Benim de 1 sene oldu smear vereli, kontrol olsun dedimbende gerginim aslında..ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Allah ım inşallah çabalarının çabalarımızın sonucunu verir bize..çok iyi yapmışsın smear testi için ben yaptırmıştım..hiç hisstemiyorsun..yanında birşey götürdünmü
Benim de 1 sene oldu smear vereli, kontrol olsun dedim
Yanımda bişi götürmedim üstüm giyinikti zaten alt tarafa da çarşaf örttüm görünmedi
Rahatsızlık verici tabi biraz
Ol da kurtul Bi an önce hayırlısıyla
amin cnm inş.. çok gecmiş olsun sana da.ben eylül ayında rahim filmi çektirdim hiç bişey hissetmedim çok rahat geçti işlem boyunca derin derin nefes aldım sadece inşallah sizlerinde rahat geçer. ekim ayında çok sancılı yoğun ve bol kan pıhtılı bi adet geçirdim bu ay adet tarihimden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim bir hafta mutlu mesut takıldım ama pazartesi kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim çarşamba günü kanamam başladı dünde et parçası düşmesiyle gebeliğim sonlandı maalesef. inşallah en kısa zamanda bizlerde hayırlısıyla hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alırız.
amin cnm inş.. çok gecmiş olsun sana da.
canım benim fsh 19 du , 15 gün soğan kürü 1 hafta dinlenme ardından 1 ay testere dişli aslan pençesi içtim sabah akşam fsh ım 8,4 e düştü doktor bile şaşırdıişe yaradımı peki..bende öyle yapayım..tohum olarak alayım
Canim merhaba yardimci olmak için yaziyim dedim hemde dertlerimiz aynisaol canım bilgilerin için..rahatladım biraz..bencede olayımda kurtalayım :)
Canim merhaba yardimci olmak için yaziyim dedim hemde dertlerimiz aynibenim de üç kimyasal gebeligim oldu iki yil içersinde ben hemen hemen herseyi yaptirdim hsg kromozom testleri bu ay da Laparoskopi ve hiperaskopiyi yaptirdim. Rahimde hafif yapisiklik çıktı onlar temizlendi. Başka da bişey cikmadi.
Rahim filmi için bende çok korkuyordum ama inan yapilirken agri oldu sadece sonra ayaga kalktim yuruyerek evime gittim. Şöyle düşün kimyasal gebelik yasamak daha zor en azından bir sorunun var mi onlara bakilacak canim. Ben sorunum neyse bulunsun diye ameliyat adi altinda Laparoskopiyi bile oldum. Rabbim inşallah bir daha yasatmasin kimyasal gebeligi. Sormak istedigin birşey olursa cevaplarım canim
canım benim fsh 19 du , 15 gün soğan kürü 1 hafta dinlenme ardından 1 ay testere dişli aslan pençesi içtim sabah akşam fsh ım 8,4 e düştü doktor bile şaşırdı
Aynen canim engel degil Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canim bebislerçok saol canım..çektirdim rahim filmi atlattım çok şükür..anlık acı sadece dayanılmayacak bir acı deil..benim sağ tüpüm de tıkanıklık çıktı maalesef..ama doktor bunun hamile kalmama bir engel olmadığını söyledi.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah en yakın zamanda evlat sahibi oluruz..
1 yıldır bebek istiyoruz..3 sefer kimyasal gebelik geçirdim..testlerimde hiç sorun çıkmadı..fakat cuma günü doktor fsh değerime tekrar baktı sonuç :10.99..normalde tedavi için erken diyordu senin ihtiyacın yok diyordu ama değeri görünce rahim filmi çekelim bu ay sonra ne gerekirse tedaviye başlayalım dedi...
çok korkuyorum hem rahim filmi çektirmekten hem sonrasındaki tedaviden hemde acaba bebeğim olmaz mı diye...
kafamı bir şekilde boşaltmam lazım..çünkü bu konuyla yatıp bu konuyla kalkıyorum..eşim en büyük destekçim..
fsh düşüren yada bu şekilde hamile kalan var mı acaba..
Rabbim bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin..
Merhaba siz bunu yazalı baya olmuş ama yinede sormak istedim çünkü benim de 3 kez kimyasal gebeliğim oldu doktor Rahim filmi çektirmemi önerdi acaba sen ondan sonra herhangi bir tedavi uyguladın mı ne yapacağımı bilmiyorum çünkü şu anda ve gördüm ki Allah bağışlasın bebeklerin olmuş normal yolla mı denedin tüp bebek mi yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?