kimyasal gebelik..rahim filmi..fsh..

zelibon rahim filmi cektirmeden yarim saat 20 dk oncesi agri kesici icebilirsin..bende internette okumustum agrin daha az oluyo..

benim 3 aydan beri adet ağrım olmadı hiç..öncesinde kasık ağrım biraz..inşallah rahim filmide böyle geçer..hayıt suyunun nasıl içmem gerektiğini anlayadım bir türlü..kimi yerde tıhumu var ezip öyle için diyor kimi yerde otunu kaynatın için diyor..

Tup bebek tedavisi goruyordum canm ilki dusuk ikincisi negatif degerlerim dustu birden...3.e baslayacaktik ama kontrole gittigimde ofis hipereskopi yapalim dedi polip.myom varmi birsey demedi

inşallah sende en yakın zamanda bebişini kucağını alırsın..

Ben tohumunu blender dan gecirip kaynatip icmistim 1 tatlik kasigi kadar gunde 1 bardak

hiii nolursun bilgi ver bana...benimde doktorum gerek yok dedi..hadi inşallah güzel geçer..
Çektirdim canım hsg
Biraz ağrı oldu dayanılmayacak gibi değil
Ben biraz gerildim moralim bozuldu ağladım filan o daha çok etkiledi beni.
Karnım ağrıyor adet olmuşum gibi şu anda.

Çektirdim canım hsg
Biraz ağrı oldu dayanılmayacak gibi değil
Ben biraz gerildim moralim bozuldu ağladım filan o daha çok etkiledi beni.
Karnım ağrıyor adet olmuşum gibi şu anda.

çok çok geçmiş olsun...atlatmışsın sen nasıl çekiyorlar nekadar sürdü...ben yarın gidicem tam bitmedi adetim..şimdi iyisin dimi

çok çok geçmiş olsun...atlatmışsın sen nasıl çekiyorlar nekadar sürdü...ben yarın gidicem tam bitmedi adetim..şimdi iyisin dimi
Sağol canım
Hafif karın ağrım devam ediyor hala dayanılmaz değil, sadece hassasiyet
İşlem kısa sürüyor da öncesinde hazırlığı biraz vakit alıyor spekulum takılması filan.
Bi de ben smear de aldırdım hazır o pozisyondayken dedim :)
Adet bittikten 3 gün sonra yapılıyor zaten
Korkma, kasma kendini
Ben psikolojik olarak da gerildim biraz
Ağrı dayanılmayacak gibi değil
Şükür bende sıkıntı da çıkmadı

28 yaşındayım..doktor anesteziye gerek olmadığını söyledi..
bende cektırıdım canım asıla ıcın asıla tutmadı bı kac ay snra kendılıgımden hamıle kaldım düşük oldu kurtajla sonuclandı...bu ay tup denedık ada suan kımyasal duruyo bakalım degerlerım az.......sana demem o kı asla anestezı alma hıc korkulcak bısey deıl 5 dk bı ıslem...cıkınca oh be bumuymus dedım cunku cok korkuyodum karar sızın gecmıs olsun

Rabbim sanada en yakın zamanda bebek nasip etsin inşallah...
çok saol canım yarın çektiricem kısmetse..anestezi doktor alma dedi..bakalım 5-10 dk sürüyor dedi aynı senin dediğin gibi..

bende gerginim aslında..ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Allah ım inşallah çabalarının çabalarımızın sonucunu verir bize..çok iyi yapmışsın smear testi için ben yaptırmıştım..hiç hisstemiyorsun..yanında birşey götürdünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…