Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselme hızı çok düşük maalesef, biraz daha bekleyin Allahtan ümit kesilmez ama yine de kendinizi de alıştırın, kimyasal olma ihtimali yüksekBenim adetten önce test verdim beta HCG 38. Çıktı üç gün sonr yani adetin ikinci günü verdin 85.8 çıktı doktor yavaş ilerlemiş dedi böyle oluota yukselen var mi
Ama adetin ikinci günü verdim araştırdığım kadarıyla bazilarinki bir anda artmisYükselme hızı çok düşük maalesef, biraz daha bekleyin Allahtan ümit kesilmez ama yine de kendinizi de alıştırın, kimyasal olma ihtimali yüksek
Sizinki nasıl artmıştıYükselme hızı çok düşük maalesef, biraz daha bekleyin Allahtan ümit kesilmez ama yine de kendinizi de alıştırın, kimyasal olma ihtimali yüksek
Ben hiç o şekilde duymadım. 2 günde 2 kat artması gerekir ama yine de dediğim 2 gün sonra tekrar kan verin insaAllah artarAma adetin ikinci günü verdim araştırdığım kadarıyla bazilarinki bir anda artmis
Biraz az artmış ama benimki de yavaş artmıştı ilk bi kaç testte sonradan düzeldiBenim adetten önce test verdim beta HCG 38. Çıktı üç gün sonr yani adetin ikinci günü verdin 85.8 çıktı doktor yavaş ilerlemiş dedi böyle oluota yukselen var mi
Peki ganj şimdi 38 ya üç gün sonra üç katı 104 olmuyormu doktor 240 olması lazjm dedi o hesplama nasıl oluyoBen hiç o şekilde duymadım. 2 günde 2 kat artması gerekir ama yine de dediğim 2 gün sonra tekrar kan verin insaAllah artar
Ben reglim daha gecikmemisti test yaptığımda 30 larda çıkmıştı sonra arta arta ilerledi hatta 2 katından da fazla artmıştı ikiz mi felan diye düşünmüştük de ama değilmişSizinki nasıl artmıştı
Evet benimkide adetin iikinci günü verdin de bilmiyorum ya dış gebelik değildir inşallah k nasil oluyo bı bilginiz var miBiraz az artmış ama benimki de yavaş artmıştı ilk bi kaç testte sonradan düzeldi
2 günde 2 kat artarsa 3 günde 3 kat değil 2.5 kat artması gerekmez mi ama bilmiyorum tam doktor daha iyi bilir gibi bence 2 gün sonra başka bir doktora dağa görün 1 haftaya kadar da kimyasal mi değil mi bence ortaya çıkarPeki ganj şimdi 38 ya üç gün sonra üç katı 104 olmuyormu doktor 240 olması lazjm dedi o hesplama nasıl oluyo
Benimde adetten önce 38 idi üç gün sonra 85 oldu evet az artmış kimyasal değildir inşallahBen reglim daha gecikmemisti test yaptığımda 30 larda çıkmıştı sonra arta arta ilerledi hatta 2 katından da fazla artmıştı ikiz mi felan diye düşünmüştük de ama değilmiş
İnsaAllah değildir ya, hiç belli olmaz yani bir anda artar İnsaAllahBenimde adetten önce 38 idi üç gün sonra 85 oldu evet az artmış kimyasal değildir inşallah
Ya işte o yüzden kaç oluyo bilmiyorum2 günde 2 kat artarsa 3 günde 3 kat değil 2.5 kat artması gerekmez mi ama bilmiyorum tam doktor daha iyi bilir gibi bence 2 gün sonra başka bir doktora dağa görün 1 haftaya kadar da kimyasal mi değil mi bence ortaya çıkar
Dış gebelik değil de kimyasal gebelikten şüphelenmiş doktorunuz değer yavaş artar sonra düşmeye başlar. Siz 2 günde bir değer artışını takip edin yineEvet benimkide adetin iikinci günü verdin de bilmiyorum ya dış gebelik değildir inşallah k nasil oluyo bı bilginiz var mi
Bir hafta sonra gel dedi beni. Kanama vs öyle ağrı falan da yok sadece sol kasığımda ara ara ağrı oluyo bide karın altindaDış gebelik değil de kimyasal gebelikten şüphelenmiş doktorunuz değer yavaş artar sonra düşmeye başlar. Siz 2 günde bir değer artışını takip edin yine
Sizinki nasıl artmıştı ilkDış gebelik değil de kimyasal gebelikten şüphelenmiş doktorunuz değer yavaş artar sonra düşmeye başlar. Siz 2 günde bir değer artışını takip edin yine
Bi hafta sonra bakmak istemiş olabilir . Kanama olmadığı sürece sorun yok kimyasalda değer düşer düşer sonra kanamanız başlar . İnşallah sağlıklı bi gebeliktirBir hafta sonra gel dedi beni. Kanama vs öyle ağrı falan da yok sadece sol kasığımda ara ara ağrı oluyo bide karın altinda
Kimyasalda değer sıfıra inince mi kanama olur acaba bı bilginiz var mı çok moralim bozuldu doktor da oluml konumasi hicBi hafta sonra bakmak istemiş olabilir . Kanama olmadığı sürece sorun yok kimyasalda değer düşer düşer sonra kanamanız başlar . İnşallah sağlıklı bi gebeliktir
Bozma moralini hemen , kaça inince kanama başlar ya da kanama başlayınca mı iner tam bilmiyorum o kadarını. Benim de ilk değerlerim ortlama 10 . 16. .35 .. bu tarz gidiyordu sonra 170e çıktıKimyasalda değer sıfıra inince mi kanama olur acaba bı bilginiz var mı çok moralim bozuldu doktor da oluml konumasi hic
Hm anladım sizinde degerleriniz benimle hemen hemen aynı inşallah yuukselirBozma moralini hemen , kaça inince kanama başlar ya da kanama başlayınca mı iner tam bilmiyorum o kadarını. Benim de ilk değerlerim ortlama 10 . 16. .35 .. bu tarz gidiyordu sonra 170e çıktı