Değerin yükselmiş ama bu iyi birsey çünkü kimyasal gebelikte deger düşüyor. Lekelenme belkide yerleşme kanamasıdır. Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Cok yogun olmayan bi agrim var. Adet doneminde de agri yasarim onun yarisi kadar agrim diyebilirim. Acik kahvemsi akintim geliyordu ara ara, 2 kere olmak uzere pembemsi akintim oldu bugun kan testi verdim 271 beta cikti. Doktor progestan verdi yeni icmeye basladim ama az once koyu kahve leke gelmis ic camasirima. Belirsizlik insani bitiriyor. Lutfen dua edin hayirlisi olsun
Niye belirsizlik olsun ki yükselmiş işte değeriniz ne güzel. Normal gebelik olabilir. Lekelenme de yaklaşık her hamilelikte olur ve hepsi de düşük demek değildir. Sizin yapmanız gereken bol bol dinlenmek, gerekmedikçe kalkmamak. Progestanı da için hemen hemen her hamile kadın içiyor. En önemlisi de stres yapmayın stres bu dönemde en kötü şey. İyi düşünün korkmayın korkulacak bir durum yokCok yogun olmayan bi agrim var. Adet doneminde de agri yasarim onun yarisi kadar agrim diyebilirim. Acik kahvemsi akintim geliyordu ara ara, 2 kere olmak uzere pembemsi akintim oldu bugun kan testi verdim 271 beta cikti. Doktor progestan verdi yeni icmeye basladim ama az once koyu kahve leke gelmis ic camasirima. Belirsizlik insani bitiriyor. Lutfen dua edin hayirlisi olsun
Benim de adetim gec gelir. 35-37 gunde bir olurum. Ayni senin gibi gecikme yaşamıştım ve sonucum 63 çıkmıştı. Doktor bana da ayni seyleri soyledi. Hatta dis gebelik olabilir dedi. Aslinda deger dusuk degil. Biz gec dollenme yasadigimiz icin henuz cok yeni. Eger iki.gune bir ikiye katlanirsa degerin hic korkmana gerek yok artık. Benim oglum su an 3 yasina gelmek uzere. Darisi senin basina
Niye belirsizlik olsun ki yükselmiş işte değeriniz ne güzel. Normal gebelik olabilir. Lekelenme de yaklaşık her hamilelikte olur ve hepsi de düşük demek değildir. Sizin yapmanız gereken bol bol dinlenmek, gerekmedikçe kalkmamak. Progestanı da için hemen hemen her hamile kadın içiyor. En önemlisi de stres yapmayın stres bu dönemde en kötü şey. İyi düşünün korkmayın korkulacak bir durum yok
Amin insallah cok saolunDegerin yükselmiş canim rabbim evladını sana bagislasin yat dinlen kalkma
Sakinlik çok önemli. Ben de stres yaptım kalp atışını duyana kadar acaba atacak mı duyabilecekmiyim diye çok yedim kendimi. Şimdi bakıyorum da boşuna yapmışım minnoşa yazık. Stresten o da etkileniyor. İnşallah siz de duyarsınız kalp sesini sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız.Evet hamileliğimi ogrendigimden beri surekli dinleniyorum gerekmedikce kalkmiyorum. Stres yapmamak elde deil ama bundan sonra sayenizde insallah daha da sakin olacagim cok teşekkürler cevabiniz icin
Sağlıcakla alalim yavrularimizi kucaklarimizaAmin insallah cok saoluntamaam hep yatiyorum
Sakinlik çok önemli. Ben de stres yaptım kalp atışını duyana kadar acaba atacak mı duyabilecekmiyim diye çok yedim kendimi. Şimdi bakıyorum da boşuna yapmışım minnoşa yazık. Stresten o da etkileniyor. İnşallah siz de duyarsınız kalp sesini sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Doktorunuz dedi mi bilmiyorum bu dönem ilişki yasak. Yapmamalısınız. Bol bol dinlenin ve ilişki yaşamayın lekelenme duracaktır inşallah
İnşallahHaklisiniz bizim elimizden gelen bisey yok sadece dinlenip dua edecegiz. Allah bebeğin yasamasini istiyorsa ona can verecekse biz sadece vesile olacagiz. Hayirlisi neyse o olsun cok düşünmeyecegim artik hersey olacagina variyor..
Evet doktor soylemisti yasak die dikkat ediyoruz, carsamba gunu muayene olacagim ogun netlesir sanirim saglikli mi degil mi. O gune kadar stres yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?