kimyasal gebelik..rahim filmi..fsh..

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
248
37
1 yıldır bebek istiyoruz..3 sefer kimyasal gebelik geçirdim..testlerimde hiç sorun çıkmadı..fakat cuma günü doktor fsh değerime tekrar baktı sonuç :10.99..normalde tedavi için erken diyordu senin ihtiyacın yok diyordu ama değeri görünce rahim filmi çekelim bu ay sonra ne gerekirse tedaviye başlayalım dedi...

çok korkuyorum hem rahim filmi çektirmekten hem sonrasındaki tedaviden hemde acaba bebeğim olmaz mı diye...
kafamı bir şekilde boşaltmam lazım..çünkü bu konuyla yatıp bu konuyla kalkıyorum..eşim en büyük destekçim..

fsh düşüren yada bu şekilde hamile kalan var mı acaba..
Rabbim bebek isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin..

Amin cnm yasiniz kac bu arada rahim filmini genel anesteziyle yaptirirsan bisi hissetmezsin diyorlar. Bide konunuz birazdan taşinir yanlis yere acmissiniz.

Amin cnm yasiniz kac bu arada rahim filmini genel anesteziyle yaptirirsan bisi hissetmezsin diyorlar. Bide konunuz birazdan taşinir yanlis yere acmissiniz.

28 yaşındayım..doktor anesteziye gerek olmadığını söyledi..

Hiç korkma elbette var ablam 20 küsürlerden düşürdü ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi rabbim tez zamanda sanada nasip etsin.Takma kafana tedaviyle düşüyor.

Son düzenleme:
Cnm cektir o zaman filmini bende tedavi goruyorum ama bnm durumum farkli sizinkinden umarim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin...

Hiç korkma elbette var ablam 20 küsürlerden düşürdü ve sağlıklı bir doğum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin.Takma kafana tedaviyle düşüyor.

saol canım inşallah düşer..nasıl bir tedavi uygulandı acaba ablana..

Cnm cektir o zaman filmini bende tedavi goruyorum ama bnm durumum farkli sizinkinden umarim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin...

yarın yada öbürgün çektiricem..korkuyorum biraz..inşallah seninde en yakın zamanda bebişin olur...

Tam hatırlamıyorum ama tedavi süresince kesinlikle hamile kalması yasaktı o yüzden çok dikkat ediyordu öğrenir sanada dönüş yaparım

tamam canım çok saol..inşallah benim fsh ta hemen düşer..hemen hamile kalırım..

yarın yada öbürgün çektiricem..korkuyorum biraz..inşallah seninde en yakın zamanda bebişin olur...
Ben birkaç saat sonra çektiricem söylerim sana
Bu arada anestezi değil o sedasyon yani sakinleştirici, ilaç etkisiyle bir şey hatırlamıyorsun sadece.
Ben sedasyonsuz yaptırcam, doktorum gerek yok dedi.

Ben birkaç saat sonra çektiricem söylerim sana
Bu arada anestezi değil o sedasyon yani sakinleştirici, ilaç etkisiyle bir şey hatırlamıyorsun sadece.
Ben sedasyonsuz yaptırcam, doktorum gerek yok dedi.

hiii nolursun bilgi ver bana...benimde doktorum gerek yok dedi..hadi inşallah güzel geçer..

Gecmis olsun canım. Fsh takma kafana çok yüksek değil zaten.ilaçlarla dusuyor merak etme.hayıt suyu içende çok var.bitkisel tedavi olarak. Rahim filmine gelince de senin ağrı eşiğine bağlı. Kimi hiçbirşey duymuyordu,kimi biraz ağrı çekiyor.adet sancısı gibi bisey ama çok kısa suruyor birkaç dk.

Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
Aynı şey değil canım. Rahim filminde sıvı salınarak tüplere bakılıyor,tıkanıklık vs. Varmı diye. Hiskereskopi kamerayla rahim için ve tüpler inceleniyor.bir sonraki aşama bu. Gerekirse yapıliyor anestezi altında.

Anladim tsk ederim cuma gunu hipereskopi yapilacak bana o yuzden arastirmaya calisiyorum biraz

Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
İkiside cok farkli..ben ikisinide oldum..rahim filmi ilac veriliyor rahime röntgeni cekiliyor..
Histereskopi narkoz aliyosunuz rahimin yapisina bakikiyor yapisikli myom polip vs seylere bakikiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…