• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik olabilir mii hanımlar bakarmısınızzz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muges33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
612
246
53
bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti ☹️

Son düzenleme:
Kızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti ☹️
kimyasalda kan normal adet süren kadar sürüyo ve normal adetten daha çok kan geliyor pıhtı şeklinde kahverengi gelmiyor yani bende öyle oldu en azından

Kızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti ☹️
Ne olduğunu bilmiyorum ama kimyasal felan değil adetten 10gün önce düşük olmaz korkma

yok canım kimyasal çok başka birşey pozitif çıkıyor sonucun ve değerin düşüyor sonra normal adet oluyosun, bence doktora görünmelisin

Mevsimsel ara kanama yaşamış olabilirsiniz kimyasal değil

kimyasalda kan normal adet süren kadar sürüyo ve normal adetten daha çok kan geliyor pıhtı şeklinde kahverengi gelmiyor yani bende öyle oldu en azından
İki ay önce bunu aynen yaşadım ama doktora gitmediğim ve farkında da olmadığım için adını koyamamıştım.

Merhaba benimde geçen ayki adetimden 2 gün önce kahverengi leke geldi sonra normal adet oldum şimdi adetime 1 hafta var test yaptım negatif şuan ne olabilir acaba

Back
X