Amin cnm yasiniz kac bu arada rahim filmini genel anesteziyle yaptirirsan bisi hissetmezsin diyorlar. Bide konunuz birazdan taşinir yanlis yere acmissiniz.
Hiç korkma elbette var ablam 20 küsürlerden düşürdü ve sağlıklı bir doğum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin.Takma kafana tedaviyle düşüyor.
Tam hatırlamıyorum ama tedavi süresince kesinlikle hamile kalması yasaktı o yüzden çok dikkat ediyordu öğrenir sanada dönüş yaparımsaol canım inşallah düşer..nasıl bir tedavi uygulandı acaba ablana..
Cnm cektir o zaman filmini bende tedavi goruyorum ama bnm durumum farkli sizinkinden umarim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin...
Tam hatırlamıyorum ama tedavi süresince kesinlikle hamile kalması yasaktı o yüzden çok dikkat ediyordu öğrenir sanada dönüş yaparım
Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
Ben birkaç saat sonra çektiricem söylerim sanayarın yada öbürgün çektiricem..korkuyorum biraz..inşallah seninde en yakın zamanda bebişin olur...
Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
Ben birkaç saat sonra çektiricem söylerim sana
Bu arada anestezi değil o sedasyon yani sakinleştirici, ilaç etkisiyle bir şey hatırlamıyorsun sadece.
Ben sedasyonsuz yaptırcam, doktorum gerek yok dedi.
Aynı şey değil canım. Rahim filminde sıvı salınarak tüplere bakılıyor,tıkanıklık vs. Varmı diye. Hiskereskopi kamerayla rahim için ve tüpler inceleniyor.bir sonraki aşama bu. Gerekirse yapıliyor anestezi altında.Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
Anladim tsk ederim cuma gunu hipereskopi yapilacak bana o yuzden arastirmaya calisiyorum birazAynı şey değil canım. Rahim filminde sıvı salınarak tüplere bakılıyor,tıkanıklık vs. Varmı diye. Hiskereskopi kamerayla rahim için ve tüpler inceleniyor.bir sonraki aşama bu. Gerekirse yapıliyor anestezi altında.
Şikayetin neydi canım ? Yapişiklik miyom falan mi var ?Anladim tsk ederim cuma gunu hipereskopi yapilacak bana o yuzden arastirmaya calisiyorum biraz
Tup bebek tedavisi goruyordum canm ilki dusuk ikincisi negatif degerlerim dustu birden...3.e baslayacaktik ama kontrole gittigimde ofis hipereskopi yapalim dedi polip.myom varmi birsey demediŞikayetin neydi canım ? Yapişiklik miyom falan mi var ?
İkiside cok farkli..ben ikisinide oldum..rahim filmi ilac veriliyor rahime röntgeni cekiliyor..Merhaba gecmis olsun oncelikle..bu rahim filmi ile.histeroskopi ayni sey mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?