Anladım canım. Sıkıntı varmı diye bakacak şimdi. İnş.bisey çıkmaz.Tup bebek tedavisi goruyordum canm ilki dusuk ikincisi negatif degerlerim dustu birden...3.e baslayacaktik ama kontrole gittigimde ofis hipereskopi yapalim dedi polip.myom varmi birsey demedi
Ins.canm tesekkur ederim bilgilerin icinAnladım canım. Sıkıntı varmı diye bakacak şimdi. İnş.bisey çıkmaz.
Rica ederim..inş. Bebeği ne kavuşursun bu sefer. Bende ilk tüp bebek tedavime baslicam bu ay nasipse..inş. Cumlemizin olurda biter bu yıpratıcı süreç.Ins.canm tesekkur ederim bilgilerin icin
Umarim.iyi guzel haberler alirsin (aliriz hepimiz)Rica ederim..inş. Bebeği ne kavuşursun bu sefer. Bende ilk tüp bebek tedavime baslicam bu ay nasipse..inş. Cumlemizin olurda biter bu yıpratıcı süreç.
zelibon rahim filmi cektirmeden yarim saat 20 dk oncesi agri kesici icebilirsin..bende internette okumustum agrin daha az oluyo..
Gecmis olsun canım. Fsh takma kafana çok yüksek değil zaten.ilaçlarla dusuyor merak etme.hayıt suyu içende çok var.bitkisel tedavi olarak. Rahim filmine gelince de senin ağrı eşiğine bağlı. Kimi hiçbirşey duymuyordu,kimi biraz ağrı çekiyor.adet sancısı gibi bisey ama çok kısa suruyor birkaç dk.
İkiside cok farkli..ben ikisinide oldum..rahim filmi ilac veriliyor rahime röntgeni cekiliyor..
Histereskopi narkoz aliyosunuz rahimin yapisina bakikiyor yapisikli myom polip vs seylere bakikiyor..
Tup bebek tedavisi goruyordum canm ilki dusuk ikincisi negatif degerlerim dustu birden...3.e baslayacaktik ama kontrole gittigimde ofis hipereskopi yapalim dedi polip.myom varmi birsey demedi
Ben tohumunu blender dan gecirip kaynatip icmistim 1 tatlik kasigi kadar gunde 1 bardakbenim 3 aydan beri adet ağrım olmadı hiç..öncesinde kasık ağrım biraz..inşallah rahim filmide böyle geçer..hayıt suyunun nasıl içmem gerektiğini anlayadım bir türlü..kimi yerde tıhumu var ezip öyle için diyor kimi yerde otunu kaynatın için diyor..
Umarim.iyi guzel haberler alirsin (aliriz hepimiz)
Ben tohumunu blender dan gecirip kaynatip icmistim 1 tatlik kasigi kadar gunde 1 bardak
Valla canm bende pek bir ise yaramadi acikcasi ama cogu kisiyede iyi gelmis adetleri duzene falan girmis hormonlari duzelmis diye okudum.ama deneişe yaradımı peki..bende öyle yapayım..tohum olarak alayım
Valla canm bende pek bir ise yaramadi acikcasi ama cogu kisiyede iyi gelmis adetleri duzene falan girmis hormonlari duzelmis diye okudum.ama dene
Çektirdim canım hsghiii nolursun bilgi ver bana...benimde doktorum gerek yok dedi..hadi inşallah güzel geçer..
Çektirdim canım hsg
Biraz ağrı oldu dayanılmayacak gibi değil
Ben biraz gerildim moralim bozuldu ağladım filan o daha çok etkiledi beni.
Karnım ağrıyor adet olmuşum gibi şu anda.
Sağol canımçok çok geçmiş olsun...atlatmışsın sen nasıl çekiyorlar nekadar sürdü...ben yarın gidicem tam bitmedi adetim..şimdi iyisin dimi
bende cektırıdım canım asıla ıcın asıla tutmadı bı kac ay snra kendılıgımden hamıle kaldım düşük oldu kurtajla sonuclandı...bu ay tup denedık ada suan kımyasal duruyo bakalım degerlerım az.......sana demem o kı asla anestezı alma hıc korkulcak bısey deıl 5 dk bı ıslem...cıkınca oh be bumuymus dedım cunku cok korkuyodum karar sızın gecmıs olsun28 yaşındayım..doktor anesteziye gerek olmadığını söyledi..
bende cektırıdım canım asıla ıcın asıla tutmadı bı kac ay snra kendılıgımden hamıle kaldım düşük oldu kurtajla sonuclandı...bu ay tup denedık ada suan kımyasal duruyo bakalım degerlerım az.......sana demem o kı asla anestezı alma hıc korkulcak bısey deıl 5 dk bı ıslem...cıkınca oh be bumuymus dedım cunku cok korkuyodum karar sızın gecmıs olsun
Sağol canım
Hafif karın ağrım devam ediyor hala dayanılmaz değil, sadece hassasiyet
İşlem kısa sürüyor da öncesinde hazırlığı biraz vakit alıyor spekulum takılması filan.
Bi de ben smear de aldırdım hazır o pozisyondayken dedim :)
Adet bittikten 3 gün sonra yapılıyor zaten
Korkma, kasma kendini
Ben psikolojik olarak da gerildim biraz
Ağrı dayanılmayacak gibi değil
Şükür bende sıkıntı da çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?