Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimyasalda kan normal adet süren kadar sürüyo ve normal adetten daha çok kan geliyor pıhtı şeklinde kahverengi gelmiyor yani bende öyle oldu en azındanKızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti![]()
Ozaman benim bu olayım ne acaba neden böyle oldum yaaakimyasalda kan normal adet süren kadar sürüyo ve normal adetten daha çok kan geliyor pıhtı şeklinde kahverengi gelmiyor yani bende öyle oldu en azından
Ne olduğunu bilmiyorum ama kimyasal felan değil adetten 10gün önce düşük olmaz korkmaKızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti![]()
yok canım kimyasal çok başka birşey pozitif çıkıyor sonucun ve değerin düşüyor sonra normal adet oluyosun, bence doktora görünmelisinKızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti![]()
Kızlar 4 aylık evliyim bu ay adetime 10 gün kala yine adet oldum 2 gun sürdü ve koyu kahve rengi ve bir pedi doldurmicak sekildeydi sizce bu nedir kimyasal gebelikmi yani düşük mü.. Testte yaptım 2 gun once negatif ti![]()
İki ay önce bunu aynen yaşadım ama doktora gitmediğim ve farkında da olmadığım için adını koyamamıştım.kimyasalda kan normal adet süren kadar sürüyo ve normal adetten daha çok kan geliyor pıhtı şeklinde kahverengi gelmiyor yani bende öyle oldu en azından
Gittim evet cok acayip ama çatlama kanaması dedi daha önce hic olmamıstı bende sasırdım yaNe olduğunu bilmiyorum ama kimyasal felan değil adetten 10gün önce düşük olmaz korkma
Gittim doktora canm önemli bisey degilmis catlama kanamasiİki ay önce bunu aynen yaşadım ama doktora gitmediğim ve farkında da olmadığım için adını koyamamıştım.
Evet oda olabilir ama ilk defa olunca evham yaptimMevsimsel ara kanama yaşamış olabilirsiniz kimyasal değil
Değilmiş cok sukur evet sagolun cevaplar icinyok canım kimyasal çok başka birşey pozitif çıkıyor sonucun ve değerin düşüyor sonra normal adet oluyosun, bence doktora görünmelisin
Ara kanamaMerhaba benimde geçen ayki adetimden 2 gün önce kahverengi leke geldi sonra normal adet oldum şimdi adetime 1 hafta var test yaptım negatif şuan ne olabilir acaba