bozulmaz. çünkü küretaj sonrası çok bozulmuştu.
yaaa geç olmuş ama maşallah bak şimdi gördüğüm kadarıyla az kalmış canım inaşallh sağlıklı sıhhatli olur bebeğin. ben küretaj sonrası tam 9 ay sonrası oldu. tam sevindik derken kim. gebelik yaşadım. inşallah yine o kadar bekletmez bebiş.kimyasal gebelik sonrası tam 1 sene sonra hamile kaldım.
merhaba canım oncelıkle gecmıs olsun bende 5 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve hala kalamadım hamıle korkuyorum kımyasal tekrarlıyor demıslerdı bana bakalım hayırlısı ıyı dusunmek ıstıyorumMerhaba arkadaşlar
ben şuan kimyasal gebelik geçiriyorum, kanama devam ediyor. Sizler ne zamana gebe kaldınız ve yumurtlama sorunu yaşadınız mı??
Sanada geçmiş olsun canım zaten 9 aydır bekliyorum kürtaj sonrası şimdi nekadar beklerim Allah bilir . İnşallah hayırlı ve tez zamanda dolar kucaklarımız Allah büyüktür ve bir bildiği vardırmerhaba canım oncelıkle gecmıs olsun bende 5 ay once kımyasal gebelık gecırdım ve hala kalamadım hamıle korkuyorum kımyasal tekrarlıyor demıslerdı bana bakalım hayırlısı ıyı dusunmek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?