Kimyasal gebelik mi yaşadım. Yoksa dış gebelik mi yaşıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar🤲🏻

Emine0156

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
51
13
36
Arkadaşlar merhaba
Benim son adet tarihim 31 Marttı. Adetim iki gün geçince yani 2 mayısta evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 3 mayısta kan verdim beta 8.40 çıktı. Yalnız kan verdikten sonra kanamalarım başladı. Hemşiremle konuştum kimyasal olabilir dedi normal adetini yaşarsan gebelik değildir dedi. Üç gün kanama gördüm ama öyle parçalı falan değildi sonra azaldı kanamam. Normal adet oldum diye düşündüm iki gündür hiç kanamam yok ağrım sızım da yok. Tam bir hafta sonra bugün sabah tekrar kan verdim. Beta 109 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı hamileyken kanama olur mu? Birde bir hafta içinde beta değerinin daha fazla yükselmesi gerekmez mi?

Bunu anlamak için 109 dan 2 gün geçince kan testi vermelisiniz

2 günde bir iki kat ya da %66 artış gösterirse artma sağlıklı ve normal kabul ediliyor. Tam bir haftada normal gibi geldi bana. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.

2 günde bir iki kat ya da %66 artış gösterirse artma sağlıklı ve normal kabul ediliyor. Tam bir haftada normal gibi geldi bana. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.
Amin inşallah. Bir kürtaj yaşadım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Sonuç ne oldu :)

Regl donemi vr kanama gormus brta hcg en fazla 1000 e cikar geri duser. Bu kimyasal gebelik maalesef

Gebelik var kanama da varsa progestan kullanmanız lazım. Düşük ihtimaline karşı Dr niye vermedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…