Merhaba 25 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim tamamen düşürdüm beta 88 den 3'e düştü . Tekrar çocuk için deneme yapmaya başladık adet günüm geçti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı . Sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine çok çok silik çıktı sizce hamilemiyim ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik sonrası 2. Çizgi silik
- Konu Sahibi ddssyums
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kimyasal gebelik sonrası silik ikinci çizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kimyasal gebelik hemen hamile kalmaya engel değil. Başka bi markanın testini dene bi de ben de bi keresinde yapmıştım silik çıkmıştı ama hamile değilmişim. Ben de Mart ayında geçirmiştim ama düşükten sonra 40 gün olmadım ben doktor bu ay yumurtlaman olmaz demişti. Ama çok duydum hemen de hamile kalan
Kimyasal gebelik hemen hamile kalmaya engel değil. Başka bi markanın testini dene bi de ben de bi keresinde yapmıştım silik çıkmıştı ama hamile değilmişim. Ben de Mart ayında geçirmiştim ama düşükten sonra 40 gün olmadım ben doktor bu ay yumurtlaman olmaz demişti. Ama çok duydum hemen de hamile kalan
3 markadan ayrı ayrı denedim hep silik çıkıyor . Doktor muayenesinde yumurtaların güzel bir sorun görünmüyor demişti ama hayırlısı bakalım
O zaman 3-4 gün bekle bi daha dene inşallah hissettiğin gibidir.3 markadan ayrı ayrı denedim hep silik çıkıyor . Doktor muayenesinde yumurtaların güzel bir sorun görünmüyor demişti ama hayırlısı bakalım
O zaman 3-4 gün bekle bi daha dene inşallah hissettiğin gibidir.
Hamilemisin peki ? Kimyasaldan sonra
Evet ama benim 4 ay sonra olduHamilemisin peki ? Kimyasaldan sonra
Evet ama benim 4 ay sonra oldu
Çok güzel ya çok sevindim senin adına . Umarım bende hamile kalırım :)
Olur tabi doktor kimyasal olunca demek ki bi probleminiz yok demişti. Sadece aklından hamilelik fikrini çıkar o zaman oluyorÇok güzel ya çok sevindim senin adına . Umarım bende hamile kalırım :)
- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim temmuz ayinda hamile oldugumu ogrendim canim. Hic strese sokma kendini. Eli kulağında bebişin merak etme
Kimyasal gebelikten sonra adet gününüz gecikti mi yoksa zamanında mı oldunuz
- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
1 gün erken gelmisti canimKimyasal gebelikten sonra adet gününüz gecikti mi yoksa zamanında mı oldunuz
sonuc ne oldu canim? hamilemisin?Merhaba 25 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim tamamen düşürdüm beta 88 den 3'e düştü . Tekrar çocuk için deneme yapmaya başladık adet günüm geçti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı . Sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine çok çok silik çıktı sizce hamilemiyim ?
sonuc ne oldu canim? hamilemisin?
Maalesefff ama denemeye devam ümitsizliğe kapılmak yok :)
Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirdim temmuz ayinda hamile oldugumu ogrendim canim. Hic strese sokma kendini. Eli kulağında bebişin merak etme
Ya merhaba bişey sormak istiyordum hamilelik belirtileri arasında karın içi acıması var mıydı resmen karnımın içi sızlıyor acıyorda ?
- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
Ben de minik kramplar olmustu. Bahsettiginiz gibi bir sey yasamadim canimYa merhaba bişey sormak istiyordum hamilelik belirtileri arasında karın içi acıması var mıydı resmen karnımın içi sızlıyor acıyorda ?
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Oluyor
Ya merhaba bişey sormak istiyordum hamilelik belirtileri arasında karın içi acıması var mıydı resmen karnımın içi sızlıyor acıyorda ?
Oluyor
Regl olmama 9 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı tam net belli olmuyor fotoda ama görünüyor
Eklentiler
- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
Allti gün kala beş ve üzeri değeri olcuuyorRegl olmama 9 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı tam net belli olmuyor fotoda ama görünüyor
Allti gün kala beş ve üzeri değeri olcuuyor
Merhaba elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım . 12 . Gün pik yapmıştı sonra tamamen silikleşmişti çizgi bugünde böyle çıktı